BÄRS

Sitter hemma hos Timo-lajnen ;) Min prins-bajs! Har vart på Boa :) Mums :p HAHA men jag mår ju säkert sådär idag då :p Men det ger nog med sej efter ett par bärs ;)

Pusshej


Cissi :)

Cissi sov här i natt <3 Skriver mera senare sen! Pusshej!

HOR-TELE2

HELVETES JÄVLA KUK-TELE2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Funderar starkt på att byta nu operatör nu kan jag lova!
FITT-JÄVLAR

FIA och LINUS är på....

Fia och Linus ligger inne på sjukan i LKPG! Linus är genom förkyld och har dålig syresättning(eller vad det heter) Så de har vart där ett par dagar nu! Stackars min lilla Linus-pojke <3 Men nu när han / dom är där inne fungerar det bra :)Och det är skönt! Mamma valde att inget säga till mej först, eftersom jag inte mår allt för bra just nu! Fick veta det av bror, han var här och fikade igår! yää,yää!!! De kommer nog snart hem!

Ligger i sängen just nu! Tog 2 atarax i natt så är precis slut i kroppen idag! BAH!!! Så vila ett tag nu! Sen sätta om mobilen! Kanske har de satt på den igen då! CEPE-JÄVLAR! Man kan ju bli galen alltså!!!


Nehej! Vila!
Hejs!

Skit!

Mätt och trött! Ska nog lägga mej sen efter våra bästa år! Leslie har inte hört av sej heller så.... Men, men!!!
Får välla se om han gör det med!

Just nu HATAR jag Tele2!!! JÄVLA CEPEN!!!!!

Kväller xD

Hejsan! Så har denna dagen med gått! Vart i stan och käkat, 2 ggr :p! HAHA dyrt att vara polare med Stoffe ;) HAH
Sen har vi vart på Stoffes jobb och han, Räka och någon Larsson har försökt att fixa med bilen! HAHAHA gick sådär! Det hela slutade med att Bardan och Mattias kom med nya däck :p HÄH

Nehej! Nu ska jag och Jojo gå och lägga oss, tror jag! Jag har ont i magen!!!!

HEJ

Stan!

Nu ska vi till stan! Luncha med Jojo och Stoffe :) Treeevligt :)
Hubbe betalade mina räkningar nu! *suck
Aldrig kul, men nu är de betalda iaf! Och det är ju skönt det!

SEE YAA

.............

OCH VEM ÄR ANONYM DÅ?????????



Ajja! Jag ska möta Leslie i stan 20 i 6! Ska laga lite att äta och sen ska jag åka! HEJ

Jävla skit!

Skit sjukvård! BAH!! Man kan verkligen bli galen på dom! Fattar inte varför i helvete ALLT ska ta sååån tid!?
Visst att tjejjerna som jag träffade idag var skapliga i huvvet! Men iaf! A jag vet inte! Att få gråta var skönt! Men nu tycker jag att det räcker med tjuterierna! BAH!!!!! Går välla över, hoppas jag!


VILL HITTA PÅ NÅGOT KUL IKVÄLL!

Tisdag 24 / 2 - 09

Hej hej! Nu har Tessan hämtata Agnes! Ungen skulle upp halv 7 i morse ;) Men ikke! Det hade inte jag någon lust med! Så hon fick allt ligga snällt i sängen och vila :) Vilket hon gjorde, ett tag! Sen var hon i köket och kollade på kort! :) Min fina tjejja! <3 Hon är ju sötast! :) Byggt kojja och ritat idag med! Jojo var här en sväng när hon hade lunch så det vart ju lite bus med henne med såklart! Agnes gillar Jojo massa :) Är väl för Jojo är så snäll och leker med henne :p!

Adde är i duschen och vi ska snart iväg! Ska ju till läkaren idag! Psyk! Får la se vad de säger! Jag hoppas STEKHÅRT på att jag får längre sjukskrivning, för som det är just nu orkar jag ingenting! Jag hoppar av skolan annars! OM jag får längre sjukskrivning så ska jag till F-kassan på torsdag och prata med en handläggare! Ska diskutera hur jag mår osv! Så aa! Hoppas att de kan hjälpa mej med pengar ist, så jag slipper ha mitt studielån! Krångel, Krångel! Men men! Någon gång är det väl min tur i livet då jag ska kunna få må bra och kunna leva!?

Pengar i morn! Och de är efterlängtade kan jag lova! *puh! Faan vad det är tråkit att inte ha pengar! Man kan ju verkligen inte göra någonting! Ska åka och storhandla med! Så vi får hem käk! Vi har ju så vi klarar oss! Men jag vill kunna veta att det finns det jag vill ha NÄR jag vill ha det! Tror många fattar vad jag menar med det! Jag är nog inte den enda som tycker att livet suger när man har taskit  med pengar eller när man inte är säker på OM man ska få några pengar! BAJS! Men i morn får jag iaf! Och det är skönt som faan! Hoppa av skolan måste jag nog göra! Diskutera det där med pengar och att mina lärarae HELST inte vill att jag ska stå skriven där när jag inte är där! Men, men! Hon på F-kassan måste ju kunna hjälpa mej!?

Nehej! Nu måste jag ta och göra mej i ordning! Måste åka om MINST en halv timme!
Skriver nog senare sen om hur det gick och så!

En dag med Agnes <3

Jaha ja! Vilken dag :) Massa bus och bak med Agnes :) Vi har käkat tacos med :) Hon tycker om det! Åt en massa :)
Snart ska jag slänga in henne i ett bad innan det blir ALLT för sent! Hon behöver bada min lilla tjejja!
Hoppas bara att henne trosor har torkat nu, men de har de nog! Hängde ju upp dom på elementet, så aa...! Hon behöver en dusch iaf!

Hon och Jojo byggde en kojja nyss! BUS! :) Jojo är underbar med barn! <3 Älskar mina tjejjor! :) Jag passade på och ta massa kort! Slänger upp ett par!
  
BYGGA                                        BUSA                                     BUSA

Innan bygget vare en hinderbana av soffan och fotöljerna! Agnes är bus :)
  
BUSA                                      VART TRÖTT                        HOPPLA


Jag och Min fina Agnes





I morgon ska jag till läkaren klockan 2!!!!! INTE MISSA

Nu åker vi!

Nu har jag plockat och donat! Ska hämta mitt lilla hjärta nu!!
Skriver senare sen!

Ska till mamma med!
Pusshej

Min Agge-bagge kommer idag :) <3

Idag ska jag träffa min Agnes <3 Hittar inte min datasladd, men Jossan har med sej sin! Så jag får låna den sen! Slänga in en jädra massa bilder :) Yää!!! Ska bli mysit som fasen att ha Agnes här i natt <3 Har saknat henne massa! Pratade med henne i telefonen igår :)

A: hej saja
S: hej agnes
A: vad göj du?
S: åker bil, vad gör du då?
A: Äj hos mojmoj och Fjedjik fyller åj!
S: ahaa är det kalas?
A: aa


Bla bla bla.....

S: vill du att jag kommer och träffar dej i veckan nu när du är hos din mamma?
A: a det vill jag
S: men då gör jag det, får jag prata med helena nu?
A: Men du saja
S: a?
A: vet du? jag vill faktist komma till dej med och hälsa på hemma hos dej!
S: hehe jasså du, men det kan vi nog fixa! Får jag prata med helena nu?
A: a okej, men du, vilket nummer vill du ha?
S: 5

HAHAHA hon är ju underbar!
Ska städa upp här nu innan vi ska hämta tösakrusa <3
Saknar massa! Vi ska baka och mysa hela dagen idag :) Jojo kommer sen med!
ÄLSKAR

Helgen!

Fredag:
Jag, Lena, Lillan, Adde mfl tog lite! Det var ganska kul till en början!  Spelade pokaer, vilket inte är SÅ kul.. Sen drog vi till Peter, där vare massa tjaffs, but who cares? Inte jag iaf :p Tog 11 bussen till Lina och där vare fest! Stoffe la sej typ när vi kom! Bråk var det hela tiden! Leslie och Lina bråka och jag råkade åka in i väggen! Fick en bula, som jag i fredas var såå stolt över! HAHA Brukar ju aldrig få smällar och bulor! Tokiga jag! Adde och Leslie rök ihop! Kommer inte ihop varför första gången hände, men andra gången skulle Leslie be om ursäkt och Adde trodde att han skulle gå honom igen! Så det vart bråk ännu en gång! Men det lugnade ner sej sen!

Lördag:
Åkte hem runt 11-tiden! Skaplit trött efter en kväll med ÄCKLIT vin innan man somna! Åkte hem och la mej och sov! Pratade lite i telefonen innan med Jojo och Helena!
Sov till halv 5  (!) Åkte sen till Fågelsta och myste med Bella! Vart en sväng till Vadstena med! Köpa pizza och hämta kläder åt Josso! Pizzan var god och jag åt som en häst! :) Hehe! Runt 21.30-tiden började jag och Jossan göra oss i ordning! Vi skulle till hallen! Mamma kom hem och vi åkte! Mötte upp Mattias (x:et) och Alex i c-borg! De skulle med! Men när Adde hade åkt skulle Alex hem igen, skitfull var han så det var lika bra :) Matte ringer mej när jag är inne på Hallen och ber mej komma ut och möta upp honom! Så det gjorde jag och vi knallade in! SKITkul att träffa honom och vara med honom :) Han är så go <3 Såg Pontus sjunga med! SKITkul det med :) Träffa massa folk som man känner igen och så! En kille som jag har spelat poker med för ett bra tag sen hälsade på mej och kallade mej för just Poker! HAHA jag fattade ingenting till en början! Men han påminde mej så gärna :) Trevligt folk btw! Hubbe hämtade upp mej, Jossan och Lena vid 01.40 för Vivika (Tias tjej) hämtade upp honom då! Mattias tyckte att folket som åkte förbi deras bil skulle smaaka på den! HAHAHAHA *asg* Han är ju härlig alltså! Jag hoppas vi träffas snart igen och tar en riktig fylla :)

Idag:
Sitter just nu och väntar på att Adde och Jossan ska vakna någon gång! Faan! Vi ska till Fågelsta sen idag med! Vara med Bella, mamma jobbar! Nenne är hemma så han släpper ut henne tills vi kommer <3 Underbara familj! Finns ingen bättre familj än min! Det är fucking sant! Vet ingen mamma som ställer upp så mycket som min mamma gör på mej! Och mormor med så klart! Syster som jag kan ringa och prata av mej med när jag är ledsen! Alla är de bra! Rasmus och Linus som man kan mysa med! Glömma alla problem som man har! Det går verkligen inte tänka på dom när man är med barna <3 Mina små hjärtan! <3

................

trött på allt!

Fredag 20 / 2 - 09

Det vart ingen film, men pizza vart det igår iaf! Eller aa, vi kikade på olika snuttar på filmer som han hade på datorn, om det skulle vara någon som jag ville ladda hem! Fanns en del! Men det var ju en del som jag sett med! Yää.yää! Sa till Leslie igår att jag tycker att han och jag ska ha en film kväll! Kika film och käka chips! Kanske kan bli nästa vecka när Adde jobbar kväll, då kan han ju hämta mej efteråt! Får väl se!

Var hos mamma en sväng igår! Käka kladdisar och bacon! Glodde på TV och myste lite med Bella! <3

Idag vet jag inte riktit vad som händer! Adde jobbar fram till halv 3, kommer vid halv 4! Om han inte stannar till hos sin pappa i vanlig ordning! Vet inte alls vad som ska hända senare! Jag ska iaf ta mej i kragen och städa här hemma! Dammsuga, torka golven, tvätta, vika tvätt och diska! Tar inte så lång tid! Men det är tråkit som faan!

Ajja! Hörs!

Pizza och film-tajm :)

Nu blire snart pizza :) Mums! Är skaplit hungrig! Leslie är och handlar, vi ska dela på en! Det räcker för min del iaf! MUMS ;) Kan det bli bättre? Film, pizza och en nära vän? Mycket trevlit :)


Vi ska se på en film, Alone in the dark, tror att den hette så! Adde kommer och hämtar upp oss sen! Jag och älskling ska till mamma och Leslie ska av i stan! Han skulle till sin pappa!

Jag måste kolla upp mina titts! De kliar! Och de är torra! Något utslag? Jobbit äre iaf!

Har pratat med Helena massa idag :) Mihihi :) Hon är min bby <3

Ajja, skriver senare sen! Jag och hubbe ska nog laga något gott sen :)
Pusshej!

Trött :)

Nemmen hej! Här ligger man hemma hos Leslie efter en hård natt :) HAHAHA Drack igår alltså :)
Leslie var ledsen igår så jag följde med honom till hans pappa och så pratade vi ett tag där, sen gick vi hem till Lina och sov!

Var hos Emma igår! Det var trevlans :) Thai vart full som fasen! HAHA Hon typ däcka på sin hamburgare! :)
Jag vart lite lagom bara! Drack inte allt för mycket :p Emma bjöd på go-dricka :) Rosa Pantern ;)

Nehej! sova en skvätt igen då! Pusshej!

Varsegoood :)

Nu har jag inte gjort så mycket, men jag hoppas att det blir bra?
Jag vet ju att du älskar döskallar så vad skulle inte passa bättre än döskallar? :)
Här får du gumman!

18 / 2 - 09 Onsdag!

Nemmen Hej!
Jag orkade inte skriva mer igår! Adde lagade GOD mat och jag bakade gött ;)
Vart kladdkaka och mockarutor! Ska ta med några till syster! Rasmus är sjuk! Så hoppas att han kan käka lite iaf :)
Pankisar blire med :) Det gillar han ju också! Mosses stora hjärta <3 Och lilla Linus <3

Det är mina små hjärtan! Utan dom skulle livet vara otroligt tråkit! Tänk om man inte hade haft lilla Rasmus att leka med och kuta efter!? Fasen! Vad tråkit det hade vart! Och lilla Linus att ha i famnen och bara mysa med! I flera timmar! <3
Ja, DOM är underbara!
 

Adde är och jobbar! Han kommer hem senare sen!
Mamma ska skjutsa Timo till Pata! Jag ska visa honom vart han bor! Det ska bli gaddning på Timos sygg sen!
Skulle vart med honom igenkligen! Men barna är viktigare! Jag tycker lite synd om Fia med! Robban kan ju inte vabba, eftersom Fia är hemma!  Yää,yää!!

Senare sen ska vi åka och handla käk! Så vi får hem lite igen! Det är såå tråkit när man inte har hemma! Vi har ju lite, men jag vill helst att kylen ska vara så full att den nästan spricker :) Då mår man bra!

Älsklingar <3

Man hör diräkt när Hubbe kommer :) Fönstrett är öppet i sovrummet! Så man hör när han går!
Vet inte varför, men jag känner allt igen hans steg! Och pirrig i kroppen vart jag med! Tokit värre!
Han är ju den bästa som finns <3 Min egna älskade Hubbe <3 Min klippa, Mitt liv! <3
Han är ju den som verkligen får mej att känna mening med livet! Även om det ibland är han som förstör modet och självförtoendet för mej! Han är ju endå mitt hjärta <3 Ganska konstit kanske!? Det låter tokit! Men när man väl sitter i den sittsen är det aldelles normalt att känna som jag gör!

Har du någonsin haft ett längre förhållande? I sånna fall vet du vad jag pratar om! Visst fasen kan man inte ha samma värderingar och åsikter om ALLT! Men det ska ju matcha en hel del! Annars är det nog ganska svårt att stå ut och leva med varandra!

Min älskade lilla han-katt, Disle, leker med en boll! Lika stor som hans huvud! Men skojjit har han allt! Och så piper han med! Vet ingen katt som pratar så dant som mitt lilla hjärtegull <3 Stina glor på honom! Och ska med honom överallt! De är underbara mina hjärtan!
 
Disel låg under täcket med mej förut! Och myste <3 Kärlek till honom!
Stina har blivit lite mer sådär att hon vill sova ifred eller MED Disel,så klart! Hon kan inte vara utan Disel! Hon har en förälskelse med honom! Fast Disel är ju mottligt intresserad av sex nu! Stackarn! Men det hade ju kanske vart skönt att inte alls vara intresserad av det! Vem vet?

  
Stina! Min älskade lilla Stina-tjej <3
  
Disel! Min lilla prins <3

Mysit värre!!!

Hubbe har lagt sej här brevid mej! Han skulle vila en halvtimme! Men vi alla vet att att denna lilla halvtimme kommer bli 1 och en halv timme! :) Adde är ju en ganska latmask :) Men han är MIN latmask <3

Ska slänga ner datorn på golvet och krama om min hubbe <3

Skriver nog senare!
HEJ

Timo ska blogga :)

Skulle försöka mej på att sova en skvätt! Men inte! Timo ville att jag skulle läsa hans blogg :) Så det fick bli så :)

http://trha.blogg.se/
Gå in och kika på´t!


Adde slutar snart, eller om en timme! Så han är hemma om 2 tim! Tråkit att ligga här själv! Vi ska inte käka kyckling! Det fick bli kött ist :) Och Addes goa potatis klyftor i ugnen! Det finns inget som slår hans käk! Inte mycket iaf!

Nehe! Ska försöka mej på att sova en gång till då!
Min CEPE-granne spelar musik! Dunk-Dunk låter det! BAH!!!



Men, men

Natti


SaraVsTimo




Pingu | Iväg o handla snart. säger:

jooo

Pingu | Iväg o handla snart. säger:

Sara- Mhm! säger:

NEJ!

Pingu | Iväg o handla snart. säger:

sluta, du gör mig nervig.

Sara- Mhm! säger:

hahaa men klart som faan att det gör ont!

Sara- Mhm! säger:

det fattar du la

Pingu | Iväg o handla snart. säger:

sluta.

Sara- Mhm! säger:

AJ AJ AJ

Sara- Mhm! säger:

Sara- Mhm! säger:

¨fjant-timo

Pingu | Iväg o handla snart. säger:

hahahah

Pingu | Iväg o handla snart. säger:

du ja

Pingu | Iväg o handla snart. säger:

min mamma

Sara- Mhm! säger:

Jag måste berätta för dej timo, jag är inte din mamma!

Sara- Mhm! säger:

Bli inte ledsen1 Men du måste ju förstå att man MÅSTE vara född innan man föder barn!

Pingu | Iväg o handla snart. säger:

haha, näeee, sluta nu, jag blir ju blöt i ögat

Sara- Mhm! säger:stackare men det är tyvärr sant! det är krösmajja som är

Pingu | Iväg o handla snart. säger:

hahaha .indiot.



HAHA
Allt började med att Timo ska gadda sej i morn! Och då skrev jag att det kommer göra ont och han skrev att det skulle nog vara skönt! HAHA resetn har ni ju över ;)


17 / 2 - 09 Tisdag!

Jag är trött :) Fast det är ju inget ovanligt :) Mihihi :)
Var på ferra igår med :) Drack några öl :) Mot slutet vart jag lite väääl full, så då fickskåning köra hem mej :) Han är snäll :)
Jojo fick slagga där :) Jag skulle sovit hos henne, men eftersom jag inte mådde bra och klockan inte var allt för mycket så åkte jag hem ist :) Skulle sovit på soffan för att inte väcka Adde, men Helena ringde och ville snacka lite så han vaknade iaf :) Då gick jag med in i sängen och skulle sova :) Vart lite mys innan, resten kan du ju lista ut själv :p

Vaknade första gången vid 8! Fyfasen tänkte jag och vände mej om! Somna på 3 röda ;) Vaknade igen strax innan 12! Har badat och nu är en maskin tvätt igång :) Ska fixa lite mer sen OM jag orkar xD

Vad ska man hitta på förkäk idag då? Någon som har ett förslag? Det ska gå snabbt, vara enkelt, men gott! :)
Finns ju massa att göra! Hubbe skulle bli glad över pankakor! Men jag vet inte om jag vill ha det idag! Jag vill ha kyckling! Men orka göra det då xD Adde kanske kan köpa med sej en färdig kyckling? Det hade ju vart smaskit :)

Nehej! Nu får det vara nog med tjat!
Skriver senare sen!
PoK

Måndag 16 / 2 - 09

Sitter här med smått huvudvärk!
Suger!! Men snart mår jag bättre igen :) Carro ska komma :)
Mihihi! Käka baugetter med massa gott :) HAHA frågade om hon ville käka frulle med mej! Men då hade hon ju redan ätit det så det fick bli frulle / lunch ;) Men det funkar ju de med :p Hon ville ha soppa! Men det ville INTE jag :p HAHA fy :p

Vet inte vad vi ska göra! Hon skulle kanske ta med en film! Så MAT-> SÄNGEN-> FILM ;)
Riktit skönt med en slappdag då man inte mår ALLT för bra!

Fast jag har ju redan gjort det jag ska göra! Förutom skura golven! Adde lovade att dammsuga!
2 Tvättmaskiner är snart klara och upphängda, disken är diskad och köket städat! Vardagsrummet ser okej ut det med :)
Ska bara ta kattlådan med! Så är jag klar :) Skönt att få iordning hemma, även om man inte mår prima!

Skulle hälsat på Tessan idag. men det vart inte så eftersom Carro kommer! Men Helena skulle ändå till Tess idag! Så hon blir ju inte ensam! åker till henne i morn ist! :) Spela kort och lite :) Skojjit! Hälsade ju på henne när hon va på sjukan, men var ju inte så länge då!


Mellan mej och Adde är det bättre! Vill bara att mina mardrömmar ska sluta nu med! De är så jobbiga, vaknar av att jag gråter! *puh! Vilka nätter! Men, men! De går NOG över de med!

Jag älskar ju min Hubbe mest! <3 Han är ju min klippa, mitt liv! Jag menar 5 år är bra länge! Vi har ju ändå byggt upp ett liv tillsammans! Vart med om Härliga och Sorgliga saker ihop!

* 5 nyår, 5 julaftnar, 5 underbara somrar, sambos!
* 1 dödsfall, Brytning av förlovningen, otrohet, särbos!

Jag kan inte säga att jag ångrar mycket av det som jag och Adde har upplevt tillsammans! Det är ju ändå vårat liv!
Och självklart hoppas jag att de här 5 åren kommer bli fler år! Med mer lycka och mindre sorg!
Jag älskar ju Andreas mest <3

Dagen som vart!

Börjar med att skriva bloggen nu då! Sen ska jag slänga upp bilder på bdb!
Har bilder sen den 12! Så det blir lite :) Men det är alltid kul att ha!

IDAG
Åkte till Fågelsta och hämtade upp Sandra hos mormor! Sen drog vi till mamma och käkade frulle :) Mums! För jag var hungrig :p Så det vart varm macka i micron xD Alltid lika smaskit :) Sen tog vi med oss Bella och åkte till Lunsten :) Denna gången slog jag inte i iaf! HAHA men Sandra gjorde de! :) Plask sa det bara och så vurpade hon framåt! MOHAHA
Fasen vad vi skrattade! HAHA jag och Jojo <3 Jag och Sandra åkte ihop en gång! Och det var med skoj! Bella bara satt och glodde, gickrunt lite med såklart! Hon ska ju sniffa överallt <3 :)

När vi hade åkt klart så åkte vi hem till mamma igen! :) Jag, Jojo och Per satt och spelade plump, madans mamma lagade käk! Tim och Adde glodde TV, sen kom Peter och Sandra med! Vi spelade ett par ggr, sen käkade vi :) Efter maten spelade jag, Sandra och Jojo mera kortspel :) Kul! Grabbsen var ute och körde pulka efter bilen! HAHA
Jag vart med nyfiken, så vi drog ut vi med :) Jag och jojo provade! Och det var skoj :)


Ikväll har jag och Jojo först vart hos Räka! Kollade klart på slutet på en skräckis, käkade chilinötter och snackade skit :)
Sen kom Madde och hämtade upp oss :p Spelade lite :) Vann inget! Sen åkte vi hem!

Har badat och lite! Nu ska jag sova!
Pusshej!

Mamma och Pulka?

Ska till mammut snart :)
Mysit :)
Adde vill åka pulka och det vore ju skoj!
i Lunsten så klart :) Där åkte vi alltid som barn :)

Märks!
Pusshej!

Trött

Jag och Helena kollar på Vita Nätter, BECK! Den är bra! Kan nog bli en film till efteråt!
Helena ligger och käkar chips :D Tjockis :D


Vart ganska bakis idag! Men det har funkat!
Adde och jag har bastat hos hans mormor! Mysit!

Nehe!
Film!

Spagetti och köttbullar?

Börjar jag bli sjuk tro? Känner mej nere och hängig som fasen! Ögonen svider och näsan kiklas! Urk! Hubbe har ju vart dålig ett tag nu! Kanske har han smittat mej!? Mamma är med sjuk! Många som är dåliga i min omgivning! Men det märks väl om man skulle bli sjuk!

I morgon är det alla hjärtansdag! Och jag ville bara skriva vad Adde hade tänkt att bjuda på....
Spagetti och köttbullar!
HAHA varför det frågade jag, jag som hade tänkt på potatisgratäng och kött eller liknande,
Jo o för det åt ju Lady och Luffsen :)
HAHA faan vilklen söt-nöt! Han har sina stunder han med :)

Nee, nu är det dags att väcka honom!
Får inte sova bort hela dagen inte!
Ska väl kanske diska först så han får en stund till på sej :)
Hänga tvätten med :)

Skriver senare sen!

Fredagen den 13de!

Jahaja! Fredagen den 13! :) Kanske skulle man hyra filmen? :p HAHA
Kusinen ska vi hämta om några timmar! Hoppas Adde mår bättre idag! Själv sitter jag här vid hans dator och hostar som fasen! Snart åker la lungorna ur mej! Ska antagligen till pappa en sväng i morn! Fast det vore faktist bättre om man tog det idag! Eftersom vi endå ska till Linköping! Men han jobbar nog! Eller föresten! Det gör han nog inte alls det! :) Får ringa sen och höra med honom! Kanske ska till Linus och Vonkan en sväng med! Fika och se hur dom bor! Skulle vara trevligt :) De har ju vart här! Så nu är det allt våran tur :) Men det tar vi på vägen isf!

Får höra sen vad Adde tycker!  Han sover fortfarande! Latisen! Ändå somnade han innan mej!

Ikväll blir det lugnt! Vart ju så mycket skit förra veckan! Och jag vill må bra i morgon med! Det är ju iaf alla hjärtansdag! Så då vill man ju vara lite pigg och inte springa och spy hela tiden! Bläk!

Men,men!
Nu ska jag ta en röka medans jag pratar med Lena :p

Torsdag Kväll!

Massa trött!! Ligger i sängen! Adde kommer la snart! Har städat och bäddat rent idag! Fick bli våra dö-skalle påslakarn :)Snygga som satan och sköna! Funkar bra :) Är skönt att få lägga sej i en nybäddad säng efter en dusch :)

Mår illa, kan vara för att jag är trött! Jag vet inte annars vad det kan vara!   : /
Trött på illamåendet är jag iaf!

Var hos Fia förut och myste med mina killar <3 De är underbara <3 Jojo var också med! Jossan var hemma här och var vid datorn, tror jag :) Det är min snälla Josso det :)
Rasmus och Linus är underbara <3 Vilka killar! :) Rasmus var trött idag! De hade vart på lekdag!Och ungen ska ju vara överallt :) Så han var precis slut sen, men sova ville han inte göra :) Linda var där med Abbe med :) Söt-unge :) De är så goa i den åldern :) Lilla Linus låter som ett litet får när han sträcker på sej :) Fasen vad man blir bäse-sjuk! Men det får allt vänta nu efter allt som hänt och händer! Man vet ju aldrig vad som kommer hända i livet! Ganska skönt att inte veta också, men allt hade ju vart lättare om man visste!

Yääyää, nu ska jag fortsätta tjöta på msn!
Ha det :)


Mina hjärtan <3

Mina älskon!

^^

Det kan verkligen inte vara lätt alltså! Stackars Adde har legat vaken i natt och mått illa! URK! Jag vet hur han har det! Mår själv illa dagligen! Men det har ju med annat att göra! Min dumma mage ja!

F-kassan ringde och väckte mej! Jag ska dit på möte den 26 / 2,om jag fortfarande är sjukskriven! KL:11.00!

Han är en riktig tönt, A..... Men vad ska jag kunna göra åt saken?

Slänger in ett nattinlägg

Nu ska jag nana :)
Med min sambo :) Mihihi!!!
Jag hoppas att du haft en bra dag! Min har vart sådär!
Hubbe kom hem från jobbet idag! Han mådde dåligt! Stackarn!

Men, men! Nu klagar han på att jag skriver såmycket blogg! haha Tycker inte att jag skriver så mycket! Men men!

NattiNatti

Onsdag! Kort från igår!

Bilder från igår!
    
    
    


Slala och Pisse-finnen :)


Hej hej!
Gårkvällen var kul! Vi hade askul jag och Jossan! HAHA
Spagetti vad faan ;)
Galen kväll HAHA men det är kul när man minns lite saker så här i efterhand! HAHA
What ever!
Visst är Timo söt på kortet? :) Det är min prins det <3
Vi var ju som sagt hos Bantspagettin! (HAHA Jesse) Vi körde ölspelet! Men jag var tvungen att hoppa ut! BLÄK, blir ju så full i magen! Lyssna på gammal musik med :) Och folket tröttnade på mej så jag fick skivan! HAHA Den ska jag spela för grannarna! För dom älskar ju säkert mej! NOT!

Jag och Jossan ligger i sängen just nu! (ovanlit?) Vet inte vad vi ska hitta på sen! Blir nog en av filmerna somjag laddat ner så Jossan får skrika av sej lite :) HAHAHAHHAHAHA Fjant-Jossan! :)

Skriver la senare sen skulle jag tro!
Bye

Slala and JoSåFin!

Är med cepä-Jossan!
Vi ska ha kul ikväll! Och det ska bli kul :) Me and JoSåFin!

Mohaha :)
Trevlit så! Hälsa på Jesse lite med! Han drar ju iväg i 3 månader snart! Så det kan ju kanske vara kul att hänga lite med honom nu innan! Vet inte om Johanna skulle med mä! Märks!

Hat!

.......

To All Bitches Who Talk´s Shit about me, Thanks For Making Me The Centre Of Your Pathetic Lifes

Tisdag!

God Morgon!
Sitter hemma igen framför datorn! Gick upp för knappt en timme sen!
Somnade skaplit! Frös och så igår! Lagom kul!

Nu när Adde gick upp hittade han kattkiss på kläder som låg på golvet! Mindre kul, men vad gör man? Bara slänga i tvätten! Så det blir nästa maskin :) Så det är ingen fara! Tur att man har egen maskin att tvätta med :) Och det tackar vi pappa för :) Pratade med honom för en stund sen! Han hade jobbat i natt! Så han var lite sliten :) Pappi <3
Saknar honom massa! Tror inte att jag har träffat honom sen vi firade jul! Och det var den 22 / 12 om jag inte minns fel! Är ju ett tag sen nu! Men vad gör man? Han bor ju 10 mil här ifrån och jaa!

Satte på myslåtar nyss! Jag vet inte vad det är med mej! Förut har jag jag haft problem med lugna låtar, men jag är ju nere, kanske är därför som jag uppskattar låtarna nu! Det är rogivande!

Adde leker lite med Stina :) Kul att se på dom! <3 Älskar mina 3! <3

Frulle nu då, kanske!



Mys igår!
 

DOH!

Finns så mycket som jag vill skriva om! Men orden kommer inte ut! Det finns massa saker som jag borde kunna få skriva av mej! Men det går inte! Det finns så mycket! Men jag vet inte vart jag ska börja! Jag vet inte ens om jag klarar av att skriva ner det! Så alla kan se? Nej, jag vill nog inte!

Mellan mej och Adde som det är nu är det okej! INGEN behöver fråga mej mer om det!

Men vilka vänner man har!?
Det som hände i fredas! Vad faan tänker vissa med!? Trodde dom att jag inte skulle få veta?
Leslie och Jojo var dom enda som berättade något alls för mej! Är det bara dom som jag kan lita på?
Helt jävla otroligt!
Fyfaan!

Jag och Adde har en sak på gång och om det skulle funka kommer det bli SÅ JÄVLA SKÖNT! Att ibland få slippa alla jävla "vänner" här i stan! + att det antagligen kommer vara en ÄCKLIG jävla subba som kommer vara här mycket sen (skulle jag tro då hennes, typ enda, polare flyttar hit)!!!!!!!!! ÄCKEL-HORA!

Kan inte släppa att hon vibbade mej och så! FYFAAN! Men jag lovar alltså! Hon ska INTE visa sej för mej! För jag vet inte vad jag skulle göra om jag såg henne! Helt ärligt! Så hon ska INTE visa sej för mej!!!!!!!! BLÄÄÄÄÄ FÖR HENNE! SPYR PÅ´NA!





Neee, fyfaan!
Duschen och slänga ur mej lite ilska!

Hemma....

Så sitter man här! Igen! Hemma! Ensam! Har vart hos mamma! Men jag klarar ju inte av att vara där ute! Så länge! Det är jobbit, gjorde mamma ledsen när jag åkte in till Motala igen! Men jag ska städa nu här hemma! Det får ALDRIG mer vara så dant här! BAH! Fast finns inte så mycket att göra, hänga tvätt, dammsuga och skura golven! Finns inget mer! Sängen tar vi hand om ikväll, Adde och jag! Har ont i armen! Så får vara försiktig! Vill inte att det ska bli värre!

Tråkit att vara osams med mamma! BAH! Men vad ska jag göra då?
Hon vet ju hur det är igenkligen! Men hon mår inte bra nu, hon har hosta och så :(
Jag har M-verk! FYFAAN!! Jag hatar att ha det! Och ont i bröstet, men det är nog stressen och ångesten!

Snart får jag hjälp! Ska bli skönt! För ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen! Det suger! Det ligger där i bröstet, som en klump och det gör ont! Jag kan inte få bort det heller!

Nog med skrivande nu!
Jerry Springer och sen städa!
Hej

Dom bästa jag vet <3

Det sägs att man älskar sina barn mest av allt! Men jag tycker att det kommer bli svårt att kunna älska någon så mycket som jag älskar mina syster-barn! Dom är helt otroliga! Rasmus är den goaste unge som finns! Han har sån himla härlig personlighet! Och även om lilla Linus bara är en månad gammal IDAG så älskar jag honom precis lika mycket som Rasmus! Han är så liten lilla Linus! Och han och Rasmus är absolut det vackraste jag vet! Det finns inget som är så fint som dom två! <3

 

 

Bättre!

Det är bättre! Mycket bättre! Adde och jag är fortfarande ihop! Så allt sånt är bra!

Vi va nyss hos mamma och hämtade hennes kort! Har tankat för 400:- så Hubbe ska slänga in det på mitt konto! Ska handla lite i morn! Oboy, skinka och lite sånt! Det är bra! Mjölv fick vi 3 liter av mamma! Lånade hennes ena DVD, min gick ju sönder den faan! Så vi tog med oss massa BECK-filmer! Dom kan man aldrig tröttna på!

Nu ska jag äta kvällsmat! Mums!
Hejs!

Hos syster med tankar!

Är nu hemma hos syster med familj! Trevligt! Men lite jobbit med! Allt hemma är skit! Men Adde får på sej tills ikv äll! Okej! Jag vet att jag inte borde pressa honom! Men jag då? Ska jag behöva gå och vänta på hans svar? Ska jag verkligen behöva gå hemma och vänta på hans svar? Hemma hos OSS!?

Jag mår så dåligt! Jag är verkligen nere! Men vad ska jag göra? Jag kan ju inte göra annat än att ge honom tid! Men tills ikväll bara! Sen får det räcka alltså! För jag måste veta hur jag ska kunna lägga upp mitt liv med!

Det är han som förlorar massa på om vi skulle göra slut! Min familj är ju hans familj med! Det har ju vart han och jag sååå länge nu! Hur skulle mitt liv se ut om vi verkligen skulle göra slut? :o Utan honom!? Han har ju vart vid min sida så länge nu! Han har ju vart min klippa! Men nu är det han som är den stora tromben som rör om mitt liv!

Ena stunden vill jag bara skita i allt! Att låta honom gå! Låta honom slippa att behöva tänka!?

Att själv slippa behöva gå och vänta! Slippa pinan! Slippa känna hur värdelös jag är! För det är så jag känner! Jag känner mej verkligen liten! Liten och värdeös! Jag orkar verkligen inte med den här skiten!

Mår så dåligt!

Det är jobbit! Men han har försklarat! Och ja! Han var "otrogen"! Jag gjorde ju slut via sms igår, för Leslie sa att Adde höll på med Anna! Och det tycker Adde att det är riktig "göra-slut"!!! Men jag vet inte! Jag tycker väl inte det kanske! Vi är ju ändå vuxna människor! Men nu får det vara bra med drickandet!

Det som är så sjukt är att jag inte alls är arg! Jag är ledsen och oerhört sårad! Jag känner mej mindre värd! Han var ju lixom med en annan! Klart att jag känner mej ful och äcklig!

Vi måste sluta dricka nu! Jag behöver ett vitt uppehåll!I Och Adde kan inte verkligen inte dricka!

Han vet inte om han vill vara tillsammans med mej!? Det BORDE vara jag som inte skulle veta det! Han säger att han älskar mej!? Varför vill han då inte vara tillsammans med mej? Våra framfidsplaner med hus, familj, golden osv!? Vad händer med dom? Utan honom är jag ju verkligen ingenting! INGENTING! Jag skulle inte klara av att han lämnade mej nu! Ska snart till psyk och det klarar jag verkligen inte av själv! URK!

På bara ett dygn har mitt liv vänts upp och ner! Det är otroligt jobbit! Jag hoppas att allt kan bli som vanlit igen!?

Otrohet!

Igår var Adde otrogen mot mej! Jag orkar inte skriva mer!

Fredag!

Hej sitter i LKPG och ska fika hos kusinerna! Trevlit!


GRATTIS MIKA PÅ DIN DAG!
Festa ikväll antagligen!

Hårfärg i skallen!

Sitter med hårfärg i skallen! Och JA det kliar GALET! Men det ger sej la med sej! Jag ska snart köra ut det här! Sen (om det inte blir som jag vill) så har jag en till flaska att köra i, men det gör jag nog i morgon isånna fall! Märks!

Jag har ont i läppen :o Har ett hack i överläppen! AJ! Men det försvinner la det med!

Ajja, slänger la in ett Natti inlägg sen kanske! Bye!

Kort!

    
Lite kort från igår då Jojo och jag hade skoj :)



   
Kort från vardagsrummet! Möblerat om ;)

Torsdag- Städning och Disel!

Har vart med Disel idag! Lämnade honom i morse klockan 8.00 och hämtade honom klockan 13.00 idag! Och nu har han börjat blöda, vilket inte är så bra, men jag skulle ringa tillbaka till jouren i LKPG om det inte gick över på en timme! Nu har det inte kommit så mycket! Inget i soffan iaf! Han får ligga här inne med oss på en filt så vi kan hålla uppsikt! Stackars min älskade lilla vän <3 Jag lider med honom! URK, jag önskar lite att jag inte gjorde det! Men samtidift kunde jag inte ha det där med kisset mera! 

Jag, Adde och Helena har städat som galningar här hemma idag! Det är otroligt vad gott det luktar! HAHA Och vad vi har skurat :) Helena skurade hallen MASSA! Och ärligt, jag hittade kattpiss på 2 utav våra fönsterbräck! Men det är borta nu! PUH! Skrubba, skurbba! Ska snart slänga mej i ett varmt bad! <3 Adde har mublerat om i vardagsrummet och jag i hallen :) Det vart bra på båda ställerna! Men jag vet inte hur länge jag kommer ha det såhär! Det lär ju märkas!

Jag är så trött! Gick upp 7 i morse och det är jag verkligen inte van vid! Men kanske skulle jag försöka vända tillbaka på dygnet nu? Vore ju inte fykatten! Eller hur!? Kanske skulle jag må så pass bra då att jag kan börja skolan igen? :) Det hade vart skojjit! :) Men i natt lär jag ju inte sova allt för mycket, med tanke på Disel! Jag är så orolig för honom! Älskar ju min lilla kille <3 Han är ju min skatt <3 Älskade lilla vän! <3

Ska slänga mej i badet nu! Skriver senare och slänger kanske in bilderna från igår och från lägenheten!
HA´t BRa!

En trött Sara och en ÖVERtrött Jojo!

Nu är klockan redan efter 12! Och här ligger vi sängen efter ett LÅNGT asgarv :) Sätter la upp kort i morn! :)
Fasen vad kul vi hade! :) Så nu ligger jag härmed Jojo i sängen och ska mysa! Ska sova snart! Vi ska ju upp i morn! Fast kaffe får man la se om det blir något av i morgonbitti, eftersom jag råkade "tappa" Kaffekannan i govet förut då jag lagade mat! PANG sa det bara och sen låg det glas överallt i köket! Stina skulle fram och kika, hon är ju så nyfiken, så henne slängde jag in på toan och Disel som låg på köksbordet och glodde på när jag lagade mat, honom slängde ja ut i hallen! Jag vill inte att mina små bäsar ska få ajaj och blöda! GudNej! Det vill jag verkligen inte! Och visst klarade de sej bra alla tre, för då var Kajsa här med! Fast henne har vi vart och lämnat nu! Och gud så skönt det är :) Slippa att torka mer kattbajs <3 Yihuu! :)

På fredag fyller Mika år! De skulle festa, men jag ska nog ta det lugnt! Skulle vara skönt! Slippa vara bakis på lördag! Träffa barnen kanske!? Jag saknar dom hela tiden när jag inte är med dom! <3 Mina små hjärtegull <3

Nehej! Nu kanske jag borde sova då! Fast Jojo är i farten! Men hon får vara tyst nu ;)HÖHÖ :p

Sova!
NattiNatt!

*Kraaaaaaaam* /Jojo


Onsdag<>Kväll!

Så har dagen gått! Bajs! Tiden går aldelles för snabbt! Fast ska jag vara ärlig så gillar jag det ibland med! Idag har det vart en riktig SKITdag måste jag säga! Förutom att jag inte hade någon fraktur i armen! Och det var ju säkert skönt att höra! Fast jag har ju ASont i armen iaf! Hoppas på att det går över! URK! Jag har ju lärt mej nu att jag inte ska gå i den backen då det är halt! Ajaj! Så det vart rönteg som sagt, och allt så okej ut! En jävla muskelsmäll har jag la fått kanske! Bara inte armen blir sådär illa som den har vart ett tag! Det har ju blivit bättre nu! Och jag vill inte ha tillbax det!

Hängde med Madde och Kicka idag på dan! Och spelade, gick inget bra alls! Pengar väck! Men, men! Det var ju pengar som jag inte skulle haft igenkligen! Såatte det är ju lugnt! Inte så kul när man inte vinner bara! Men jag ska inte klaga!
Jag har ju vunnit massa pengar nu så det är ju kul det iaf!

Idag vart jag så grymt sugen på Taco-Paj! Och självklart gjorde jag det med ;) Gött som faan var det kan jag lova :)

Sugen? :)
Vart massa kvar och det kommer Adde äta upp sen när han kommer hem :)

Han är i Norrköping med Peter, de hämtar däck till Peters bil! YääYää!

Jojo sitter i soffan och kikar på Efterlyst! Det är ju säsongstart på det idag! Spännande!
Förut lekte jag och Jojo med mina pengar :p Höhö! Fast nu finns det inte så mycket pengar kvar i min burk :p
Tog alla tior och några 5or med! (160:-) Så det finns kvar kanske 50-100:-, men det är ju ett par mjölk och så :)

Ska få 150:- av mamma i morgon med! Vilket är en jädra tur! Eftersom 750:- försvinner i morgon på Disels bollar!

Stackarn! Han blir av med sin manlighet :p Nee, men han är ju redan så pass fjantig som man bara kan vara! Hoho! Mattes älsklings kille <3

Senare sen när Adde kommer hem så ska vi åka och lämna Kajsa! (Äntligen) Är så trött på att hon skiter inne! Det är synd att hon gör det! För hon är verkligen en härlig kissemiss! Men det funkar inte att vi har henne här! Leslie och Lina får göra vad dom vill med henne sen! Jag kan inte ha henne mer nu iaf! Så,a, det ska faktist bli riktit skönt!

Nehej! Nu ska jag se på efterlyst med Jojo! <3
HA´t!

Hejhopp!

Vann lite pengar igår igen!! Det var kul! Så nu har jag ringt och beställt tid hos djurkleniken! Disel ska bli av med bollarna! I morgon klockan 8.00 lämnar vi honom där.. Sen får vi hämta honom tidigast halv 11-11! Han ska få vaccination och ID-märkning med! Allt för 750:-!!! Billit och bra!!

Nu kom Madde så vi ska dra oss nu! PoK

Med Hjärtat<3

Nu ska vi åka och äta pizza, jag och min älskade <3


Myst med Rasmus och Linus idag <3

Det är inte lätt när det är svårt! Jag ska hoppa in i en dusch nu, efter torkande av kattskit i vanlig ordning! Men i morn "blir vi av med na"! Och faktist ska det bli så skönt, jag vet att mna kanske inte ska säga så! Men jag är såå trött på att torka skit! FYFAAN! Men vad ska man göra då?

Bror har vart och kastrerat Stisse nu, men det var något som gick fel och det vart akut operation! Jag hoppas att han kommer bli helt återställd stackarn <3 Jonas har haft mycket otur med sina katter! Synd om honom! Han som är så snäll!
Han skulle komma med kattburen i morn med! Så blir kaffe och någon macka här i morn innan 12! Han skulle jobba då tror ja!

Hade kul på pokerkvällen igår.. Fast vi spelade bara en gång, och jag vann ofc :) Det är tokit, men jag har haft ganslka mycket tur i spel den hära vecken som gått! Otroligt men sant!
Tack Jojo för en trevlig kväll!

Jag har myst med mina små killar idag <3 Älskade barn <3


MINA SMÅ HJÄRTAN


Till Jojo nu <3

Ska till min tjejja nu <3
Pokerkväll och GH hoppas jag ;)


Remiss till psyk!

Fick remiss till psyk idag! Den 24 / 2 klockan 14.00! Jag får inte glömma det!


Känns ganska bra att det gick så pass fort iaf! Men jag vet att jag bara kommer att göra ett jävla test (utdraget från nätet) sen kommer de säga att allt är bra och sen får jag gå tillbaka till skolan och sen kommer jag bli sjuk IGEN! (Om jag hunnit bli frisk vill säga, vilket jag antagligen INTE kommer bli) A jag vet inte alls! Livet känns bara skit just nu! Jag känenr mej nere och ledsen! Och allt är bara kaos! Jag fattar inte varför allt helvete ska hända just mej? Jag är en olycksmänniska! Men jag vill inte vara det! Jag vill må bra, klara av skolan, fixa ett bra jobb, flytta till hus, bilda familj med Adde! Det finns så mycket jag VILL klara av, men inte kan! Det är ju otroligt! Jag har viljan, men inte motivationen! Varför kan jag inte få ha den för?

Jag kan inte förstå att Adde står ut med mitt klagande!? Att han stannar hos mej, med mej!? Att han orkar med mitt gråtande och min nedstämdhet? Att han älskar mej för den jag är!?

Det känns jobbit! Jag förstår om han vill gå ifrån mej! Jag färstår det!
Men det är ju det sista jag vill! Jag vill ha honom nära mej! Krama om mej! Älska mej!
Ibland känns det som livet faktist är värt att leva! Som när man är med Andreas <3

Jag älskar dej mitt hjärta <3
Tack alla mina vänner <3

HYR ALDRIG HOS PLATEN!

Så atte, nyss var bror min här! Fikade! Och det var trevlit!

OCH VISST FAAN hade jag rätt om att vi skulle få skit för nedskräpningen utanför porten OCH smällarna i trappuppgången! Jag ringde upp och berätta för dom att det inte alls var vi! Men då fick jag bara till svar att "har man fest får man räkna med att få ta andras skit med"!!! Ska det vara så? :o Jag vill verkligen inte bo kvar här hos platen! Jag är så arg! Förut så var jag så pass arg att jag skakade! Jag menar! FINE! Att de klagade på musiken kan jag ta! Men inte nedskräpning osv! Det var FAAN inte vi! OH! ARG SARA!!!!

Jag ska ALDRIG mer hyra av Platen! Helt ärligt! Bojkottar skiten! Och vilka jävla grannar man har med! Lägger skiten på oss! Det är säkert den där jävla blatten (ursäkta att jag utrycker mej så) som lagt soppåsen utanför porten, för det är ju inte första gången! Och så är det säkert den där JÄVLA 08:an som smällt smällare i trapphuset! Jag skulle aldrig i livet göra något så korkat! Kan inte förstå att någon alls skulle kunna hitta på sånt skit! :s

Faan vad jag är arg! Det är helt otroligt! Jag kan inte förstå varför ALLT skit ska läggas på oss!
BAH!

FITT-PLATEN!

Ännu mer tankar!

Jag är en tönt som ibland gråter mej till sömns!
Jag är en tönt som kan känna sån smärta att jag ibland tror att jag ska dö!
Jag är en tönt som ibland känner att jag inte är värd någonting alls!
Jag är en tönt som ofta vill vara någon annan än mej själv!
Jag är en tönt som ibland känner att livet inte är något att ha!

Jag VET att jag inte ska behöva gråta mej till sömns, för jag har alltid någon som finns där för mej!
Jag VET att smärtan jag känner ibland inte finns där på riktit, så jag behöver inte vara orolig för att jag ska dö!
Jag VET att jag är värd precis lika mycket som alla andra människor!
Jag VET att jag igenkligen inte vill vara någon annan än mej själv!
Jag VET att när jag nått botten så kan jag bara klättra uppåt igen och få må bra!

Varför ska jag känna dom känslorna som jag ibland känner?
Varför ska jag behöva må dåligt för, när jag igenkligen vet att det inte stämmer med sånna puckade tankar som jag får?

Det kan inte alltid vara lätt att leva! Och jag mår bättre än många andra!
Vad ger mej rätten att klaga på det underbara liv som jag har?
För det är det de är!

Jag har en underbar familj som stöttar och finns vid min sida oavsett vad jag skulle göra eller råka ut för!
Jag har en underbar sambo som ger mej styrka i mina svaga stunder!
Jag har mina underbara vänner som ställer upp i vått och tortt!
Jag har mina underbara djur som tröstar när jag är ledsen!
Jag har ett liv som är värt att leva till tusen!

Tyvärr har jag bara inte orken till det just nu! Jag vill bara vara hemma, ifred! Från alla bekymmer med skola, läkarbesök, panikattacksanfall! Bara vara med dem jag älskar och mår bra med! Slippa stressen och magvärken! Slippa allt sånt som får mej att må skit!

Tankar och Känslor!

Hemma igen! Har ju vart hos Lappen och Bardan ett tag idag, sen drog vi hem! Adde kom och hämtade mej! Torka kattskit fick jag göra MASSA! Men vad gör man då? Leslie och Lina har jag försökt få tag på HELA jävla dagen! Men dom verkar ju inte bry sej alls om Kajsa! Men tar dom inte henne denna vecka så lägger jag ut henne på blocket! För jag klarar inte av henne längre! Skit härlig och mysig katt, men vad faan! Jag kan inte ha en katt i en lägenhet som bajsar precis UTANFÖR lådan! Hon behöver komma ut på landet! Och jag vet inte när vi flyttar dit! OM vi nu gör det!

Det blir inget med huset som vi skulle hyra iaf! Vi vill inte ha det! Dom som skulle blivit våra nya hyresvärdar verkar ju inte kloka! Gubben går tydligen bara rakt in där, även om man inte är hemma! CEPÄ! Så kan han ju inte göra! Jag menar, hyr vi nu huset av dom så har inte diom någon rätt alls att gå in! Om det nu inte skulle vara fel på oljepanna exempel! För då kan man ju förstå om de är tvugna att gå in! Men han gör det tydligen hur som helst! Sen så har vi ju det där med "alla saker som dom har fixat på huset", de har sagt så innan, men inte gjort ett skit! Så vad faan! Dom sa att vi skulle få huset och att de skulle skicka kontraktet nu denna vecka som var! Men inget har kommit, snacka om seriösa! Nej fyfaan!

Nu i början av veckan ska vi kolla på ett annat hus, som vi skulle få kunna köpa för en "billig" peng! Billigt för ett hus iaf! Vi ska kolla på det så får vi se vad som händer! Här kan vi iaf inte bo kvar! Grannar sätter snus på våran dörr och slänger soppor utanför porten! De är otroliga! Fyfaan vad äcklit! Man skulle kunna tro att man bor i en pundarkvartt! BLÄ!!!!!!!

Jag hoppas nu att inte vi får någon skit för det.. Vi hade ju fest i fredas! Och jag lovar innerligt att jag kommer bli GALEN om de kommer och klagar på oss! Faan alltså! Jag är så grymt trött på Charlottenborg! URK! Skulle kunna spy på det! Hoppas att Adde gillar huset och att det inte är allt för mycket att göra med det! Så vi kan flytta från den här jävla hålan!
HOPPAS!

Efter vi kom hem från Bardan så hoppade Adde in i duschen och for vidare på sin kusins kalas! Jag var hemma och städade! Så nu äre skaplit fint hemma igen! Och det är såå skönt! Jag hatar när det ser ut! Helena kom straxt efter att Adde åkte.. Hon lagade mat till mej :) Mums, hennes ostsås ;) Me Love! Vi spelade kort och myste! VANN varenda gång :p Spelade yatzy med, även då vann jag :) Så vi bestämde oss (jag) för att åka till matverkstan när Adde kom och spela lite, han skulle ändå köra hem henne! Så det gjorde vi :) Åkte med 400:- och kom hem med 1000:- :) Skojjit när mamn vinner sådär :)

Så i morn blir det att gå ner till ICA och köpa hem kattmat så det finns hemma till mina hjärtan <3 Och kattsad! Får byta HELA tiden så det inte luktar kattpiss efter Disel! Måste ta och kastrera honom nu den 25te, hoppas bara att jag får mina pengar! Märks, men jag är ju sjukskriven så!

Vill bara hoppa av nu! Från skolan! Men då får jag inte ett öre någonstans ifrån! Och det skulle suga älg-pung måste jag säga! Men vad faan ska jag göra då? Nu blir det snart remiss till psyk! Så de kan nog kanske hjälpa mej mer! JAG lovar! Jag är INTE psykist-störd! Jag har bara dålig självkänsla och är ledsen! Och det är inget konstit med det alls, det är fler än bara jag som mår dåligt psykist! Faktum är att det är MASSA mer än bara jag som mår skit!

Frågan är nu bara, vad kan dom göra för att kunna hjälpa mej? Trycka i mej mera piller? Det verkar ju fungera mycket bra, NOT! Men, men!

Nee, nu har jag babblat på för mycket igen!
HA DET


Hos Lappen och Bardis!

Hos Bardan och Lappen! Fikar på käffe ;) Men det smakar ju mestadels vatten! HAHA tack Bardan!
 Fyfaan! Bara massa sexsnack! HAHA väldtit intressant måste jag säga! HAHA!


Nehej! Ska snart hem och torka kattbajs! Bläk, men Leslie får ta och hämta Kajsa idag! Är trött på att torka kattskit!

Skriver senare sen! Bye!

RSS 2.0