SmörgåsTårtan lagd =)

Så var man klar med handling av smörgåstårtan, den är också lagd och köket är fixat! Det är skönt! Dock var det ganska jobbit att göra den helt själv, Räka och Patrik kom ju hit till Leslie så han hjälpte inte till speciellt mycket, bara att ställa in den i kylen :p Men det kan vara kul för honom att umgänga med grabbsen med!
Jag och Leslie var nere vid kanalen och gav fåglarna kanterna som vart från brödet, typ en hel påse =) Så nu har dom med lite mat! Tyckte att vi lika gärna kunde ge dom stackarna lite ist för att slänga bort det =) Snälla vi är då! Skabbet gick med oss fram och tillbaka! Så hon följde med på en promenix hon också!

Jag är precis slut i kroppen! Känner av ryggen nu! Och magen spänner lite! Men det är inte så farlit! Jag börjar få huvudvärk också! Så jag ska nog lägga mej och vila ett tag!

Fisen kommer sen med!
Ska laga lite mat efter jag har vilat. Blir potatis, gräddsås och köttbullar =) Det funkar ju!

Hej!


30 December 2009 Onsdag!

Hej!
Igår orkade jag inget skriva!
Vi låg i sängen typ hela dagen! Jag hade SÅ ont i magen! Fick nummer till förlossningen som jag skulle ringa till. Men efter att ha försökt komma fram till en upptagen telefon i 40 minuter gav jag upp! Magen hade blivit lite bättre med och jag bestämde mej för att jag skulle ringa upp om det vart lika ont igen!

MEN SKA DET KUNNA VARA UPPTAGET I 40 MINUTER TILL FÖRLOSSNINGEN!? :o

Har sovit skitdåligt i natt igen! Mår illa hela tiden och magen spänner till och från! Igår trodde jag nästan att det var blindtarmen som spökade, men de ville att jag skulle ringa förlossningen så dom fick kolla där först!
Men nu har det som sagt blivit mycket bättre än det var igår!
Jag har ALDRIG i mitt liv haft så ont som jag hade igår! Fyfaan!

Leslie var så snäll och tog hand om mej! Tårarna bara sprutade på mej! Faan vad pinsamt! Hehe, men jag kunde inte låta bli! Fy! Tack min prins för att du är så snäll <3


Ska iväg med mamma nu! Vi ska handla till smörgåstårtan som vi ska äta i morgon! Så gott =) Mamma är bäst!Helena kommer hit sen någongång och hjälper mej att lägga den! Den övredelen tar vi ju i mornbitti! Resten ska göras idag! Annars blir det inte lika god! Det fixar sej! Får se när fisen dyker upp bara! Hon är ganska bra på att vara sen som FAAN! Så jag kanske hinner göra klart hälften själv innan hon kommer!

Kväller!

Det är lite folk här! Madde, Helena och Dejke sitter och ölar lite med Leslie! Men det är lugnt så det är okej! Leslie hade bara några öl! Just nu spelar dom öl-spelet vilket inte är så kul för mej som får sitta och glo på! Men dom är snart klara, tror jag! Jag hoppas på det iaf! =)

Jag är så otroligt trött! Mina ögon vill blunda och bebis kickar i magen! Men det får h*n så gärna <3 Det gillar mamma =)

Det får inte bli allt för sent ikväll iaf!

Nattinatti!

28 December 2009

Hej!

bilden togs igår
23+1

27 december 2009

Hej hej!
Har vart hemma hos mamma idag!

Jag ska lägga mej nu!
Är på dåligt humör!

26 December 2009

Vecka 24    (23+0)



Hej!
Nu har jag inte skrivit på två dagar. Igår kände jag inte för det och innan idag har jag inte haft tid!
Igår var vi hos Leslie´s mamma och åt god mat! Och efter det var vi hos Leslie´s pappa och mysite lite!
Dom vart glada över julklapparna =) Det är roligt! Henning och Hilda vart nog nöjda dom med! =) Skoj!

Idag vaknade jag redan vid halv 9! Men jag la mej igen! Magen har jag haft kramp i till och från, från igår kväll!
Jag tror att det är växt-värk! Så jag la mej igen och kollade TV, somnade och vaknade strax efter 11! Mamma och Sandra kom vid halv 1. Mamma skulle till Fia och jag och Sandra skulle till stan! Sandra skulle ha en digitalkamera! Och visst hittade vi en för skaplit pris =) Sen kikade vi runt lite, tycker väl inte att mellandags rean var något speciellt. Jag köpte mej 2 BHar och ett par trosor. Fint som tusan! Och jag kunde ha dom med ;) Kalasbra! Vi träffade på Jojo mfl så vi åt en bit mat och efter det åkte vi hem med bussen!

Vi kom alltså hem runt halv4-4 och jag har seriöst städat hela tiden sen dess! Det är så fint hemma nu! Och det luktar syren! Mums =) Stoffe och Bellis kom en sväng med! Och då tog jag en paus med lite fika! Vi var iväg en kvart och handlade frukt med! Så nu är frukt-brikan full igen =) Det är kul!
Kände när jag stod och gnodde med skurmoppen hur ont det gjorde i magen! Jag måste ta och lugna ner mej nu när jag städar, kan inte hålla samma tempo som innan! Usch!

Väntar nu på mackor som är i ugnen! HELVETE vad gott det ska bli!!! =)

Nattinatti!

JulAfton!

God Jul allihop!
Idag ska vi vi ha jul mys med mamma och den sidan av familjen!
Är hos syster igen! Jättesmidigt med barnen! De har ju alla leksaker och allting här!
Mysit mysit!

Jaja! God Jul på er!

23 december 2009

Tja!
Vi gick upp tidigt i morse! Helena kom igår och sov över här! Vi hade en massa tjej-snack bara! MYS =) Och så var ju min Jojo här igår med! <3
Jag vaknade redan halv 9! Tyckte inte att det var någon idé att somna om, men la mej i sängen och myste med Lelle lite, sen upp och diska och fixa frukost! Så vi tre åt frulle och hade tända ljus här hemma =) Mysit så!

Vi fick lite pengar idag med! Så det vart att åka till stan skaplit! Betalade hyran! Så det är gjort med =)Det är nog första gången som vi betalat så tidigt =) Då blir de glada nere på lövgrens =)
Sen kikade vi runt lite, handlade must åt Leslie´s pappa och en bingolott! Det tyckte vi lät skoj, så vi köpte var sin med! Det är ju uppe-sittar-kväll ikväll! Så vad faan! Hoppas att vi kan vinna lite, tror ju inte ett dugg på det! Men hoppas kan man ju göra!

Vi tog en kopp kaffe hos Espa, sen kom Adde och Karate och hämtade upp oss och körde oss till MAXI, FY FAAN I HELVETE VAD FOLK! Men det är ju inte konstit, dagen före julafton och det sista måste inhandlas lixom! För oss vart det en stor-handling! ;) Det gillar vi! Nu ekar det inte i kylen längre iaf ;) Mohaha! Vilken kö det var med! Urk och Leslie som har myror i arslett hade problem att stå stilla där och vart rastlös! :p Men det gick!

Vi åkte alla hem till oss! Packade in och började med mat! Tacos vart det! Och vi åt allihop! Jag vart SÅ mätt! Har nu efter det diskat, plockat lite och vikt tvätt som Leslie ska lägga in i garderoben sen när han kommer hem! Han är iväg en sväng!

Vi köpte en del frukt med! Jag har en GALEN pojkvän som äter upp 1 1/2 KG klemmentiner på 2 dagar! Det är sant! Det är otroligt! Han blir snart själv en klemmentin;) Men vi köpte bananer och päron med! Hade apelsiner hemma, så jag har gjort ett frukt-fat! Vilket jag är väldigt stolt över! Det vart så fint =) Hehe! Det ser verkligen lockande ut ;) Mijau!*

Vår minsting här hemma är en PEPPSI <3 Så söt =) Han kom och korrade ner sej hos mej och Lelle i morse <3 Mattes lilla snutte <3 Disel är så snäll mot honom med och de trivs bra ihop! Skabbet verkar tycka att det är kul, hon busar med honom och det är roligt att se!

Nehej! Jag ska sätta mej igen och skriva klart brevet till bardan! Sen ska jag ta mej ett bad innan lotto-bingo!

SES

Gick bra för soc del =)

Jag pratade med soc! Det gick så bra med att flytta, vi behöver bara lägga till själva 200:- =) Så det fungerar skitbra ;) Jag och Adde ska ta en dag då vi ska kolla om och hur vi ska byta, prata med hyresvärdarna! Men jag tror ju inte att det kommer vara några problem!

Var och fikade på Lernia förut! Bussfaan som jag skulle ta i "morse"  var försenad så jag fick stå och vänta i stan i 25 minuter på nästa buss! Fatta att jag frös arslett av mej! GAH!!
Vart bjuden på julsmörgås, kaffe och julmust =) Mysit så =)
Så nu är jag julledig =) Underbart =)

Stannade i stan på vägen hem och handlade kattmat, grädde och apelsiner (det sist-nämnda åt Leslie).
Lill-killen, Ossi, ska få grädde sen! De ska de andra med få, men de är inte så förtjusta i det!

Ja,ja! Nu ska jag fixa och se vad vi kan äta idag till mat! Sen TV och en MASSA slöande =)

Byebye!

21 December 2009

Måndag igen! Sista dagen för mej nere på Lernia, sen är det julledigt fram till den 11 Januari! Skönt!
Kan jag behöva! Att få vila av mej lite! Inte för att det är speciellt jobbit nere på Lernia! Men iaf! Att veta att man inte har något att stressa till! Det är skönt =) Idag skulle vi bara fika!

Sitter just nu i kö till soc, ska få tag på ylva.. Har "bara" suttit i 10 minuter nu! Fy vad det är tråkit! Snart lägger jag på¨och ringer upp igen OM det skulle ha blivit något fel!? A jag vet inte!

Jag var hos mamma typ hela dagen igår! Vi åkte till ÖB, mamma handlade de sista julklapparna, en till mej som jag fick välja ut =) Vart en liten cd, till köket =) Den vart jag superglad över =) Sen åkte vi hem till henne, käkade ett par julskinka-macker och efter en liten stund kom Adde och Karate =) Trevlans =) Vi kollade film och sen käkade vi mat =) MUMS =)

Adde, Kickan och jag diskuterade det här med lägenheter! OM vi har tur så kanske soc kan gå med på att vi får byta lägenhet med Adde, han är mycket större, ligger på första plan och  närmre affären! Och det skulle bara kosta oss 200:- mer i månaden! Det vore ju kalas! Jag hoppas nu att det ska kunna gå! Vi byter ju bara lägenhet med! Så inget det där med 3 månaders uppsägning! Så nu håller jag tummarna!

Nu har jag suttit i den där jävla kön en kvart! Kanske borde jag ringa upp igen!?

20 December 2009

God Morgon!
Så var man vaken alla redan! En söndag med! Men det kanske är lika bra!
Huvudet känns bättre idag! Än så långe iaf!

Är himla trött, men jag vill inte lägga mej igen! Känns ju onödigt! Bättre att hålla sej vaken och sen sova i kväll!
Leslie ligger kvar i sängen, så klart! Han går nog inte upp frivilligt än på ett tag! Låter honom vara ett tag till iaf!

Min Mamma kommer senare ikväll, Fia och dom skulle dit nu på dagen! Mamma fyllde ju år i torsdags, så de skulle väl fira henne lite!
Mammis skulle göra julskinka åt oss idag! Wii!! faan så gott =)

Ne nu ska jag se TV eller något! PussHej!

19 December 2009

Idag har vi firat jul med pappas sida av familjen, dock var inte Roy med, min bror, då han hade migrän.
Det var trevligt som tusan! God mat och fina klappar! Fick lite kökssaker! Och en filt med! Det är fint!


Nu har jag ont i huvudet! Är precis slut i kroppen! Och mätt är jag fortfarande! Men mår illa!

Ne, nu ska ja se tv!

God Kväll!

Har bara slöat idag!
Adde och Karate kom runt 5-tiden! Då käkade vi pizza!

Vi har städat och plockat nu ikväll! För FYFAAN vad det såg ut! Inte alls kul! Men nu är jag glad och nöjd igen =)
Vart precis slut efter dammsugningen och resten av städningen! Så nu äre soffläge igen ;)

Leslie spelar TV-spel, i vanlig ordning!
Jag ska köra ut honom om ett tag, jag ska sova tidigt ikväll!





Våran skabb är tillbaka igen! Det var en DUM JÄVLA KÄRRING som hade tatt hem henne, för att hon var tillgiven! Vilken nöt! Det finns ta mej faan folk till allt! Men hon var inne en liten stund, käkade och hälsade på våran nya familje-medlem (Ossi) och sen när pizza-man kom, då sprang hon ut! Stackarn har vart inomhus hela veckan nu! Så klart att hon ville ut! Ska ner och ropa på henne snart! Så hon får vara inne i natt! Inte säkert att hon vill in nu heller! Men nu vet vi att hon mår bra iaf!
Jag blir arg över det här iaf! Bara för att katten är gosig och hälsar gärna på folk så har ju ingen rätt att ta henne!

Tycker också att det är JÄVLIT konstit att denna människa som "tog hand om" henne skrev och satte upp en lapp IDAG, hon skrev även att hon hade "hittat" katten den 14de!? Sätter man då inte upp en lapp innan?

A jag vet inte, jävla psyk-kärring iaf!!!!!


Nehej! Kvällen blir skaplig nu iaf! Julafton med pappa i morn!!!

Hat!

18 December 2009

Fredag idag! GUUUUD vad skönt =)
Har lång helg med! Var ju ledig idag! Skönt som faan =)
Katterna ligger och sover här på soffan brevé mej! Leslie är nere i tvättstugan!

I morgon går vi in i vecka 23. 22+0

Vi ska fira jul i morn med farsans sida av släkten! Kommer bli trevlit! God mat =) MUMS =)

Bara en riktig myshelg!!!

Pusshej!

Bilder på magen! V.21+


21+2 / Måndagen 14 December 2009


21+4 / Onsdag 16 December 2009


21+5 / Torsdag 17 december 2009

17 December 2009

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PÅ DIN 51-ÅRS DAG! <3<3<3

Härlit! Snart börjar days! Får se om jag hinner se allt eller om jag skiter att se lite emellan!?
Gick upp för sådär 40 minuter sen! Så idag har jag sovit lite längre! Känner mej precis slut i kroppen!
Leslie är nere på Bona och jobbar! Duktig kille =) <3
Jag ska iväg till BoF sen, börjar som vanligt halv 1. Ska sitta med framsidan av min pärm idag igen! Satt inte så länge med dej igår! Jag tycker ju att det är skoj att pyssla och rita och så! Även om jag är ur-kass på det ;)
Igår, när jag var där, var jag på toan och tvättade händerna (ofc), men de verkar att ha bytt tvål, fick någon allergisk reaktion! :o Har aldrig vart allergisk innan mot någonting! Jag fick prickar över händerna och armarna (??) och de sved som faan! Det gav med sej till sist! Men från och med nu ska jag bara använda vatten och handsprit! Det blir rent då med!

Har lite smått huvudvärk idag och känner att kroppen segar! Ska prova med frukost snart, MEN jag är varken hungrig eller sugen på det!! Känner inte alls för att äta! Vilket är tokit då jag annars brukar vara rätt matglad!
Får se om jag får i mej något innan Lernia!?

Ja,ja!
Hej


Nu skiter jag i det här!

Har börjat bli så där riktit trött på kvällarna nu igen! Så ja, jag är precis slut i kroppen!
Ska stänga datorn straxt oxh sen glo på TV, kommer antagligen somna som en gris till den! Men vad gör man!? Det är ju skönt!
Leslie surar och spelar TV-spel, för att jag sitter här, hehe..
En riktig tjurskalle kan han vara ibland! Men men! Han kanske kommer när jag säger att jag är klar!

Mammas bebbe är VÄLDIGT lugn ikväll :( Har inte kännt något!
Behöver jag oroa mej!? :o

Karate och Adde kom en sväng förut, de åkte för bara en liten stund sen!
Tog en kopp kaffe, snackade lite skit! Trevligt =)

Nej, nu TV´n!

Trött

Hej!
Urk! denna dagen har gått fort! Ganska skönt det!
Vi har käkat paj med massa grönsaker till! Gott!

Jag och Leslie bytte julklappar idag! HAHA
Han är så nyfiken <3
Jag fick ett jättefint halsband! <3 Med ett hjärta! Han är så söt <3
Han fick en tröjja som jag köpt, tyckte att han behövde det =) Den var fin på honom med =)
Och han sa att han gillade den! Kul!

Vi har precis badat och jag ska fortsätta se Jeery Srpinger nu!

Bye!

16 December 2009

God Morgon!
Vad tiden går fort! Det är redan den 16 idag! Och i morn fyller min bästa mamma <3
Idag är det en såndär rolig dag då jag mår illa hela tiden! Men det går över hoppas jag!
Ska ta mej en dusch snart sen blir det frukost! Leslie var slö idag och går ner till Lernia vid 1 eller något, vet inte vad han har tänkt sej! Jag är trött på att tjata på honom i alla fall! Han är vuxen och måste kunna ta eget ansvar!
Hoppas bara nu att det inte blir något fel med pengarna!

Vad det snöar ute då! Det blåser ju så dant med! Hade det inte blåst hade det nog inte vart så farligt!

Vi handlade mat igår med! Det är nog det roligaste att shoppa tror jag! =) Idag funderar jag på potatisgratäng eller fisk, potatis och dill- och gräddsås! Det är ju så jävla gott! Det äter vi ofta! Men det är ju bra med fisk när man är gravid så ;) Höhöh! Tur att Leslie tycker att det är gott med =)

Jag börjar halv 1 nere på Lernia! Om hon är där idag, har ju inte fått sms om något annat än iaf! Hon har vart borta i 2 dagar, hemma med sjuktbarn!

Igår var det ju tur kanske, eftersom jag skulle till läkaren och eftersom jag hade så ont!
Idag känns det bättre i magen! Skönt det! Inte kul när det gör ont! Man blir ju så orolig med! Men nu kan jag ju lugna ner mej! Allting var ju bra! Bara allt är bra med Bebis, då mår jag bra! <3
Mammas lilla älskling <3

Mamma längtar så mycket efter dej nu när du börjat sparka och leva om i min mage!
Det känns så fint att veta att du finns och att du kommer om "några" veckor!
Du är det finaste någon har "gett" mej! Mammas fina ögonsten!
Tänk att jag kan älska dej så mycket nu! Undrar hur mycket kärlek du kommer kunna ta från mamma sen!? =)
Pappa längtar efter att få hålla dej och visa upp dej!
Vi är redan så stolta över dej, och ännu har du bara sparkat lite, och självklart, växer som du ska!

Mammas lilla älskling <3


Blir du som mamma och pappa, som när vi var små, då blir du värre än Emil i Lönneberga =)
Men vi kommer att finnas här för dej, stötta dej i dina svåra stunder och glädjas med dej i de goda!

Vi älskar dej <3

Vilken dag!

Allting var bra! Bebis mår bra =) Magvärken kommer till och från. Hon skyllde på min tarm! Visst har jag vart hård i magen innan, men inte nu! Då kan det väl inte vara tarmen som gör att jag har så ont?
A jag vet inte! Men allting med graviditeten var kalas och pullerish var "fin", HAHA! Ja, det var ju bra det iaf ;)

Vart inget soc-möte, eftersom jag kom in till läkaren kvart i 4, satt alltså 45 min och väntade på att få komma in! Även att jag hade en bokad tid! Yäyä! In kom jag ju iaf. Så efter läkaren följe jag och Leslie med mamma till Fia! Fick träffa henne och barna! Och en "stackars" Robert! Höhö, han har ryggskott eller något skit, men jag är hundra på att det är all hans jävelskap som ger igen nu ;) Barnen är så härliga, Rasmus ville mysa och busa och vara med när vi käkade! Linus han var trött! Men han flinade upp sej i vanlig ordning <3

Efter vi vart där följe vi med mamma ut till Joans och matade hans kissar, mamma är ju kattvakt nu!

SEN vart det stan med Madde =)
Träffa även Jojo, Adde, Karate och Sandra! =) Men jojooch Sandra gick sen iväg. Vi har köpt klart ALLA julklappar nu! Och det är så skönt! Leslie ska väl bara köpa något litet till mej! Sen är ALLTING klart! SKÖNT =)

Nehe! Kom hem lite efter 10!
Daisy har vart ute sen igår och vi har inte sett till henne! Jag hoppas att hon kommer hem snart! Man blir ju lite orolig att ännu en katt försvinner!? Tror seriöst att någon tar våra katter här! Kollar man vid Östenssons, vid bankomaten, så är det ju fler katter som försvinner!? HM! Men, men märks om hon kommer hem igen! Men det får vi ju hoppas!

Jag ska prata klart med Jojo på msn, sen ska jag sova!
NattiNatt!

15 December 2009

Idag är det 12 år sen morfar dog! Fy! Saknar honom fortfarande! R.I.P

Natten som var har vart hemsk! Vaknade runt 3 halv 4 och hade så ont i magen! Kräktes och satte mej i soffan en stund! Jag väckte Leslie och han satt uppe med mej ett tag! Jag somnade till på soffan till TV´n men vaknade efter en stund igen! Dock inte lika ont i magen! Gick och la mej brevid Lelle i sängen! Vaknade igen vid 9! Så har inte alls sovit mycket! Är precis slut i kroppen!

Ringde BM som sa att det inte är bra att ha ont i magen så länge. Hade ont i magen när jag vaknade igen! Hon sa åt mej att ringa gyn, sagt och gjort, har tid där klockan 3 idag! Jag hoppas att allting är bra med bäse iaf!


Ska in till stan en sväng sen! Möta Madde! Och efter gyn har vi först soc, sen handla hem lite mat! Blir bra!
Lugn och skön kväll iaf!

Önska mej lycka till idag!

Plock och käk!

Så snart börjar mitt program =) Jerry Springer! Och till det ska jag nog ta mej lite fil!
Har börjat äta jätteofta nu! Dock äter jag inte JÄTTEmycket, men lite och ofta! Tycker jag är hungrig HELA tiden :p

Har haft lite plock här hemma! Städat lite! Och jag TRIVS SÅ BRA i den här lägenheten =) <3

Nehej!
Dags att fixa till sej det då! Det börjar ju snart!
Byebye!

14 December 2009

Hej!
Skulle börja halv 1 på Lernia idag, men min lärarae ringde och sa att hon var tvungen att gå tidigare! Så jag är ledig =) Skönt det, har sovit dåligt i natt! Vaknat till och från! Men mysit att sova hos mamma! <3
Vi kollade film, käkade chips och drack cola =) Det är fint de ;)

Nu har jag och mamma ätit frulle! Gött som faan ;)

Pusshej!

Åka till Mamma!

Idag har det verkligen vart en trött-dag! Har bara slöat på soffan, badat och slöat på soffan igen! Leslie gjorde mat! Men jag tog kycklingen på macka ist! Tycker inte om pommes så mycket och såsen gjorde mej illamående! Tyvärr! Han är så söt och lagar mat och jag kan inte äta! Men jag kan inte rå för det! Måste ju äta det som jag gillar och som jag inte mår illa av! Stackars min älskling <3

Haft huvudvärk till och från hela dagen! Mått illa och ont i kroppen! Får INTE bli sjuk nu! Det är ju bara en vecka kvar nu på Lernia, sen blir jag jul-ledig i 3 hela veckor! UNDERBART! Då kan jag vara sjuk ist!
Skulle börjat på bild och form i fredags, men mådde inte så jättebra! Så jag börjar i morgon ist! Hoppas det är trevligt folk där nu bara! Och att det finns någon som jag kan prata med!? Det var inte så mycket vi skulle göra nu i veckan! Hon som jag ska ha sa att fikat var en av de viktigaste sakerna! HAHA underbart det med =) Jag gillar att fika =) Mums!

Mamma kommer om en stund! Hon ska hämta oss och vi ska sova där! Vi ska se Indiana Jones! Sen sova ofc, Blir att gå upp tidigt även om jag inte börjar förens halv 1, Leslie börjar halv 10! Så mamma kör in oss då!
Vad jag sen ska göra några timmar vet jag inte! Blir väl hem, duscha och sen till Lernia! Om mamma inte vill fika eller något!? Ja det märks ju!

Urk, jag fasar lite för att sova hos mamma, Har inte gjort det sen Bella dog.... Kommer kännas konstigta tt sova där utan henne brevid mej i sängen! Får se hur det går!
Jag verkligen HATAR att lämna Disel ensam över natten med! Han sover ju hos oss varje natt! Mammas lilla hjärta <3 Det finns ingen kisse som är så fin och mysig och MAMMA-GRIS som han <3 Älskar honom av hela mitt hjärta <3


Ne nu ska jag se FB och sen kommer mammis!
God Natt!
Hej!

Trött

Jag är så trött! Vi har legat på soffan hela dagen! Och så ser nog min kväll ut med!
Fasen såg nu att klockan bara är 4! :o Känns som 6-7 i alla fall! Men inte!

Vi ska väl laga till någon mat med!? Men jag vet inte vaaad! Vill ha något smarrit!
Ja, vi får komma på något!

Nu ska jag kolla bdb!
Hej!

13 December 2009

Så nu börjar man räkna ner till Julafton lite då =)
Om 6 dagar ska vi ha julafton med pappas sida av familjen! =)
Sen är det inte många dagar kvar =)

Vet att vi kommer få i julklapp en del bebissaker =) Kalas-bra =) Det kan man väl inte ha för mycket av!? :p
På tisdag får vi LITE pengar igen! Skönt! Ska handla hem mat! Inte för att vi har det precis tomt! Men vi får in en hel del där till i kylen / frysen ;) Så det passas på att handla när man har lite pengar!

Idag känner jag mej lite nere! Är snorig och fryser! Blir soffan hela dagen =) Det är skönt det med!

Ne!
SES

Kväller igen!

Fyfaan vad trött jag är! Bebis kickar mej i magen! Duns-duns =) Det är så mysit =) Blir allt oftare om kvällarna!!
Me love it!

Jag har städat av köket och sen dammsög jag hallen med! Leslie badade så jag passade på att ta badrummet med! Det är så tråkigt att vara ensam! Men nu är det rent och fint som faaaaaaaan!!!!! Känner mej nöjd med dagen! Ska ta mej en macka och lite yogurt med musli nu sen soffan och slappa gärnet till TVn ;)

Pussellipuss!

Lördag 12/12-2009

Hej!
Vaknade sent idag, eller gick upp sent iaf! Klockan var efter 1!
Men men! Sen har vi spelat bowling, bara jag och Leslie! Han vann dom 2 första gångerna men den 3dje vann jag ;) Sen orkade vi inte mer! Tog bussen in till stan och handlade cigg, kaffe och dricka!
Nu håller Leslie på med mat! Blir potatismos och köttbullar! Fint som snus ;)
Henke-Bäver är på ingång med! Trevligt! Han skulle ha med sej någon med! Men vad gör de!? =)

Ne, fy! Nu ska jag ta soff-läge igen! Bye!

Kväll!

Nu är jag hemma igen!
Vi har vart hos Jojo och spelat spel! Jätteskoj var det :p Men svårt (A) Är inte speciellt allmänbildand xD
Jag, Helena och Jossan åkte till hallen, Leslie åkte på fest, bad honom åka hem med mej (haft lite ont i magen till och från under kvällen så ville hem och bara ta det lugnt), men festen var la viktigare tydligen... Men, men bra Sara, bara gilla läget!

Jag ska ta mej en natt macka snart! Är grymt hungrig! Men det är ju så tråkit att äta själv!
Blir ett par rostade med apelsin-marmelad tror jag! Det är ju gott och oboy till det självklart ;)

Ne!
Skriver i morgon, får se om jag somnar nu eller om det blir att vänta tills Leslie kommer hem (om han nu gör det!?)

Hej!

looking like that


11 December 2009 Fredag!

Hej =)
Nu är vi vakna här hemma och uppe! Vi har fått i oss frukost och nu inväntar vi svärmor =) Hon ska komma hit och kika på hur vi bor och ta en fikus med oss =)

Jag ska sen duscha av mej och fixa till mej! Ska till min Johanna ikväll =)
Spela lite spel sen ska dom andra vidare! Anna fyllde i förrgår så hon skulle ha ferra, de ska fira henne!
Jag ska inte med dit, känner inte för att sitta med en massa fyllon! Inget trevligt sällskap :p Höhö

Nehej! Nu ska jag fixa!
ByeBye!

God Natt

Ne, nu säger jag god natt! Ska ligga här och slumra på soffan till TV´n, de e så gött!
HEJ

10 December 2009

Hej!
Vilken dag!
Vaknade och var precis slut i kroppen! Känns som om jag inte sovit något alls i natt! Men klart att jag har!

Tänkte jag skulle slänga in bilder på hemmet!

            



Ojoj! Händerna skriver av sej självt!

Visst borde jag sova nu, men så passade jag på att kika efter nya bloggar som jag tänkte börja läsa, men seriöst! Jag hittade verkligen INGEN!! Nästan alla bloggar handlar om mode! UÄK! Jag är verkligen ingen mode människa! Det är så oerhört tråkigt att läsa om andras kläder som dom ska ha på sej under dagen, så tråkigt med alla dessa tävlingar om smycken, och alla dessa jävla skor! Visst tycker jag att det är kul att glo på kläder, skor, smycken osv, men inte att läsa om den och sen se priset xD HAHA JA, jag är en snål människa när det gäller sånna saker! Allt på rea eller så billigt som möjligt är kalas-bra! Bara det är bekvämt! Då kan jag köpa det! Inte faan skulle jag slänga ut 1000:- på ett par brallor!? Eller skor! Nae! Det går bara sönder sen, blir försmå/ för stora osv! Nej tacka vet jag billigt "skit"! Nu köpte jag mej ett par dojjor för 400:- dock, men de är nog ett av de dyraste skorna jag har med!

När vi ändå snackar kläder och sånt kanske jag ska passa på att tillägga att jag verkligen gillar att skicka efter det! Framför allt det som finns i rea kataloger ;) Mums! Alltid lika spännande när paketet kommer, helst ska man skicka efter ett gäng saker, så man knappt minns vad det är i paketet! Då är det roligt!

Helst hemma-saker är roligt att handla! Det har man ju kvar "länge", om man vill det! Gardiner, lampor, soffkuddar osv ;) Tycker om när det är fint hemma!

Visst har vi väl inte den snyggaste inredningen i våran lägenhet! Men det ser bra ut! Och jag trivs med det! Det faller lixom i min smak och i min stil och det är väl så det ska vara!?

Jag gillar sånt med skallar på ;) Det är verkligen MIN stil! Det trivs jag med! Nu till julen finns en del saker med hjärtan på här hemma! framför allt här inne i vardagsrummet! Japps! Jag ska lägga upp bilder :p När jag kommer ihåg att ta dom på dagen! Det blir ganska mörka bilder annars! Badrummet är det en massa döskallar! I vitt och rosa (tur jag har en karl som älskar rosa, för det gör ju jag med).

I vardagsrummet har vi också en TV"-bänk" i vitt som vi köpte på återvinningen ;) Tacka vet jag för billiga möbler! Det gillar jag! Det vart en repa i den då vi flyttade hit! Men vad faan gör det!? :p

Nej, är inte SÅ intresserad av sånna saker! Eller jo o saker som faller mej i smak! Men sen är det nock lixom! Att läsa en del bloggar varje dag som BARA handlar om mode och sånt, NEJ tack vart min tanke!

Jag kikade även på en blogg, "15år och tvilling mamma", det kanske vore något att läsa!?
Tycker synd om henne! Att bara vara 15 år och sen få tvillingar som första "barnet", men vem vet!? Det kanske går kalas-bra för denna tjej!? Jag hade nog "inte orkat", det måste man ju, men jaa.. Jävligt duktigt att klara av vardagen! Hon måste ju även vara mognare än de flesta 15-åringar! Jag vet ju hur jag var! FEST, FEST och åter FEST! Kompisar, killar och partaj var ju det jag hade i huvudet! Barn var väl någonting som jag hade tänkt på, men inte att jag skulle ha just då! Jag hade ju mitt liv! Mitt TONÅRSliv! Och JA, det var viktit för mej! Det anser jag nu! Jag hade missat en hel del om jag hade skaffat barn då, studenten bla. Det var en av de roligaste sakerna jag vart med om under mitt liv som tonåring!

Jag tycker INTE att folk är puckade som väljer att skaffa barn tidigt! Det kan jag tycka är bättre än att skaffa barn senare i livet (runt 35-40 med första barnet), MEN jag tycker INTE att man ska bestämma sej för att behålla ett barn när man inte är redo för att bli en förälder!

Jag kan erkänna att jag fortfarande tycker att det är oerhört otäckt att veta att det ligger en knodd i magen som växer mer och mer för var dag! Att få känna sparkar är jätteläskit, MEN JÄTTEmysit också! Det är ju lixom MIN älskade lilla människa som ligger där! Som också ska växa upp och leva, som i sin tur ska bilda familj, kanske ha ett hus på landet, kanske bli sveriges nya stadsminister!? Vem vet!? Det kan ju bara tiden avgöra! Kanske blir just mitt barn en människa som gör en hel del hemska saker!? Det vet jag ju inte heller!? Även om det skulle bli så är det ju ändå MITT barn! Men KLART att jag ska göra ALLT som står i min makt att se till att det blir en omtänksam och en fin människa! Det är väl något vi alla blivande (eller) föräldrar vill!?? Så klart! Vi önskar alla våra barn allt gott här i livet!

Nu när jag hunnit smälta det här med att jag ska bli mamma (lite iaf :p) så känns det underbart! Det är så fint att jag och Leslie har skapat just det här ihop! Vårat kärleksbarn! Klart att det är vårat kärleksbarn, det kommer även NÄSTA barn med vara, om vi nu ska ha fler framöver! Även om vi skulle ha 10 ungar så är de alla våra kärleksbarn! <3

Barn är det finaste gåvan man kan få! Det är sant! Det ger än en helt annan synvinkel på livet! Och nu när man inte är med "de gamla", som man då umgicks med, och ser hur en DEL beter sej undrar man när dom ska växa upp och också skaffa sej ett liv!? Att ägna hela sitt liv till att supa sej full, sitta hemma hela dagarna, klanka ner på andra.. Ja då kan man ju inte trivas med sej själv, sitt liv, sin omgivning!! Det är otäckt att tänka på att man själv stod där för inte alls länge sen! Då kunde jag inte tänka mej att sitta hemma ensam med sambon en fredagskväll och bara ta det lugnt och ha det mysit, det lixom kröp i hela kroppen då! Nu när man ist är ute och dansar en kväll, då längtar jag hem till soffan och TV´n och det där myset! Helt otroligt att man kan förändras så pass mycket på så kort tid! Men jag gillar det och jag verkligen trivs med mitt nya liv!

Jag önskar allt det bästa åt mina nuvarande OCH dåvarande vänner! Att de som jag inte umgås med längre också kommer finna sin lycka och välmåede!

Jag tänker inte framstå som om jag är det lyckligaste i världen! För det är jag INTE! Alla dessa hormoner som sveper igenom min kropp får också mej att tröttna på livet ibland! Men det känslan försvinner ganska omgående när jag vet vad livet har att erbjuda mej! Visst kan man inte vara överglad JÄMT! Då skulle man nog inte veta vad sann glädje var!

Jag hoppas bara att jag kan få välja hur jag vill ha det i mitt liv! Utan någon som pratar bakom ryggen på mej, utan att någon ska berätta för mej hur eller vad jag ska göra! Jag är vuxen nu! Jag kan nog ta hand om mej själv! Även om det finns en del människor som hjälper mej på traven genom de tuffaste och de finaste stunderna! Men dem har jag ju valt att leva min vardag med! De andra som bara blandar sej i och tror att de har rätten att försöka sej på mej, dom klarar jag mej OTROLIGT bra utan!

Jag ska nu i fortsättningen sluta reagera så negativt på saker och ting, sluta bry mej om vad vissa människor anser är rätt, och hädan efter ska jag BARA lägga min energi på min familj och mitt kommande barn!


Nu säger jag god natt! Känner att jag fått ur mej en hel del nu ikväll!
Och jag ber om ursäkt om det vart rörigt, har inte läst igenom det!

God Natt Och Sov Gott Allesammans! <3

Lite tankar om Bebis och dess saker!

Snart ska vi nog gå och lägga oss! Är något trötter! Eller mer seg! Så sängen blir det snart iaf!
I morgon ska jag möta MY halv 1, ska ju börja bild och form i morgon eftermiddag.
Mamma kommer in i morgon förmiddag! Hon skulle åka till Ö-stad och hämta ett brev som Per-Ulla missa att posta nu innan de åker till Indien! De åker i morgon om jag minns rätt! Bröllopsresan! Rida elefanter, det vore något =)

Det går en massa tankar i huvet om allting som har med barn att göra, det där med dopet och sånt!
Det är ju faktist "bara 19 veckor" kvar!
Dopet blir av i Fivelsta kyrka, där är jag döpt bla. Och jag känner prällen ;) Så det har JAG bestämt, tror inte Lesllie bryr sej speciellt mycket! Så det funkar! Var och kollade skötväskor idag med! Behöver ju en! Det fanns en som jag fastnade för ganska mycket, vet inte om färgen är x-akt rätt till vagnen! Så det blir antagligen bara en vanlig svart en! Men de fungerar de med! Så kollade jag en massa bäse-kläder med! Vad mycket fint det finns! Mest finns det till tjejer faktist! Men det finns en hel del för grabbar med! Jag gillar Lidex bättre än HM, det finns mer att välja mellan där, då det gäller mindre barn!

Jag har börjat tro mer och mer att det ligger en grabb där inne och kickar om kvällarna! Kanske är det för Leslie är så "säker" på det!? Inte för att det spelar någon roll! Men visst hade det NÄSTAN vart roligare med en flicka då syrran har två grabbar! Men ja! Vi får se!

Det där med ULét vet jag inte hur jag ska göra med längre! Det handlar ju INTE bara om att få se vad det är för krabat utan också att ännu en gång få se henne/honom en gång till innan h*n är ute i störa världen! Det är alltid lika mysit att få se =)

På de senaste dagarna har det vart aktivitet i magen! Tror det var i förrgår, då var det heltokit =) Snacka om att ta en sväng-om där inne =) Men det var en otrolig upplevelse! Och fler sånna kvällar lär det ju bli!

Jag och min syster pratade om läckande bröst i lördags och gissa vad, jo o i söndags började det komma ut lite, så pass mycket att det vart fläckar på t-shirten! Men vad gör man!? Ont i brösten har jag iaf! Spänner och har sej!
Inte hela tiden, men ibland! Är det inte tidigt att det redan har börjar droppa lite!? A jag vet inte!
Tycker bara att det är typist att det ska börja precis efter jag och syrran snackat om det!
Fick ju ta ut min bröst piercing i vecka 12 (tror det var då om inte tidigare) För att det kom ut lite råmjölk ur de hålen! Men nu, jaa!?

Det här med namnen känns tokit att tänka på med! Vi har några fin-fina namn! Men tänk om det inte är en sån som kommer ut!? :p Vi får se då!

Hur vi ska möblera om så vi får det trivsamt och allt det där! Och när är det dags att göra det!? en månad innan beräknad fl eller 2 veckor innan!? Någon med bra förslag!?

När är det dags att köpa allt det andra!? Skötbord, sängen, blöjor osv!?
Vi har ju redan det mesta! Inte det som jag skrev över dock! Men det får jag väl ta någon dag senare sen!

Hur kommer det fungera med Disel då? Han är ju en riktig matte-gris! Jag hoppas verkligen jag kommer få tid för honom med! Det är ju min bäse, han med! <3 Vill ju inte att han ska känna sej utanför så! Vi får se till att ta oss tid till våra djur med! Det ger sej nog!

Nehej! Nu har jag nog pluddrat klart tror jag!
God Natt!


9 december 2009

Vad dåligt jag mår, inte alls en rolig dag! Leslie och jag ska vara hemma idag, båda två mår skit!
Sitter och pratar med mamma om det här med snacket, bara att skita i och japps, det tänker ja göra. Men måste ju erkänna att det är tråkigt när det är som det är, att folk inte har bättre att prata om, att bry sej om. Men, men tur att folk vet hur det igenkligen ligger till..

Snart börjar days! Spännande, spännande =)
Leslie kanske kommer upp snart med!? Om han mår bättre, annars får han gärna ligga..

Ne nu ska jag se vad Leslie säger!
Hej!

Uäk, vilken idiot! =)

Att vi envisas med att ha kvar henne? Lina "kan ju inte" ta henne, så vad ska vi göra tycker du då? Något bra råd från miss perfekt!?
Haha, det är SÅ skrattretande, tänker inte lägga ner mer tid på dej lilla stumpan ;) Puss på dej <3


Nehej! Nu har kvällen gått med Jerry Springer och våra fruar! Nice!
Får se om det kanske blir film eller liknande nu!!!

Bye

Lite snack =)

Jag orkar inte städa mer idag! Men nu ser det skaplit ut =)
Har fått på en julmatta på köksgolvet, fick en av mamma idag!
Pappa ringde förut med! Så vi snackade lite! Kul! Jag saknar honom redan, fast vi sågs som i lördags!
Men vi ses ju snart igen! Den 19de är det julafton med pappa-familjen! Vi ska vara hos syster i år! Blir kalas-bra med barnen och så! Det finns ju allting där för dem! =)

Igår kväll slog jag in dom sista klapparna som vi hade hemma! Nu ligger alla under granen! Och det är så mysit!
Vet att vi är tidiga med de! Men det skiter jag i ;) Det är inte så mycket folk här och ser det! Så den får stå där, mest för min skull, och lysa! Jag kan sitta i vardagsrummet och bara kolla runt! Allting är så mysigt och jag trivs så bra här hemma nu! Det är skönt!

Jag älskar det där med julen! Julpynt, julstjärnor, gran, klapp inslagning, mat, träffa familjen mm!
Det är göör mysit och underbart! <3 Och som vanlit blir det två julaftnar för min del! En dag med pappas sida och en dag med mammas! Vi ska ju träffa Leslies familj med! Men jag tror vi tar det på julaftons kvällen! Eller ja, vi får se vad vi hinner med!

Allt det där med tända ljus, mörka kvällar osv! Det är också någonting som jag tycker är fijnt som faan ;)

Nehej!
Nu blir det Jerry Springer ;)
SES

..::..

Stor städning här hemma!
Det funkar!

8/12-2009

Hejsan!
Här hemma sitter vi i soffan! Mamma kommer snart så det är dags att byta från pyamas till vanliga kläder :p
Blir la mjukisbraller idag igen skulle jag tro =) Det är så skönt!

Igår kväll levde det runt i min mage som tusan! Det var första gången som jag kände så mycket aktivitet! Verkligen skitkul =)

Ajja!
Skriver la senare sen! Hej!

7 December 2009 Tisdag!

Det jag vill komma med det hela är att du kanske behöver ta hand om ditt eget liv ist för att HELA tiden lägga dej i andras..... Du har väl kanske egna problem!? Nej, Disel har alltid varit en inne katt och kommer så förbli, om du nu är så intresserad av varför jag inte släpper ut honom. Läs inte min blogg då om du blir så irreterad över saker och ting.. Varför kunde du inte kommit och pratat med oss ist för att sitta och snacka på en fest som vi inte ens var på!? När vi har vart hemma och hört skabbet så har vi vart nere och öppnat till henne! Tycker att det hela är löjligt och patetiskt bara, ta hand om dej själv ist! Vi kan nog ta hand om oss ska du se ;)


 
Så atte!
Idag har vi fått höra vår lilla bäs hjärt-slag! Mysit! Allt lät bra! Kanon!

Annars har det verkligen vart en riktig skitdag! Taskit väder, sovit dåligt, illamående osv!
Hoppas på en bättre dag i morgon!

6 December 2009 / tankar, irritation, bebis!

Verkligen ett fint bröllop och en rolig fest igår =)
Roligt för dem att det blev en lyckad dag, tråkigt väder dock, men det kan ju ingen människa göra något åt!

Fick veta att folk snackar en massa skit igår, hur vi behandlar våra katter!?
Ehm, att Skabbet då får vara ute SÅ mycket och att det INTE är bra för henne! KATTER ÄR UTE-DJUR!
Sen var det också att hon inte fick vanlig mat från oss( att hon bara får äta fåglar och råttor)! BULL SHIT! HAHA vilket fjanteri! Klart som faan att Skabbet får torrfoder, blötmat och allt det andra, precis som Disel!

Det går så mycket skit och jag blir så förbannad! Jag kan inte färstå varför inte människor kan ta hand om sina egna patetiska liv ist!? Dom har sina egna problem som de kan ta hand om ist för att lägga energi på oss!

Våra katter mår kalas här hemma med oss! Det går ingen nöd på Skabbet för att hon får vara ute!
Det finns katter som BARA är ute-katter, stallkatter bla! Men jag tror inte att dom här människorna vet vad de pratar om riktigt!

Allt det här är fjanterier och jag vet att jag inte borde bry mej, FÖR ALLT DET DÄR ÄR BARA SKITSNACK!
Men jag kan inte rå för att jag retar mej på det något otroligt!
Usch för sånna människor!

TA HAND OM ERAT IST OCH LÅT OSS VARA!


Har lagat mat här hemma ikväll, Patrik fick han med! Och gott som faan vart det!
Fisk, potatismos och sås ;) Katt-jäklarna fick fisk de med! Men det passade inte! Bortskämda djur!
Jojo, Adde och Karate kom med! Vi bjöd på kaffe och dom hade med sej nybakta bullar! Tack som faan! Gott var det!

Nehej! Nu ska jag vara social här, sen ska jag lägga mej och sova!
Upp tidigt i morn! Lyssan på Bebis hjärt-ljud! KÄRLEK <3

Gick in i vecka 21 igår!

3 December 2009

Jaha ja! Nu är det ju faktist inte så många dagar kvar på det här året!
Här på morgonen har vi myst och kollat på TV.. Frukost på sängen fick jag =) Mums!
Såg DAYS, och faan vad jag tjöt! Urk!

Jag vet inte vad vi ska hitta på idag, antingen blir det bara att vara hemma eller så kanske vi åker till mamma senare sen!? Vi får se! Stoffe skulle fixa mammas bil idag, så ja, vi får se!


Ha en bra dag!

Go kväller!

Erica.. det är min bror och hans tjej som ska gifta sej =)

Var på stan med mamma förut, köpte ännu en klänning som jag skulle haft på lördag, men när vi kom hem såg vi att det var trasig så hoppas att den går att byta! Annars blir jag ledsen!
Vi har spelat bingo ikväll med! Gick skit! Leslie var ett nr ifrån att vinna 5500:-, han skulle haft nr 74 och nr 73 kom ist! Men, men vad gör man!? Det var tråkit iaf!

Jag ska snart lägga mej! Är trött! Sov dåligt i natt som var, magvärk! Växtvärk kanske!?

Nehej!
Natti!

2 December 2009

Hejsan! Nu är jag hemma igen, mamma hämtade upp mej nere på Lernia!
Vi ska till stan nu efter att vi slängt i oss lite kaffe!
Kolla efter en tröjja till mej, betala hyran (mamma lägger ut tills vi fått pengar). Vi ska åka och äta först och sen ska mamma ta netto!

Ullvåsa ska vi till och sen ska vi till Jonas, kanske..

Nu är det inte många dagar kvar tills vi ska på bröllop! Trevligt =)

Nehej! SES

1 December 2009

Hej!
Var ju på UL igår och INTE fick vi veta kön.... Bebisen visade bara rumpan och navelsträngen var i vägen. H*n körde upp foten precis framför "kameran" med så en liten fossing fick vi ju se iaf ;)
Ett kort fick vi med oss, men det var inget bra! Bebis skulle ha handen för ansiktet hela tiden så! Jaa :p Men vi ser ju allting kalas-bra ;) Och det är ju de som är meningen, att vi ska kunna se ;) Visst kändes det tråkit att inte få veta vad det är för någon liten sak som ligger där inne! Jag hade ju hoppats på det!
Det går att beställa ett UL i LKPG i vecka 25, bara för att kolla kön, det kostar 500:-, men jag vet inte om vi ska det! Jag vill ju gärna veta, men kanske är det meningen att vi inte ska få veta innan!?

Idag kom Tessan och lill-fisen hit runt 10-tiden! Käkade frulle och såg på days! Följde sen med dom hem en sväng, sen körde hon ner mej till Lernia! Lyssnade på en kille från EXODUS, det var la sådär, har ju vart med om tråkigare saker om man säger så! Leslie väntade på mej där nere med! Så vi kom väl hem vid 3-4, då ställde jag mej vid spisen direkt! Fisk, potatismos och sås! Gottit vart de ;) Adde och kickan kom sen kom Peter och Lill-Adde med! Trevlit! Folket drack kaffe och vi snackade lite skit =)
Jag och Leslie badade för en stund sen och nu ska jag se pogram nr 2 av Jerry Springer och mysa med min kille =) <3

See ya ;)

RSS 2.0