till mamma


Lördag och Pizza

Väntar på pizza! MUMS :) Alltid lika gott så här dagen efter man druckit :) Japp, det är fint det :)

Adde och Jojo ligger på soffan! Latmaskar :)

Igår var det SKITKUL! Och skitfull vart jag med! HAH! Jag och Jossan gick till Hallen! Och JA jag sjöng karaoke! Fyfaan vad pimsamt! Haha! Men skitkul ju! Josso var dragen som satan! Och jag med! Hihi! Tjaffsa med någon kille! HAHA fyfaan vilken jävla flöt-bög han vaaar! Äckel-jävel! Och Marie Johansson med! Höhö, RESPEKT!! Faan vad kul det var alltså! Illa, men skojjit :)

Nehej! Snart blir det pizza, sen blir det fågelsta, mamma jobbar så vi ska ta hand om Bella <3
Rassmuss ska med också! Vara barnvakt igen! :) Det är mysigt :) Tim och Emelie firar 2 år idag! Så det kan ju vara kul för dom med lite ensamtid med!

Ha en fortsatt trevlig helg!

Sega as!

Så sitter man här vid datorn och bara VÄNTAR! Bah! Det är ju så man kan bli galen!
Folk bara ska ta sååån tid på sej! Jossan och c:o kommer inte än på ett tag för dom vet ju inte vad för kläder dom ska ha på sej! MEN KOM IGEN det är kläder lixom! Carro kommer runt 7, hon har ju jobbat idag med, så ska inte klandra henne att det tar ett tag, även om det BRUKAR göra det! :p Sega polare alltså! Jag har vart klar ett bra tag nu! Fast jag är ju ganska snabb, bryr mej inte allt för mycket om jag ska vara ärlig :p Är en sån människa! Men anser att det är ganska bra att jag är snabb :) Iaf när det gäller sånt :p

Jaha ja! Vet inte vad jag ska skriva om! Skönt att det är fint här hemma nu! SYND bara att det kommer se FÖRjävlit ut i morn igen! Eftersom vi ska vara här ikväll! MEEEN! Jag hoppas att det inte blir allt för grisit! Ska ju ha nötter med! Och dom brkar ju hamna lite här och lite där!

Gått in mina nya skor som jag köpte idag med! 200:- bara :) Billit och bra, det gillar jag ;) HAH rea :D
Handlade ju leggins och piercingar med, eftersom jag har en förmåga att tappa mina hela JÄVLA tiden!
Sen när vi väntade på bussen, efter vi hade vatr på systemet, så passade jag på att spela lite.. Kom till stan med 900:- och när jag kom hem hade jag 1200:- i fickan :) Vann lite! Alltid lika kul :) Så idag var det riktit kul att komma till stan måste jag säga :) Mohihi!

Nehej! Kanske ska jag berätta att Tommy kommer idag med :p Helenas KK :) Dags för henne att få sej något med! HAHA för det var ju inte igår! MOAHAH

Neeee, nu ska ja nog knäcka första!
PoK

Fredag= ÖLdag!

Ikväll blire ÖLA av ;)

Jossan har ju kommit hem nu så! A, Shippers och helvete blire sen ;)

TACK älskade Jojo för all hjäkp ;) Me Lööv JU!

Nu ska jag torka av golven ;) Mohaha :) Sen blire affären och handla nötter och lite tes ikväll!

Ha de!

Bara för att jag L-skar dej!



HAHA



HAHA faan vad vi hade kul jag och Jojo!

Jojo´s röv btw ;)

Bah!

OH! i morgon ska jag dricka, kanske, men jag vet inte än! Jag mår faan inte bra alltså! Jag mår illa, ont i magen och ont i huvudet! Ska väl lägga mej snart, men varför? Jag kommer ju inte kunna somna än på flera timmar!? Jag känner mej själv, och jag känner min kropp!

Men, men! Kanske skulle man ge sej på ett försök??

Bye!

FYFAAN

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4284833.ab


Det där är tamej faan en av de vidrigaste saker jag har hört!

JAG HATAR DEJ DIN JÄVLA SUBBA!

JA ELIN! Jag hatar dej! Jag skulle lätt kunna sätta ett skott i pannan på dej! Det borde finnas skottpengar på sånna som dej! ÄRLIGT! Hur faan kunde du göra som du gjorde och nu har du mage att vibba mej på msn :o Ta bort mej ist för helvete ditt äckliga luder! Jag vill inte prata med dej, vill inte se dej! Vill aldrig mera veta av dej! För du är en dtor ÄCKLIG HORA som inte är värd att leva enlit mej! Så länge jag slipper dej i mitt liv så mår jag bra! FATTA!

HÖR ALDRIG MER AV DEJ!

Stina <3



Jag älskar min lilla älsklings kisse <3

Till mamma!

Så var man på väg till mamma då! Käka mat, Addes efterlängtade pankisar kommer han få idag :) Älskar honom! <3

JOJO--> RING MEJ SEN!

Puss

Adde hemma :)

Nu har Adde kommit hem! Han tycker att det vart fint :) Kul med uppskattning måste jag erkänna! :)
Johanna drog för ett tag sen! Hem!
Vi har kikat på Shan The Man! Svinbra ;) Bara massa blatte skämt :) Mihihi :)

Adde och jag ska se om vi hittar någon film på min dator, eftersom min jävla DVD dog herrom dan! (skit saker)
Såatte!

NattiNatti

Faan vad jag är BRA! :)

Fyfaan vad jag är trött! Sjuk är jag med! Fortfarande. Skönt att man kan få klaga av sej lite xD

Har ändrat lite i köket idag! Bytte plats på köksbordet xD
Och i sovrummet är det ändrat MASSA! Ser inte ut som samma sovrum! Jag hoppas att Hubbe kommer tycka det ser bra ut :) Men det gör han nog! Han bryr sej inte så mycket om sånt där om jag ska vara ärlig..
Men han blir ju glad när det ser fint ut, har städat toan och dammsugit med! Diskat för andra gången idag gjorde nyss! Tvättat och hängt 2 maskiner och vikt och sorterat ut massa kläder! (3 fulla påsar) Bytt sängkläder med så klart! Nu känner jag att jag är värd lite kvällsmat, ett bad och sen TV´n! Märks om jag somnar! Jojo kanske skulle komma sen med! Men jag vet inte när!

Nehej! Ville bara berätta hur duktig jag är även om jag är sjuk! I morgon ska jag inte göra ett dugg!




Mysa med min Hubbe-älsk sen när han kommer från jobbet :)
Älskar den här killen mest! Han är verkligen min klippa, som jag kan luta mej emot då jag är ledsen!
Jag har gjort misstag, men dem ångrar jag grymt mycket! Samma sak med honom!

I MAJ firar vi 5 år! <3
(om man tar bort våra uppehåll) Och jag hoppas att om 5 år firar vi 10 år osv..
Dom som haft ett skaplit långt förhållande vet vad jag pratar om! Att kärlek är ingenting man får uppleva på bara några veckor! Kärleken kommer långt efter, då man känner att två blir till en! Man ska kunna känna att man finns för varandra i vått och tort, vad som än händer! Man ska kunna känna att: denna människa skulle jag kunna dö för!
DET ÄR ÄKTA KÄRLEK!
Och jag är glad att jag får uppleva den! För det finns dem som aldrig får känna den känslan!

Jag ÄLSKAR dej ANDEAS LOPONEN!
Du är mitt allt <3
Genom eld och vatten skulle jag kunna gå för dej!
Jag skulle kunna byta ut mitt liv så du fick leva!
Du är min, bara min! Och det kan ingen ändra på!
HJÄRTAT <3 

^^**

Det blir inget Norrland! Men det kanske är lika bra! Jag mår ju inte allt för bra heller! Och så vart Jossan gälen xD HAHA
Cepä-josso! :p Men hon är ju MITT cepe! :)

Jag sitter i sängen och Jojo o Tim är i vardagsrummet! Jag funderar starkt på att lägga mej för att sova igen! Är AStrött! Varför kan jag inte få bli frisk för? Ont i halsen har jag med :( Tråkiiit!

Jag skulle ju laga mat med! Till mej och Johanna <3 Gör nog det innan jag sover! Kanske skulle Josso komma in sen! Vem vet? Har ju inte sätts sen nyår tror ja... Hmm, om jag minns rätt! Hon skulle iväg och simma med sin mamma nu! Sen skulle hon ringa! Funderar starkt på att åka och sola! Det är ju såå skönt! Men de e ju inte kul att göra det själv, ska kanske ringa Helena och kolla om hon vill med! Jojo ska till stan och kolla synen med sin mormor! Heh, så hon kanske får x-tra ögon snart! Märks!

Nehej! Jag vet inte vad jag ska skriva om!? Så det kanske är lika bra att punkta här då!
Skriver la mera ikväll!
PoK

^^

MAH! Mår illa! Men jag och Adde och KANSKE Jojo ska ANTAGLIGEN upp till Norrland och hälsa på min svärmor!
Kan ju vara kul! Måste fixa Kattvakt bara, men det får Helena vara! :p Och det är hon nog med! Sötaste <3
Lite jobbit för Adde bara som får köra hela vägen! Men vi får stanna någonstans så han får vila nån timme!
Det fixar sej! Men det är ju inte 100 än xD Jossan kommer la bli galen, eftersom jag ska dricka med henne på fredag igenkligen, men det kan vi ju ta någon annan dag! Hon är ju hemma nu så!

Synd att Adde måste vara en tönt bara xD Han är verkligen fjantig!
Respektera dina föräldrar, ja visst, men vad faan! Han är en tönt!

Jojo här <3

Här ligger vi, jag och min Johanna <3 hehe, Bara ligger och snackar massa skit.. Disel går och gapar! Hehe

Har vart hos Helena... Spelade kort och käkade varma mackor! Gött som satan! MÄTT!

Nehej! Nu ska jag och Jojo snacka mera skit och prata med Jesse på msn!

Bye!


Helena <3

Fast vi är sjuka, jag och hubbe, så ska vi åka till Helena <3
Saknar henne så dant! Vi ska spela lite kort och käka kvällmat, även fast jag och Adde åt för ett par timmar sen (A) Mat är gott :) Så det blir rostad macka och lite smaskens :)

Nehej!
Nu ska jag skynda på Adde lite som sitter på toan och trycker :) Heh!

Skriver senare sen!
Pusshej!

Sjukskrivning!

Så ligger man i sängen ännu en gång! Med illamåendet upp i halsen! Men det ger sej la! Hoppas jag! Var hos läkaren förut! Fick en sjukskrivning på tre veckor! Skönt att få vara hemma och ta hand om sej själv! Utan stress och sånt skit!

Jag, Adde och Madde var och kikade på ett annat hus idag! Som vi kanske ska köpa! Vi kommer nog buda på det iaf skulle jag tro! Tänk er! Addeoch jag som husÄGARE! Stort steg :) Och massa katter och barn sen! :) Mitt dröm-liv är på god väg nu!

Jag ska ligga i sängen hela dagen! Har kräks och så! Blä! Men fick i mej en bit pizza nyss och den var så god så att de knullade i munnen xD Och då äre gött kan jag lova!

Sängen vare ja! Adde börjar med bli sjuk, han ska vara hemma från jobbet idag! Stackars oss <3 Sjuka-familjen! Så sängen för mej iaf! Adde kommer nog slöa på soffan skulle jag tro, framför Disney Channel! :) Min söt-Hubbe <3

Nehej! Nog snackat nu!

Typiskt!

Har ont i hela kroppen! Måste till apoteket i morgon! Magen smärtade i natt som fasen! Måste fixa det här nu! Tror det har med stressen att göra! Men jag vet ju inte vad jag kan göra åt det!? Jag försöker så gott jag kan! Men det ger sej ju aldrig med sej! Deppig och nedstämd mest hela tiden! Och att det pressas från skolan gör ju inte saken bättre! Inte alls! Det tynger bara ännu mera och stressen växer inom mej hela tiden! Jag orkar inte med allt jävla tjat från höger och vänster! Helena bara tjatar på mej, Mamma tjatar, Skolan tjatar! BAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *skriker inombords* Jag fattar inte varför ALLA jävla människor ska lägga sej i mina problem? Kan inte alla bara sluta tjata och ta hand om sina egna liv kanske? Är allas liv så pass tråkiga att de måste komma och tjata och klaga på mej? Jag kan inte förstå! Jag är så JÄVLA ARG!!! Allt detta hat! Vart kommer det ifrån? Varför kan jag inte vara nöjd och glad för det jag har? Jag vill ju så gärna få må bra, vill kunna leva ett normalt liv! Men alltid, när det börjar bli bra, då ska det alltid komma upp något helvete som jag lider enda in själen för! Och den stora frågan är ju den att varför ska ALLT hända mej?

Kan verkligen inte sova!

Jag kan inte sova! Vad faan äre med mej? :o
Ligger och tänker alldeles för mycket!!! Baaaajs!
Ligger och snackar med Lina i sängen! Möjsit värre xD
Hon ligger och kelar med Kajsa! Bajs-kissen :)

Kajsa har blivit LITE bättre nu faktist! Inte alls lika ofta som jag behöver torka skit! Och det är skönt! Kommer nog bli ännu bättre sen när vi bor ute i huset! Då katterna får börja gå ut! Det kommer nog bli bra för dom! Och för oss med hoppas jag!!

Mamma kommer i morgon! Jag ska inte till skolan! Vi ska fixa sjukintyg igen! Jag har ingen lust, ingen motivation längre! Fyfaan! Jag hoppas att jag kan få tillbaka det snart! För jag måste fixa skolan, så jag kan få pengar någonstans ifrån! BAH! Vilket jävla skit alltså!

Fyfaan! Ligger bara här och skriver massa skit! Funderar på att gå upp och tröst-äta något! Kanske kan må bättre, äta så pass mycket att jag kan bli trött så jag kan somna xD Inte rätt tidpunkt, men What ever :p Jag är redan fet så vad faan!!


Tjöt!

känslor :(

Jahopps! Så vare dags att lägga sej för att sova då! Lina är här med! Ska sova här i natt igen!
Fortfarande lite tjat med Leslie, och han kan ju aldrig ge sej heller!

Skolan i morgon! Men vart är motivationen? :o
Jag har ingen som helst lust att gå alltså! Men jag kommer bli utskickad om jag inte börjar att sköta mej!
FYFAAN! Sjukintyg blir det nog snart igen skulle jag tro
Men grejjen är ju den att även om jag får ett sjukintyg så vill ju inte min lärare Peter att jag ska vara kvar på skolan! KUL! Man känner sej ju verkligen välkommen då! Han tycker att jag tar upp någon annans plats, men jag menar! Det är ju massa människor som hoppar av från klassen! Så vad gör det om jag står skriven där? Och att jag får komma när jag känner att jag klarar av det? Jag tycker att det är konstit! Faan alltså!
Jag hoppas att jag kommer att få det med! Men det får jag nog! Ska nog be mamma ringa till läkaren i morgon! Så de kan ringa upp mej när jag är i skolan! Annars får jag ju aldrig någon tid! BAH!!!
Jag känner mej nere nu igen! Varför? Det borde ju vara jättebra nu! Vi ska flytta till hus! :) Och det är ju en sak som glädjer massa! Men varför är jag nere för då? Lite orpoligt är det ju med skolan och så! Men bara jag kan få tillbaka motivationen att vilja gå dit igen så kommer det ju bli bra! OH! Jag blir galen på mina känslor alltså! Det är ju helt otroligt! Inte ens när det händer bra saker i livet, inte ens då får jag må bra! Sjukt!!!!!!

Jag vill bara få må bra! Är det för mycket begärt? :o Är det verkligen det? Jag tycker inte att det borde vara det! Men jag kanske inte förtjänar lycka? Jag kanske inte förtjänar att få må BRA!!!?

Gadden smörjer jag som faan! Jag hoppas att jag slipper massa skorper och helvete! Det gjorde ASont! Så nu blir det att vänta ett tag innan nästa! FiFaan! Men det vart snyggt, så det var ju säkert värt det ;)

Räka hade vart och gaddat sej igår! HAHA en FITTA på foten! ASFUL xD Men det var ju en rolig grej :) Cepä är han :p

Nehej! Dags att sätta punkt här då! Nu har jag snackat bra mycket skit!
Borsta tänderna-->Sätta på film--->Sova!

NyGaddad!

    
  Denna SötUnge skulle hålla mej i handen när pappa tatuerade :) Sötis!

  

Mitt <3


För oss två var det KÄRLEK i första ÖGONKASTET <3<3<3
Du coh JAG för alltid och evighet


Det vackraste jag vet
Är att se dej när du sover
Här råder stilla frid
Och jag glömmer både rum och tid
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
Är det vackraste för mej
Så sagolikt det är
Att se morgon-dimman lätta
När mörkret sakta flyr
Och att se hur dagen åter gryr
En kylig morgonbris
Sakta sveper genom rummet
Jag kryper tätt intill
Lycklig för att du finns till
Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varandra
Det är en rikedom
Att få älska och att att älskas
Vår kärleks varsamhet
Är det vackraste jag vet
Det vackraste som finns
Är att vara någon nära
När månen lyser klart
Över skog och mark så underbart
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
Är det vackraste för mej
Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varann
Det är en rikedom
Att få älska och att älskas
Vår kärleks ärlighet
Är det vackraste jag vet
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
är det vackraste för mej

2 timmar kvar ;)

Jaha ja! 2 timmar kvar! Sen ska jag vara hos Pata! wiihi :) Bygga ut gadden :) Spännande, men jag måste erkänna att det är ganska pirrit i magen med :) Härlig känsla! Kommer nog bli snyggt! :)

Igår kväll mös vi med grillspätt och filmer :) Adde somnade ganska snabbt! Så det var jag och Jojo som låg och glodde på dem! :) Mysit värre ;) Älskar min honey! <3

Nehej! Slänger in en bild senare på utbyggningen!


Looking like that rigth now!

Gårdagen ;)

Herregisses vilken kväll :) Vi hade ASkul ute :)
Linus ocg vonkan kom ju till oss med! Vilket var jättekul :)
Hemma hos Räka slutade det med katastrof för Lina och Leslie, men det är ju inget ovanlit! Hoppas bara att de kan bli sams nu igen! Det är ju aldrig kul att vara osams!
Vi var på hallen igår med! Träffade Robert Olsson och honom har man ju inte sett hundra år :p Skitkul!
Så atte!
     


Idag har vi myst och sovit och kräks! HAHA illa, men sant xD
Var på MAXI en sväng förut, handlade saker till grillspätt! Vilket vi väntar på just nu ;)
Mums!
Har potatisklyftor med, kändes lite tomt med bara grillspätt xD
  

Fredag och massa planer!

God morgon underbara illamående! *bläh!
Fattar inte varför jag ska må illa hela tiden! Men jag lovar att jag börjar tröttna på det!!!

Vet inte riktit vad jag ska skriva om! Huset har jag berättat om redan och så!

Skulle vart med Bardis och Lappen idag! Men vi får se eftersom Madde ville åka och bowla, vilket man inte gör varje dag! Bardis och killen kan man ju träffa när som lixom! Bara jag kan få bli frisk någon gång!

Gaddning på söndag! Utbyggning av döskallen :) Det ska bli niice! Men lite pirrit är det allt! Jag vet ju att det kommer göra fruktansvärt ont! Men det är faan värt det :) Pata har skissat på rosor! Det kan nog bli riktit läckert! Han är ju duktig som satan! Så a, det blir bra skulle jag tro!

Madde ville att jag och Adde ska med henne och J och spela bowling idag / ikväll! Men vi får se! Vi ska till mormor först iaf! Käka kladdisar och gott :) Lämna pengar som jag har lånat av henne! Och hennes kort såklart :) Min mormor är den absolut bästa som finns! <3 Ställer alltid upp så gott hon kan! Och ja, hon är underbar <3

Nehe! Nu blir det en dusch, sen kommer Hubbe hem! Då ska vi till mormor! Han skulle förbi sin farsa och fixa hans x-tra lysen! De hade visst blivit snea i morse då han körde på ett rådjur xD Men det gick inte så fort sa han! :p Hehe!

PoK

GOD NATT

Ja! God Natt ska jag bara säga!

Tack Jojo för igår kväll! Mysit var det <3

Tack Madde för en skoj-dag! <3


Madde ska flytta med mej, Adde och Katterna!
Kommer bli skitbra :)


Nattinatti!

Hos Jojo

Ligger hemma hos min Jojo :) Ska nana här i natt! Så mys så :p
Är trött som satan! Vi har vart hos Jesse nu ikväll och träffat Nalle! :) Det var kul!

Nehe!
Nu ska jag se på TV med Johanna :) Häh!

Puss


Bajs-katt!

Jahopps! Det vart inget med att få lägga sej inte! Men torka kattbajs är ju lika kul nästan xD
HAHA, nej vars! Men ska väl skita i att lägga mej då! Hänga upp tvätten, slänga in en ny och sen ett bad! Hur låter det? :)


Ha en svinbra dag!

Samma inlägg! Skit-blogg!

Faan vad trött jag blir på bloggen alltså! Får skriva om det!

Är trött! Vilken huvudvärk! Somnade runt 3 i natt då jag verkligen inte kunde sova för att jag mådde så illa! BAH! Så det är ingen rolig dag idag heller! Fast igår vart jag ju glad tillsist iaf :) För huset och allt det där :) Underbart!
Hoppas nu att Madde med flyttar med oss! Skulle vara jätteroligt! Verkligen! Ska ringa till dem som har huset idag, och ska höra om man kan få komma in tidigare så jag kan måla om köket! För så vill jag INTE ha det! Men det ska nog inte vara någon fara! På fredag ska vi säga upp lägenheten med! Det blir ju från och med den första! Sen har vi 3 månaders uppsägning med! *Pust! Men 2or i C-borg brukar ju vara ganska eftertraktade! Framför allt då det är på nedre botten!

Jag har tänkt på vad skit man samlar på sej igenkligen! Det är ju helt otroligt! Tur att huset är himla stort så vi får plats med allt! :) Källaren är grymt stor med alltså!ÅH! Jag är så uppspelt! :) Underbar känsla måste jag säga!


Nehe! Nu ska väl jag ta och slänga mej i sängen igen! Har ju huvudverk som sagt!


BTW, önska mej lycka till idag! Ska röntga axeln / armen!


PoK



Andreas Loponen!

Mitt hjärta <3 Du är det bästa som finns!

Tänk att för 5 år sedan visste vi inte vart vi skulle vara i dagens läge :) Men jag måste erkänna att jag gillar det! Och att jag trivs! Nu är det bara en sak till som fattas i våra liv! Och det kommer ju när det kommer! Underbart! Du och jag för alltid och all evighet hjärtat! Du och jag JÄMT! <3


oh cp-blogg

Är trött! Vilken huvudvärk! Somnade runt 3 i natt då jag verkligen inte kunde sova för att jag mådde så illa! BAH! Så det är ingen rolig dag idag heller! Fast igår vart jag ju glad tillsist iaf :) För huset och allt det där :) Underbart!
Hoppas nu att Madde med flyttar med oss! Skulle vara jätteroligt! Verkligen! Ska ringa till dem som har huset idag, och ska höra om man kan få komma in tidigare så jag kan måla om köket! För så vill jag INTE ha det! Men det ska nog inte vara någon fara! På fredag ska vi säga upp lägenheten med! Det blir ju från och med den första! Sen har vi 3 månaders uppsägning med! *Pust! Men 2or i C-borg brukar ju vara ganska eftertraktade! Framför allt då det är på nedre botten!

Jag har tänkt på vad skit man samlar på sej igenkligen! Det är ju helt otroligt! Tur att huset är himla stort så vi får plats med allt! :) Källaren är grymt stor med alltså!

Nu vart det ngt cp med bloggen!


Vi fick det :)

Jag är verkligen glad! Och det är en underbar känsla <3


Yäääj! Vi får flytta in när vi vill :) Och jag längtar redan :)

Hoppas att min Madde vill flytta med oss nu :)
Skulle vara ASkul :) Vi har ju så kul tillsammans med :) Mohaha :D

nehej!
Nu ska vi snart ta och lägga oss! Jag och lena <3
Skola i morn! Hoppas att jag mår bättre i mornbitti!

PoK

Tråk-Tisdag!

Fyfaan! Sjuk är jag med! Kommer ut från alla hål känns det som! Eller vad man nu ska säga!
Mår illa hela tiden och magen krampar!
TACK, TACK SNÄLLA MATTIAS SOM KÖRDE HEM MEJ FRÅN SKOLAN!
Vad skulle man göra utan sina underbara kompisar?

Jag klarade inte av att vara kvar alltså! Mådde / MÅR verkligen bajs!!!!!

Men Hubbe kommer ju hem sen och tar hand om mej <3 Min älskling!

Underbart att ha någon som bryr sej om en! Och han lär ju få jobba idag med :) URK, mår dåligt!

 
Hubbe, jag, Bardan och Mattias va och kollade på "vårat" hus igår :) Det kanske blir så att vi ska hyra det!
Ganska stort, men vad faan! Det skulle kunna fungera för oss! 6000:- i månaden och då är allt inräknat! Så det blir ju inte allt för dyrt, eftersom huset är ApStort xD Katterna kommer trivas som fisken i vattnet! Och jag med skulle jag tro!

Det är ju ett ganska stort steg, att flytta till hus, även om vi bara ska hyra det! Det blir ju endå "vårat" lixom! Och härliga färger var det med :) Gillar ju starka färger så :) Svart, lila, rött och grönt och grått och aa, det var en salig blandning :) Gult i köket med ;) Hehe, men där blir det nog att göra om skulle jag tro! Gult och rött i ett kök lixom! Njae, inte för mej xD Men det fixar jag ;) Fixaren själv lixom ;)

Katterna kommer vi ju slänga ut då med! Hehe, Gött för dom att få vara ute med <3 Det kan ju inte vara kul att sitta inne hela livet heller! Men det blir ju inte förens framåt våren, så man kan ha öppen dörr om dom vill komma in! Kattlåda kommer finnas inne iaf!

Jag vill verkligen det här med hus :) Men tar vi inte den här kåken så finns det ju fler, bara det att det är så bra med mamma i närheten om det skulle vara något!  Synd att våra värdar är lite knasiga bara, eller hon iaf! Hmm, men man får ju ta människor som de är lixom! HEHE!!! Vi är ju inte heller guds bästa barn, eller inte Adde iaf (A)! Jag är ju det ;) Mohaha!

Nehej! Nu måste jag ta toan igen! Kräkas lite säg! Sen blir det TV´n och förhoppningsvis kunna slagga en stund! Helena kommer senare sen med! Hon skulle bara handla med sin pappa först! (ovanlit att hon måste följa med pappa överallt? :o  )

Yää,yää...
CYA

HUS??

Har nu ringt på ett hus ut mot fågelsta! Kanske kan vi få hyra det, men det är ju inte säkert än! Jag fick inte tag på dom!
Fasen! Men jag talade in ett meddelande, och ska ringa sen igen!

Önska oss lycka till!

Måndag!


Grattis till bror som förlovade sej i lördags! Kul för er!
       


Det var en skitrolig kväll måste jag säga!



Idag är jag hemma igen! Mår inte alls så bra! Jag hoppas att jag blir bättre sen! Jag håller på att ringa för att kolla om det finns plats för mej på parkskolan! Jag har ingen lust att gå kvar på Bona, jag tjänar ju lixom ingenting på det! Så jag hoppas att jag ska lite tur för en gångs skull och kanske komma in där! Hade ju vart bäst med distans! Men finns det ingen plats där så får jag ta det som finns! Bardan och jag hamnar då i samma klass! Och det kunde ju vara lite skoj! :) Var ju hos henns i torsdags! Då satt vi och pluggade! Men det var skoj! Och så tycker ju jag att sånt där är intressant med! Så kanske kan det gå mycket bättre för mej denna gången!

Jaha ja! Om man skulle ta ett par panodil och sen lägga sej igen då! Henne som jag ska prata med kommer tillbaka vid 1-tiden! Så får ringa då igen!

Ska ringa bardan nu och kolla om hon har lust att komma!! Märks!

Hubbe skulle köpa med sej kattmat och kattsand sen! Dety behövs!

Nu-> Soffan!

Söndag!

hehe så dant måste jag säga!
lurade ju säkert i Madde att dricka igår med! HAH
Hubbe fick köra xD

Danne, kusin, spydde ner hela bilen! HAHAHAHAHAHAH askul tycker jag!
Han kom hem i enbart jacka och kalsonger och skor! HAHA fyfaan vad kul!

Festen igår var skitkul! Sen vart det krogen med Madde <3
HAHA vilken kväll ;)

PoK

Hos Lappen och Bardis :)

Så sitter man hemma hos Mattias, lappen :) Bardan, jag och Lappen kikar på let´s dance :) Fast jag tycker inte att det är så bra :p Men Bard ville ju så gärna se på´t så vad faan xD

kicka och krister var här förut! Trevlit! Har vart med Bardis hela dagen!

Var en sväng på stan och kuta runt! BAH! I massa affärer! Åt mamma mest.. Fixade ju hårfärg till henne mm!
Maskerad-fest i morgon :) Hos brorsan :) Han fyller 30 år idag! Grattis till honom!

Det ska bli skojjit! Sitter nu och väntar på Hubbe som är på väg hem <3 Mitt hjärta!
Funderar starkt på att diska när jag kommer hem! Men grannarna kommer nog inte bli så glad! Men faan! Jag bryr mej inte!


Ha det bra!
Bye!

Fredag!

Fredag! Igen! Och ikväll blir det nyktert!
Har vart i skolan 1 dag den här veckan bara! Måste försöka fixa det här nu! Men det är jobbit som satan!
Jag har ingen som helst motivation till det! BAH!! Men, men!

Huvudvärk har jag fortfarande! Urk! Men jag hoppas att jag kommer bli bra tills i morn, tills Jonas 30års ferra ;) Ska bli kul som faan! Jag hoppas att mamma hinner bli frisk med! Hon ville att vi skulle handla och lite till henne! Hoppas vi hinner!
Nu är det duschen som gäller!

debatt

Psykvården

Det började redan på gymnasiet, det var bara ett halvår kvar till studenten. Visst, det var stressigt, men jag hade aldrig känt av någonting innan. Jag gick till skolans sjuksyster, jag hade haft huvudvärk i flera veckor i rad. Han började med att känna och klämma på huvudet, runt huvudet och i nacken, efter fick jag tid till både röntgen och till synundersökning för att kolla om det kan ha vart något fel med det, men de hittade ingenting alls som tydde på att det var något fel. Jag fick ännu en tid till syster Roland och ännu en gång klämde och kände han på mitt huvud. Han drog ut ett test från datorn som jag skulle göra, ett Panikångest / depressions test. Och gissa vad, det testet visade att jag var grymt deppig, men inte hade jag märkt av någonting förutom huvudverken. Det började gå utför för mig och jag fick först lyckopiller som det så vackert heter. Sedan vart jag sjukskriven, först på halvtid, sedan på heltid. Att få vara hemma och bara ta hand om mig själv var nog den bästa medicinen som jag kunde få kanske gjorde de antidepressiva sin förtjänst också, men att vara hemma i lugn och ro och bara ta hand om mig själv var det bästa!


Ett år senare hade jag blivit så pass deprimerad att jag till och med gjorde illa mig själv. Även min omgivning mådde dåligt över att jag var sjuk. Jag gick då hos en kurator som i sin tur skickade mig vidare till psykiatrin eftersom hon saknade resurser som jag behövde? Detta var i maj jag fick en tid hos psyk i augusti! I tre månader satt jag och väntade på en tid! Ska det behöva vara så här i Sverige på 2000-talet? Det är helt otroligt! Finns det inte tillräckligt med personal borde de antingen sett till att jag fick fortsätta att tala med min kurator eller så skulle de ha fixat en tid till mig i Linköping. Kanske borde man se till att det finns mer personal i Motala.


Det här måste det göras något åt! Det finns människor som mår ännu sämre än vad jag mådde, kanske är de självmordsbenägna till och med!


Det har även börjat lägre ner i åldrarna. Det finns barn som redan i mellanstadiet börjar må dåligt. Kanske av mobbning i skolan, kanske av stress eller kanske för att hemmiljön inte fungerar som det ska. Som vuxen människa måste man hålla ögonen öppna och ta barnet på allvar om de skulle berätta någonting. Även vuxna människor måste man ta på allvar om man märker att det är någonting som inte står rätt till.


Det är inte konstigt att det begås så mycket självmord här i landet. I Sverige är självmord den enskilt största dödorsaken bland ungdomar mellan 15-24 år. Knappt hälften alla kvinnor och en fjärdedel av alla män får någon gång i livet en depression som kräver medicinsk behandling.


Men istället för att knapra massa piller kanske man borde försöka ta itu med problemet. Men nej, då ska man få massa preparat att proppa i sig och innan de har börjat fungera kam man må ännu dåligare i 4-6 veckor. Som läkare måste det vara enkelt och bekvämt att bara skriva ut antidepressiva och skulle de inte fungera ökar de bara dosen eller byter ut mot andra tabletter. Visst, vissa tabletter kan fungera på vissa människor. Men jag tror att det är psykiskt. Det sitter i huvudet. Bättre att få tala ut eller försöka ta reda på vad som är fel istället för att proppa i sig massa tabletter, det är ju heller inte bra för kroppen!


Igenomsnitt behandlas 6-7% av befolkningen med antidepressiva läkemedel och den siffran höjs varje år. Av dem som är 75 år och äldre behandlas cirka 20% med antidepressiva.

Mår Sveriges befolkning så dåligt? Borde vi inte försöka hitta orsaken till det då? Att det handlar om resursbrist är en självklarhet! Men då får vi i Sverige se till att det blir ändring på det!

Det finns flera rapporter som visar att det står hundratals barn i kö ( i Stockholm ) som väntar på att få komma till BUP! Och det är ju inte klokt!


Vart är den Svenska vården på väg? Mitt förslag är att sluta lägga så mycket pengar på onödiga ombyggelser i trafiken och släng in personal i vården! Vi borde slänga ut kungen och ge alla de pengar som går till kungafamiljen till vården istället! Sluta ge alla dessa lata och feta politiker hundratusentals kronor i lön, jag kan göra samma jobb för en mycket billigare peng, bara det bli ändring i vården!

Jag vill ha förändring i landet! Någon gång borde det bli det med!


Med vänlig hälsning Sara Lundberg


Onsdags kväll!

Snart ska jag hoppa i sängen! Snart kommer min Hubbe <3!
Jojo har åkt hem nu! Och jag vart jättetrött efter duschen! Sitter fortfarande med handuken på huvudet :)
Wellas schampo luktar underbart :) Blir att köpa mer av det, för det är bra med :)

Jag börjar bli sugen på något att äta igen! Men jag orkar inte laga något käk! Måste ha med mej till skolan i morn igentligen, men jag skiter nog i det, ber nog bara Adde att köra mej till skolan så jag kan hämta lite saker.. Så jag inte kommer efter så dant! Sen åker jag nog hem igen!

Huvudvärk har jag haft i flera dagar nu! Och inga tabletter hjälper heller! Migrän i förrgår natt och i natt kräktes jag,,,
(Kan bero på annat med) Jag har en bulle i skallen! Vet inte vad det kan vara, en finne kanske!? Ömmar gör det iaf! Hm!

Mina tankar just nu går till Tessan som ligger inne på sjukan för sista gången nu! Förhoppningsvis! Hon ska ju göra den sista behandlingen för cancern nu! Men jag tror att det kommer gå galant! Super-duper bra :)

Nehej! Nu snackar jag bara gojja! Så det är nog bäst att sätta punkt här!
God Natt och ha det så bra!


Bilder på Rasmus och Linus

Nu kommer kort på Rasmus och Linus <3
   
RASMUS, min lilla älskling! Du är så fin och underbar! Mosses snutte! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

   
LINUS, min andra nr ett! Du är så himla mysig och söt!  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

                              MINA SMÅ HJÄRTAN                         

Så här sitter man ännu en gång idag!
Johanna är här med mej <3 :)
Har precis duschat och Jojo kollar på TV, barnprogram ;)
Visst är vi fjantar?

Hubbe kommer om ett tag med, han jobbar som sagt!

^^Tjenare^^

Trött idag!
Är sååå trött! har fortfarande mensvärk, men det ger sej la mer och mer! Kräktes i morse, men det behöver kanske inte bero på det! Eller, vem vet?

Sitter och pratar med Jojo då! Hon är såå tokig! Hon pratar om något som jag inte fattar ett dugg av! Fast nu säger hon att hon är konstig! HAHA lite cepä är hon allt!


Träffade Rasmus och Linus igår<3
De är underbara <3
Finns inga som är så fina som dom två!

Linus var riktit liten, kort kommer upp när jag orkar ladda in dom!


PoK

Mosses Hjärtan!


Tisdag!

Så vart man hemma idag då! Med illamående och lite smått ont i skallen! Men det är mycket bättre måste jag säga!
Dock blöder jag fortfarande som en gris, men det ska la ge med sej det med hoppas jag! Messade Helena i natt och sa att jag inte skulle komma om jag mådde bajs! Hade faktist ställt klockan vid 7 i morse! Men ack, vilken huvudverk! Så hemma vart det som sagt!

Kände mej jättedålig inatt alltså! Jag hoppas att jag slipper det ikväll, måste ju till skolan lixom!

Bardan kommer runt 12 tiden, vi ska åka ut till mamma då. Träffa Rasmus och käka mat! :) Så snart är det dags att väcka Hubbe <3 med! Han var trött idag stackaren! Kanske sovit dåligt i natt!? Hubbes klocka har ringt massa gånger, men han vill bara somna om och ligga kvar i sängen :) Mys-skit :) Han ska ju jobba sen senare! Börjar 4 i LKPG, så det blir en ganska kort visit hos mor! Men man hinner träffa henne och lilla stjärnskottet med! <3

Älskade lilla Rasmus! Jag kan inte tänka mej ett liv utan dej nu! Det finns ingen unge som är så himla go och mysig! INGEN! Du är mosses lilla hjärta! Och jag älskar dej massa!

Lilla Linus har jag inte träffat än, men visst känner jag att jag längtar efter honom! Och jag kommer att älska honom precis lika mycket som Rasmus! Helt klart! Det är mina två favoriter! (tills jag får egna så klart :) )



Fia skickade en ny bild på Linus! Bara några dagar gamal! Underbar <3




  RASMUS som liten!
 LINUS

Ser ni likheterna? :)

Huvudverk!

Så ont i huvet!
Fasen alltså! Jag ligger i sängen med hjärtat brevid mej! <3
Jag har tatt 2 panodil, men de har inte hjälpt och både sovit o käkat har jag ju gjort!
Kan ju vara för att jag blöder så in i helvete! Jag hoppas att det släpper lite iaf tills i morgon!
Jag vill INTE ha huvudverk i skolan i morn! Det är det värsta jag vet!
Man känner sej ju så hängig! Fast den här dagen har vart för-jävlig! Illamående, huvudverk, magont, yrsel, trötthet mm!
Urk, mamma sa att jag kanske borde fixa P-piller, men vad hjälper det? Sen när jag ändå ska sluta med dom igen då?
A jag vet inte!!

Nehe! Nu gapar Disel och Adde klagar på att jag skriver!
NattiNatti!

Sovigt!

Har sovit nu i några timmar! Är så himla trött..
Det är väl mensen som gör det!
Ska slänga mej på soffan igen! Adde kommer hem snart.
Han slutade tidigare idag! Fanns inte mycket att göra på jobbet så!
Skönt för både honom och mej! Blir tidigt i säng i kväll!

NEHE, soffan!

Hemma, trött och mensverk!

Nu sitter jag hemma och pratar med Helena i telefonen! Pratar om massa skit :) Har lixom snackat i 40 minuter typ xD

Har massa mensverk! Det suger! Fyfaan alltså!

Har käkat mellis och sen har jag vikt kläder + att jag har hängt upp det blöta med... Så nu ligger en ny maskin i tvättmaskinen :) Adde är och jobbar nu,  han åkte till jobbet straxt innan 3, skjutsade hem Helena med gjorde han.

Mamma och jag har vart hos läkaren.. Det är ju en inflemmation i armen som jag har då, men han tyckte att det var bäst att röntga ifall det skulle vara något annat. Så ska till dropp-in röntgen nästa vecka. Han skulle skicka remiss nu i veckan så jag är väntad iaf! Ska äta panodil för armen också, eftersom magen har börjat krångla igen! Tack vare Ipremen! Tolit, men så är det! Panodil är det lindrigaste för magen sa han, så jaa.. Nu blir det att knarka panodil + fluoxetin! Fick 100st panodil på recept och sen plockade jag ut mera fluoxetin med! Och ännu en salva är köpt för armarna! Det är det bättre med! Men jag har tappat bört den förra salvan xD Så mammis köpte mej en ny idag :) TACK FÖR ALLT!

Irreterande att det ska vara så JÄVLA dyrt att gå till en vanlig undersökning, 150:- , vad faan! Och där är man där inne max 10 minuter kanske! BAH! Och inga speciella instrument använde han heller så! OH! Tur att mamma var med! För jag har typ inte ett öre kvar! Har så jag kan köpa ost och mjölk bara...

Fasen! Min bror fyller ju säkert 30 bast i helgen som kommer! :) Maskerad fest blir det då :) Det ska bli himla kul + att man får sej en gratis fylla med xD haha för de bjuder på spriten ;) Me like ;) hubbe skulle köra tror jag. Han lär la tjäna ihop ett par slantar då med, eftersom de flesta ska dricka! :) Kanske kan man få mamma att ta lite då med, nu finns det ju skjuts hem med :) Eftersom hon måste hem till djuren! Och elda måste hon ju med göra! Vi får la hämta henne innan skulle jag tro! Eftersom hon inte kan lämna bilen där, för då får ju ändå skjutsa henne nästa dag! Hennes bil kan ju tyvärr inte flyga då! HAHA

Nehe! Nu ska jag kika på hur lång tid det är kvar tills tvättmaskinen är klar. Jag vill duscha av mej och sen slänga mej i soffan! Ska fasen inte göra ett skit mer sen idag! Om jag inte pluggar mer sen då effersej! Eller nej vad faan! Det ska jag ju göra i morgon! Vi har ingen Engelska denna vecka, så då får det bli att plugga tema hela vecka för mej! Har ju bara svenska, tema och engelska som jag läser i skolan! Matten har jag valt bort! Jag har ju redan G där, så vad fasen! Bättre att plugga det som jag har IG i....

Nehe, nu tycker jag att jag har tjötat tillräcklit!
PoK

Hejdå Skolan!

Syster kommer hem i morgon ist! Så det blir inga bilder på lilla Linus! Men jag tar dem på tisdag eller onsdag! Vi får se vilken dag som blir bäst för dem med!

Nehej! Nu ska jag ringa Tim så Adde kan komma och hämta oss ;)
Pussellipuss :)

JAG ÄR EMOT DJURPLÅGERI!

Tycker ni det är hemskt ?
 
Att slänga i en hund i en sopbil och stänga porten ?
 
Är det OK att koka en hund till döds ?
 
Kan man verkligen låta en hund dö av svält ?
 
Kan man stänga in en kattunge mellan två betongplattor?
 
Får man sätta tyngder runt en hund och släppa i den i djupt vatten ?
 
Får man göra så?
 

 
Är DU emot DJURPLÅGERI ?

 
Lägg in texten på din blogg!






Skolan!

Så sitter man i skolan. Har precis haft svenska. Men nu är det lunch! Gött..
Det fick ju bli köttbullar, potatis och sås :) Gott som faan! :)

Väntar bara på Lena som ALLTID ska ta sån tid på sej!!! BAH damp-barn!


Nehe! Skriver mera hemma sen! Ska till Fia ikväll och ska kika på Linus! kort kommer!

Dags att Sova!

Jahaja! Så sitter man här igen då!
Har vart hos mamma idag! Hon hade med sej Rasmus hem! Vilken underbar liten pojke det är!
Det är verkligen mosses älskling! Jag bara smälter när jag hör hans fnitter!

   

MossesÄlsklingsGulli-gullPojke<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


I morgon kommer ju Fia hem med Bebisen med :) Guuud vad jag ska fotta när jag får se Linus!
Ska bli så skoj!!!

Ikväll har vi vart hos Lina och Leslie och kollat på deras nya kattungar :) Jäätesöta!
HOPPAS vi får behålla Kajsa nu (A) Hon är ju så go! Och hon trivs så bra här med!
Kajsa och de andra två katterna trivs så bra med varandra också, men vi får se!

När vi kom hem stallde jag mej för att laga lite mat tills i morgon! För det har blitt schema ändring nu! Slutar halv 3 på måndagarna ist! Men det kommer nog bli bättre! Det tror jag iaf! Så det vart att laga till sås och köttbullar (potatis hade jag kvar sen innan nu på dan) Och hällde i lingon i en burk med :) Ska ta med mej resten av de rårivna morötterna också! Smaskens! Har bytt sängkläder idag med! Nu har vi våra döskalle-täcken ;) Både jag och Hubbe <3<3<3 Så snyggt, så snyggt! Vart lite plock med disk och kläder också! Så nu känner jag att jag gjort det jag ska göra för idag :) Ska snart ta mej lite kvällsmat och sen ska jag antingen krypa ner under täcket i sängen eller slöa framför TV´n, har fasen inte kollat på TV idag! BAH xD Sant alltså ;)

Nehej! Nog tjatat för ikväll! Sov Gott Alla! NattiNatti!

Lite bilder från Igår, den 10 Januari 2009

             

Söndag! Känslor / Tankar / Städning

 
Det händer en hel del i mitt liv just nu :)
Rasmus har ju blivit storebror åt en liten Linus, jag har alltså blivit moster för andra gången! Och jag är överlycklig för det! Men jag måste ju erkänna att jag blir lite bäbis-sjuk alltså :) De luktar ju så gott :) Men det händer när det händer, vi skyddar oss ju inte, så det kanske kan hända inom "snar" framtid! Det märks får man la säga! Många tycker att vi inte borde tänka på barn just nu! För att jag har vart sjuk, nere i depressioner, men det tror jag att alla människor har vart, kanske inte lika starka som jag haft, men det är på bättreingsvägen! Och JA, jag och Adde håller inte sams JÄMT, men vilket par gör det? Man måste får tjaffsa / bråka som par, man kan inte ha samma åsiker om allt, för då skulle förhållandet bli himla tråkit måste jag säga! Jag vet att jag och Andreas skulle klara av att bilda familj! Adde kommer bli en jättebra pappa! Man är ju två om att skaffa barn! Men aa, nog tjatat om det...

Jag håller på att få det fint hemma i lägenheten! Och det gör ju att man mår lite bättre med :) Julen är bortstädad och vi har det mysit hemma! Måste bara fixa mina kläder, så jag kan ha dem någon annanstans! Jag dör på det!

Adde har fått körkort! Vilket är helt underbart! Det är så skönt att vara oberoende av alla andra! Visst har det fungerat ganska bra, men nu kommer det fungera ÄNNU bättre :)

Känner att livet har massa roliga saker att erbjuda just nu :)

Karate och jag har fått upp kontakten igen, vilket är Askul!!!! Det vart att man inte träffade varann så ofta då hon bodde i Ljungsbro, men det är klart, man växer ju ifrån varandra med! Man hittar sina saker på olika håll! Men nu bor hon här igen! Och det är så kul <3 Love you honey!

Saknar pappa med! Men honom kan vi ju åka och hälsa på nu när hubbe har bil och körkort :) <3

  
Mina två favoriter i livet!

 
  HUBBE              <3       SARA

I morgon är det läkaren som gäller! Jag HOPPAS att jag kan få något mot armen nu!
Skola i morn med! Slutar 12!!!

Nu ska jag invänta Hubbe och sen ska vi städa lite, laga något käk med kanske! Fisk och potatis idag kanske? Låter smaskens, får se vad älsk säger om det! Han kan ju få bestämma idag :)
Städning i sovrummet igen! Hebbes JÄVLA strumpor ligger överallt ;) BAH!! En maskin med tvätt håller på att tvättas, men det får älsk hänga, för jag har ont i armen! Urk, inte alls skoj! *jag hoppas att det är bättre med Jojo <3*

Nehe, nu punktar jag här!
Ha en trevlig eftermiddag / Kväll nu alla!

^^

Ligger i sängen med Karate xD
Ligger och snackar om både det ena och det andra!

Festade igår! Kul vare måste jag säga :) Förutom när Rikard fick rycket, men det är ju inget ovanllit!
Synd att han måste vara med och festa, för han klarar ju inte av det lixom! Jävla idiot som kallar Karate för HORA! MOGET!!!!!!!!!!! Cp-jävel!

Syster ringde nyss! Jätteskoj att prata med henne! En LINUS blir det! :)Gullunge!
Ska åka och hälsa på dom någon dag sen! De kommer hem i morgon!


Nehe! Nu får det räcka här!
PoK

Lilla vännen! <3



Välkommen till världen lilla Bäbis! <3
Du var efterlängtad måste jag säga :)

Du och Rasmus är mina nr 1!!!!!

Bäbis!

Välkommen till världen lilla Linus (!?)

Grattis till syster och familjen!

^^^^^

Vaknade nu ;) Igen ;) HAHA
Både jag och Madde somna om då xD
Gött som faan! Snart kommer Hubbe <3 Och då blire tacos!!!
NammNamm!

Jag ska hälsa från er till Adde :)

De som har brygget nu... Hm... De som jobbade igår heter Rickard och Robban iaf! Trevliga karlar ;) Vi hade göör trevlit med dom iaf! HAHAHAHAHA Men dom måste tyckt att vi va störda! HAHA "2 korta människor kan inte få en lång"
HAHA bästa igår Madde :)


Ikväll blire bilkörning i storstan Motala :)

PoK

Fredag! OCH HEMLISEN ;)

God morgon då :) Det var ett jävla tjat om uppdatering xD
HAHA är min blogg intressant? :) Mihihi!

Joo det jag skulle berätta igår var att ADDE FÅTT SITT KÖRKORT!
Jäpp! Det är min kille det :)

Kalle kom till mej igår! Och vi drack :) Va hos min apa och drack! HAHA
Kul vare ;) Hoppas hon kom upp till skolan!? Hennes mamma skulle skälla på mej annars xD

Sitter och äter ÄCKELchips!!!!! Daah!
Men jag är hungrig, men LAT!!! Hehe!

Kalle och jag tog brygget sen med! Det va kul :D
Nya ägare och JÄVLIT trevliga var dom med :) Mohaha!!!!

Nehe! Nu ska jag nog sova igen;) PoK

Hemma Från Skolan Med Huvudverk!

HAHA Jojo ditt cepä! xD
JoJo´s Kommentar från förra inlägget!
hahahaha om jag nu ska vara en fjant så kommer du blir feminist-håriga-sara xD HAHAHA äcklig du är som inte kommer raka dig då ;)

NEJ jag kan inte raka mej på någon vecka! Men jag kanske inte blir lika HÅRIG som du din apa xD HAHAHAHAH

Madde kommer om ett litet tag! Ska slänga på kaffe halv 12... Så kommer hon nog ganska lagom tills det är klart! Då blir det frulle för mej med! Jag är såå hungrig + att jag har så ont i huvet! (haft det sen igår  kväll) Men det är värre idag! BAH!
Vaknade i morse när klockan ringde! Kände hur det satt uppe i halsen och hur huvudet snart skulle trilla av! Så det var bara att lägga sej igen! URK! Hoppas att det kan gå över med en kur mat och lite piller xD

Jag och Madde kanske kan skjutsa Adde sen med! Får se vad Madde säger!
Annars vet jag inte vad vi ska göra! Helst av allt skulle jag vilja ligga i sängen hela dagen! För det är verkligen SVINkallt i denna jävla lägenhet! Fifaan! Fattar inte varför i HELVETE det ska vara så kallt för! Brr... Mähmäh! De får se till att fixa det iaf!

Nehej! Skriver mera senare ;) För jag har något som jag vill berätta för er idag! :)
Puss

7 Januari 2009

Hejsan GottFolk!
Så sitter man här igen, efter ett skönt bad :) Dock inget skum idag eftersom jag inte får använda parfymerat under armarna :o Äcklit, men sant! Har utslag där! Och jag frågade på sjukvårdsrådgivningen i morse och de sa att jag skulle använda cortizon (eller hur det stavas) och inte använda parfymerade saker och så får jag inte raka mej på ett tag heller! BLÄ

Skolan idag då! För andra dagen nu ;) Och visst kom jag upp :) Me är så duttig :) Mihihi! Kännsa bra :) Nu äre bara 2 dagar kvar på denna vecka i skolan med! Och det ska jag fixa! :) I helgen som kommer ska jag vara nykter! Jag känner nog inte för att dricka! Är ganska trött på det nu alltså! Blir lite väl ofta och FÖR mycket, JÄMT! Måste skärpa te mej nu!
HAHA kanske skulle jag tatt det som ett fjantit nyårslöfte som min AS-FJANTIGA polare Jojo ;) MAHAHA LOVE! <3<3<3

Jag känner mej lite små retlig idag :) Har mobbat Helena hela dagen i skolan :) Kan inte låta bli :) Hon är ju så rolig :) Hon vet att jag bara skojjar som tur är :) Min söt-gurka <3

Jag blev hämtad av Madde idag, ifrån Crille. Har hjälpt honom att städa lite idag och jag kan LOVA att det verkligen var behövligt! Men det är inte klart på LÅNGA VÄGAR!!! Men det är ju hans problem ;) Jag och Madde drog till stan och kikade på´t! Så vare någon jävla idiot som slängde sej på tutan bakom oss då när vi åkte upp till taken på Gallerian! Och det var ju säkert ingen okänd idiot heller, nej för det var Bardan xD Och Kicka med! Hon är ju ganska galen den där med ;) Mohaha! Men jag gillar dom båda två! <3 De hängde på ner för att kika på´t! Madde köpte sej trosor, strumpor och en tröjja! Jag köpte en JÄTTESÖT tröjja till Fias lilla som är på väg! :) Roligt så! Sen träffade vi ett par som vi snackade lite skit med! Sen sa vi hejdå till alla, jag och Madde.. Tog apoteket och sen spelade vi lite såklart ;) Vann lite, men spelade bort det sen diräkt! HAHA men kul vare ;) Vi käkade pizza med! Gött som satan xD

Nehej! Nu orkar jag inte sitta här och tjöta mera ;)
PoK

KvällsTankar / 6 Januari

Börjar med att svara på karates kommentar :)
Jo o för bilen bara är skit iaf :) Det är ju inte besiktad och har inte vart det på flera år, så man vet inte hur mycket skit det kan vara på bilen heller. Men han ska kika efter en ny nu :)

Såatte...
Vi ska snart gå i säng och glo på film :) Jag, Lena och Adde!
The messengers tror jag att den hette! Men jag har redan sett den! Men det var ju ett tag sen effersej!
Jag hoppas att lådan i hallen kommer hjälpa mer än vad den har gjort nu!
Hittade kattkiss och kattskit precis brevid lådan idag! Och det suger multipung! Skittråkit! Men som sagt så hoppas jag att det ger med sej! Tror att det är Disel som håller på, men jag kan ju inte säga säkert eftersom jag inte sett honom göra det! Men det är ju han som är könsmogen nu så! Ja, ja, hoppas iaf!

Nu ikväll har jag, Adde och Peter spelat G-H! Och så har jag bytt gardiner nu med :) Så fint det vart :)
har samma gardiner i vardagsrummet som jag hade innan (Fias) och i köket har jag ett par gröna! Men det fungerar ju med rött, eftersom jag har kvar blommorna och den röda mattan, men det blir att inhandla en ny till köket snart! Funderar på en vanlig trasmatta med grönt i :) Det är en fin färg och så, aa :) Har vi ju köksdukar i det med :) kommer bli bra, det känner jag på mej! :)  Och i sovrummet slängde jag in stjärnora, bara för att det ska bli lite mysigare :) Och det vart det med :) Den röda lampan som jag hade där inne innan satte jag i vardagsrummet :) Fint så!
Fick ju en ny spegel igår med av mammas jobbarkompis Camilla! Och den hänger i halvan! Jättesnyggt vart den över den gamla soffan! :) Nu är det bara fotona som ska upp och mina fina tavla såklart :)

Jag måste bara få klaga lite på alla jävla puckon som håller på att skjuta raketer fortfarande! Här i C-borg skjuter de varje jävla kväll! Och det är JÄVLIT TRÖTTSAMT! Jag menar! Det finns massa djur som verkligen är rädda för det! Och jag ANSER att det borde förbjudas att få skjuta när man vill! Det räcker lixom med nyår och valborg! För djurens skull! För min egen behövs det inte raketer överhuvetaget! Visst kan det vara kul för barnen osv..! Men för det mesta händer det ju bara massa olyckor osv..! A jag vet inte! Jag vågar inte röra en raket iaf xD Inte ens de där små, vad de nu heter! Och kanske är jag fjantig, men jag tänker inte utätta mej för "fara" när jag inte behöver det!! Yäpp! Så anser jag! Stackars djur! Min Bella hemma hos mamma, innan hon vart döv, då var hon LIVRÄDD för både åska och raketer! Helvete! Åt HELVETE MED ER JÄVLA PUCKON SOM FORTFARANDE SKJUTER!!!!

Sådär ja! Nu har jag fått skriva av mej lite igen! Och det behövdes! Annars ikväll mår jag skaplit! Är ganska trött efter alla jävla mardrömmar som jag drömde i natt! Om bla Bardis kille, han var en våldtäcktsman! Blä på honom! HAHA!! Och så drömde jag om att människor brann! URK! Att man kan drömma så dant alltså! Såatte, a! Trött är jag då! Magen är lite ur form igen! Måste kanske be om nya eller andra tabletter för magen, för nu har jag käkat de här i över en månad! Och visst har de hjälpt ganska skaplit, men inte tillräcklit! Och ARMEN igen! Jag sågar snart bort den alltså! Jag hatar den! Jävla fittläkare som inte kan ge mej rätt medicin från början!
-"Ät nu ipremen så kommer det noh hjälpa!"
OH kyss mej i röven!  Jag har fitt ont! Men, men! Ska försöka lägga mej skaplit idag, eftersom det är skola i morn!

Aja! Nog tjatat för ikväll!
NattiNatti!

Kort på Kissarna! <3

  
         Disel                                 Stina                                      Kajsa


Kajsa är hos oss just nu, hon och Disel parar sej, men det har jag nog skrivit innan tror jag!

^^

Jahopps. Så har vi vart och handlat lite mums och så har vi ätit gött på Matverkstan! Gott så gott!

Snart ska jag komma igång med städandet och bytet av gardiner mm... Behöver få iordning på det nu! Har lagt fram alla gardiner som jag ska byta. Sen ska jag slänga upp lite lampor igen :) För advent ljusstakarna ska dän med!

Petter och Helena sitter och spelar golf på Wiit! :) HAHA ser skitkul ut :D:D


Adde ska snart mot Fågelby och ska ta ut sin cd-spelare från bilen som han ska skrota!
Yää,yää! Ha de!

I väntan...

Jahopps... Så sitter man i väntan på Helena och Petter.

Ska iväh och käka mat och sen ska jag springa in på östenssons i verkstan, kolla blommor och köpa dipp till grönsakerna som vi ska smaska på ikväll :) Ska kolla hur det fungerar det där med att köpa busskort med! De har ju en såndär maskin där. Jag ska spela ett par hundra med :) Det är ju så kul :) Adde kommer bli galen, men jag bryr mej inte!
HAHA tokit så...

Adde håller på och berättar hur han har planerat att ta sin pappas bil på torsdag/fredag... Om allt går som det ska :)
Han är så rolig min lilla älskling! <3 Tjatar om jävla VOLVO, fasen! Jag vill inte ha någon sån bil!! BAH! Dom är ju så dyra jue! Jävla bajs-bilar! NEJ NEJ NEJ! Det får allt bli något annat :) Jag brukar ju få som jag vill så :) MIHIHI

Nehe! Läsa lite bloggar nu då :)
Sen ska jag ta fram gardiner som ska bytas idag! För nu ska julen bort! yää! Lite tråkit är det allt, men jag får ju pynta till påsken sen :) Det är NÄSTAN lika mysit :) Hähä!

PoK

Tisdag/Söndag

Snart ska vi till matverkstan och käka mat och mysa med Helena och Petter :)
Adde ska med också! :) HAHA dubbeldejt! :) Fast Helena säger annat ;) Mohaha!

Nehe, fixa till sej nu innan de kommer!

PoK


Här säger jag god natt!

Klockan är 5 i 12 och jag känner mej precis slut i kroppen!
Är ju inte van att gå upp "så tidigt" som jag måste göra nu!
Men i morn ska jag sova till 10-11 iaf! Skämma bort sej sådär sista dagen innan skolan börjar på riktit!
Vet inte om jag kan sova ännu, men jag ska lägga mej på soffan och kolla på barnprogram :)
Så kanske jag kan somna där!? xD Det var läänge sen jag sov på soffan! Och det har jag ju saknat lite :)
Att få somna framför TV är ju det bästa som finns! :)

Min älsk har lagt sej för typ en halvtimme sen!
Men han somnade innan skräckisen var klar, så han fick ligga brevid mej på soffan, i mitt knä och sova! Fasen jag vågar inte se skräckis själv vad faan xD Larvig, A jag vet!! :)

Mår lite bättre nu med! Vart massa bättre när jag fick sitta med Adde i knät och pilla i hans hår :)
Älskar dej Andreas!

Fort det kan vända......



Känner mej lite nere...
-Varför?
 - Jag vet inte!

Kan inte förstå varför jag gör det, kanske är det att jag är övertrött eller så kanske det är medicinen som spökar!
Jag har mått bättre nu i några dagar! Och det är så skönt! Att få skratta av sej och vara lycklig!
Mycket är Jojo´s förtjänst! Hon gör mej glad! Och jag är oerhört glad att jag har en vän som henne i mitt liv!
Utan dej gumman skulle allt vara så mycket tråkigare! Jag älskar dej! Och tack för att du finns vid min sida!
Det är inte lätt när man ena stunden mår jättebra och i nästa bajs! det är som att vända på en hand! URK!
Men jag har ju mina vänner och min familj som finns hos mej! Och min sambo och våra kissar med! Det gör livet ljusare i svåra stunder! Svacka! Ja, jag hamnar i en svacka ibland! Men vad ska jag kunna göra åt det? Kan inte göra något! Man försöker vara stark för omgivningen runt omkring en, så ingen ska kunna se! Och visst, jag mår bra IBLAND! Det är så mycket bättre nu än det har vart innan! Det säger jag inget om! Men jag vill verkligen inte hamna i ett hål igen! Känns som om det här hålet inte har någon botten! Att jag bara faller djupare ner i mörkret! Men jag försöker verkligen klättra uppåt igen! Och då menar jag att jag verkligen försöker! Men du ska inte tro att det är lätt!

Nu tänker väl du "åh stackars lilla patetiska flicka, hon vill att jag ska tycka synd om henne", men nej! Jag behöver inte ditt medlidande! Jag behöver bara få skriva av mej! Och JA, jag vet att folk snackar en jävla massa här i stan! Men jag bryr mej inte! Jag kan inte råför att jag är "sjuk", men jag FÖRSÖKER iaf! Och det är det bästa jag kan göra av situationen!

Nehe! Nu ska jag gå och sätta mej hos Adde i soffan, luta mitt huvud mot hans axel och bara få känna doften av hans kropp och närhet!

Jag är så tacksam för alla er som finns för mej! <3

Lite snack :)

Jaha ja! Vad ska man skriva om då?

Skolan började idag! Igen! Och faktist, det var ganska skoj :) Att träffa lite folk som man inte sett sen innan jul och så en massa nya med som började idag! Vi fikade och Pirkko gick igenom CSN grejjerna! Lite grann iaf... Hon kommer nog tjöta mer om det på onsdag! Då börjar det första temat för den här terminen!! Ska bli intressant! :)

Fick CSN pengar idag med! SKÖNT!!
Åkte till MAXI med mamma, Adde och Sandra (kusin) och handlade käk! Det vart inte så dyrt som jag hade tänkt mej!
Handlade för exakt 1101.95:- HAHA! Och en jädra massa mat fick vi hem igen :) Det är kul att handla mat tycker jag :) Älskar ju att slösa pengar och handlar jag mat för det så slösar jag ju inte pengar på BARA skit xD

Hårfärg vart det i vagnen med :D Svart! Måste få te utväxten som är på skallen! Men det hinner jag i morgon! Är ju endå ledig i morgon så! Jag har ju inget bättre för mej iaf! :)

Messade med Fia förut.. Hon har känt lite grann ikväll! PUH!!!! Jag är så nervös nu :)
Om bara några dagar kan jag vara moster igen :D Och det är verkligen spännande!
Men jag tror stenhårt på att det är en liten kille som gömmer sej där inne igen :D
Jag struntar i vad det är :) Bara ungen är frisk :D

Yää,yää, spännande iaf!

Åkte med mamma hem förut och käkade där jag och Adde :) Jammi :)
Potatismos och kassler med smält ost på :d Faan vad gött ;) Sen kikade vi TV en stund och sen hem :)
Packa in all jävla mat och sen bada! Städade lite med :) Så fint hemma så :)


Älskar min Andreas massa!
Min kärlek! Utan han, Ingen jag!
Kommer alltid ha den bästa platsen i mitt hjärta.
För han är den jag vill leva med! Han är den jag vill ha!
Älskar dej Adde!


Adde klarade teorin! :)

Sitter hemma hos Fia m. familj!
Det är så mysigt med Rasmus! <3<3<3
Älskade unge <3<3<3

Sov hos mamma i natt..
Med Sandra (kusin). Kollade på filmen "på vägen ut". Ganska okej! Men jag gillar ju bara skräck så..... Och detta var ingen sådan film! Vi käkade varma mackor och lite :) Mysit värre ;)


Grattis till min älskling som klarade teoriprovet idag :)

Lite bilder :)

  
                            !Sara Linnea Lundberg!

  
                                          Min Johanna <3
Jag och Jojo var ju säkert fullast av alla igår :) Men kul hade vi, tror jag!? :)


Min älskling! <3
Mitt liv! <3
Mitt hjärta! <3

SKÖNT!

I morgon får jag pengar!
Och det är underbart <3
Handla massa mat i morgon :) Ska be mamma köra :)
Hon ska ju ha lite pengar hon med! Men jag vet inte hur jag ska lägga upp det ännu..
Tänkte ge pappa 500;- iaf.. Då är det ju bara 500:- kvar till honom!
Mamma ska ha 4000:- (soffan) Men jag ger nog henne 2000:- nu och 2000:- i slutet igen!
Jao, vi får se! En storhandling av mat och liknande ska det bli iaf!


Snart kommer mamma!
Puss!

Sönda!

Vart ganska mycket dricka igår :) Men vi hade trevlit! Vad jag minns iaf xD
Lina och jag tjaffsade tydligen! :o Men jag tror att det är lugnt nu :p

Jag och Adde har käkat kyckling och potatisklyftor! Kycklingen smaka balle xD UÄK!

Ska till mamma sen! Kusinen ska komma med!
Skolan i morn också! Ska vara där klockan 10! Mamma kör :)

Träffa älsklings voffan <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Ferra ikväll!

Yää, Jojo lagar käk och jag ska snart kleta deo under armarna efter en skön dusch ;)
De e gött det :) Efter maten ska jag ringa Carro och se hur långt de har komit! :) HAHA antagligen ingenstans xD
Men man kan ju alltid hoppas! Adde ska vara hemma och plugga till teoriprovet som kommer inom kort!
Men jag vet att han kommer klara det galant :) För det är ju min kille <3<3<3
Ska ringa Timo-prinsen om ett tag med! <3

Nehe! Deo vare ja!
PoK

FilmTaijm!

Snart äre dags att lägga sej och sova! Eller nej! Se på film :)
Slänga sej i soffan och bara mysa! :) Adde och jag gjorde tacos förut..
Nu är Jojo och Lena här med oss! Vi har sett på Charlies Änglar! Den är rolig :)
Vi ska la ta och öppna chipsen snart och hälla cola i glasen :) Mumma :)

Jag har inte avgett något nyårslöfte! För jag tror inte på sånt! Anser att det bara är skitsnack! Sry, men min åsikt!
Men det är ju bra om någon som verkligen tror på det avger och sen klarar av att hålla det! För jag vet att jag inte skulle det! Skulle skippat redan den 1 Januari, om jag känner mej själv rätt xD Så därför sket jag i det!

Men ska ju banta sen! När jag känner att jag har motivationen för det! Yeey! För just nu har jag verkligen ingen som helst lust för det! Nej, nej nej! Bajs!

Nehe! Nu ska jag vara social igen!
NattiNatti!

FintHemma!

Nu äre jättefint här hemma :) Och det är jag så glad över!
Visst mår man mycket bättre när man har det fint hemma och städat!?
Jag gör det iaf! :) Trivs som fisken i vattnet! Sovrummet är med iordning nu! Och ÅH vad glad jag är :)
Det finns lite saker att plocka bort fortfarande och några glas att diska! Men golven är dammsugna ock av torkade!
Så nu luktar det mumma i lägenheten! Bytte i kattlådorna förut med! Får ju göra det lite oftare nu när de är tre stycken!
Kajsa är här med! (Lina och Leslies katt) Hon ska para sej med Disel! Och jag lovar att de pippar med :p
Äckelkatter! HAHA! Men de har la sina behov med! Disel iaf! Han gapar som faan! HAHA! Men nu i januari blir han av med bollarna, stackarn! Men jag klarar inte av hans kiss längre! BAH! Jag blir galen!

Ikväll blir det tacos och sen blir det Charlies Änglar 10 över 8! Den filmen är skoj!
Jag minns när vi var yngre! Då sa vi att vi var en av dom hela tiden! Och jag var ALLTID hon med rött hår xD Tokit!

Helena kanske skulle komma sen! Runt 8-10 sa hon! Hon vet ju aldrig när hon är klar! BAH! Fittunge xD
Känns lite onödit att hon kommer vid 10 :o Alltså! Inte för att vi kommer sova då, men iaf!
Jag bjöd hit Jojo nyss med! Men jag vet inte om hon har lust! Hon kanske vill vara hemma och ta det lugnt! Men det märks om hon kommer eller inte! Det kan ju vara skönt att få vara med älsk ensam med! MIN ADDE-padde :)
Älskar han massa! <3 Men lite långtråkit med xD

Adde och jag ska ner till affären om en stund! Handla tacos-saker och godis till mej! HAHA!!! Jag vill ha! xD
Ska köpa så man kan ha i en skål i vardagsrummet! Ska bara slänga på duken med :D

Snart är julen över med! Och allt det mysiga ska bort! Det är lite tråkigt faktist! Tycker nog att tiden går för fort! Fast det är ju både posetivt och negativt! Våren brukar alltig gå fortare än hösten! Och sommaren är förjävlig! Den bara springer iväg!

Nehe! Nu har jag tjötat tillräcklit! Ville bara skriva av mej lite!
PoK

SkitStad!

Tänkte att vi skulle gå på BIO idag, men ikke!
Faan det går ju INGA bra filmer! OH! Jag blir faan galen alltså!
Kan dom inte köra mer filmer eller?
Finns det ingen som kan göra någon riktit läskig skräckfilm längre? BAH!!!
Och hemma kväll blir det nog då! KUL, NEJ!!!!
Jag har ingen lust alls att sitta och glo på TV!!! Det är ju så tråkit!
Effersej har vi ju fått hem boxern nu!
Men iaf! Går la säkert ingen bra film ikväll iaf! Min vanliga tur! Hm!

Skitdag då!
Och om vi skulle hyra film så har man ju typ sett alla skräckisar på vidio 1!
Alla bra iaf! Men jag ska ringa Helena!
Hon kanske kan hänga med och välja film :)
Adde måste med ner till affären sen! Jag kan inte bära maten själv! JÄVLA FITTARM!
Måste ringa läkaren igen! Och jag vill ha RIKTIGA verktabletter!!!!!!! FAAN!
Fattar inte varför det inte kan gå över!!!!!

Ajja!
Kanske kan det bli tacos ikväll!
Fast jag är dö-sugen på tacopaj! Det är ju sååå gott :) Men jag vet inte om jag orkar göra det! :o
Märks vad faan! Jag har tråååååkit!!!! BAH!!!!!! Nu ska Adde bada med! OH! xD
Ännu tråkigare! Ajja! Hej!

2 Januari!

Gisses! Tiden bara springer iväg!
BAH!!!
Men, men!

NYÅR!
Jag hade lite tjejfest här då :)
Faan vad det var roligt!
Jäkla Carro hade med sej sanning eller konka spelet (med kort) ASKUL!
Vi skulle visa ställningar och allt vad faan det var xD HAHA
Kul som faan vare iaf :)
Jag hade ringt och beställt taxi till kvart i elva!
Så den tog vi in till stan! :)
Jag minns inte färden! HAHAH
Väl framme vid Shippers hade jag mitt smarthuvve glömt legget!
Men de känner ju igen mej! So No Problem ;)
Firade 12 slaget där inne med Karate och Jossan bla.... :)
Adde och Leslie kom till Shipper runt halv 12 eller något! Skoj :)
När Shippers stängde skulle vi ta taxin hem (som jag hade beställt innan)
Men Adde ville ju inte ta den, så det var bara att knalla!
Kom bara bort till södra typ, då kom det ett par och frågade om vi ville ha skjuts!
JA TACK, jag hade såå ont i fötterna!!!!! Jävla högklackade skor! :)
  

Väl hemma käkade vi upp potatisgratängen och köttet som vi gjorde innan på dagen!
Och det smakade MUMS :)
Somnade ganska sent! Vet i faan vad klockan var!


IGÅR
Låg vi och myste hela dagen :)
Karate var kvar här tills 10 typ!
Myjsit såå :)
Käkade pizza och chips! JAMMI ;)
Såg på E.T igår :)
Somnade runt halv 2 i natt....

IDAG
Har städat hela dagen!
*puh!!!!
Men det är ju ett måste! Disken var överflödig!
Orkade ju inte göra någonting igår!
Helena och hennes pappa kom nu :)

Ha det!
Pussellipuss! 

^^^^

God morgon januari ;)

RSS 2.0