31 Mars 2009 Tisdag

Ligger och pratar med mamma! Hon äter! :) Adde ligger brevid i sängen och myser! Trötta är vi idag!!

Vi ska till mamma sen! Hon ska jobba så vi ska vara lite med Bella <3 Skriver sen!
PoK

Kvällen!

Nu ikväll vart det att jag åkte till Jojo! Och det ångrar jag INTE :) Vi har käkat och spelat spel! Mysit :)

Hubbe har vart hemma! Han hade ont i bröstet förut, så han fick en atarax av mej! Han har sovit hela kvällen! Skönt för honom! Mamma ville att vi skulle komma ut till henne i morgon och käka, men vi får se hur dags vi vaknar!

GISSES vad det blåser ute! Men det är inte så kallt! Eller aa, om blåsten inte hade vart där hade det inte vart det! Hoppas på en solskens dag i morn så all jävla snö kan försvinna! För nu är jag galet trött på det här! Vill ha sol, vår / sommar och lätta kläder! Kunna gå ut i skogen och mysa bland allt grönt! Kunna gå runt kanalen och faktist tycka om när vinden blåser i håret! Sätta sig på en filt och mysa med picknick! Gå bar-fota i gräset! Grilla och öla! Bada osv!

Faan vad det hade vart mysit! Jag skulle lätt kunna bo i ett land där det är sommar året runt! Underbart!

*Verkligheten anroppar Sara*
Kallt ute nu igen! Brr....... Härlit om man vaknade upp i morgon med solsken och JÄTTEvarmt väder :) Mihihi!

Adde ska ta sig ett par mackor nu! Jag ska spela lite :) Sen ska vi nog sova!

HA´t bra!

tråk dag

Ligger i sängen igen! Nu är vi klara här, skönt! Har tatt en dusch med! Och det var ju säkert underbart!
Nu får Jossan ta och komma hem! Jag är nere som faan! GAH!!!!!!!!! Jag borde ju inte vara det nu när det är fint hemma!Men det är jag! Och det är så tråkigt!

Jag har ingenting att göra nu heller, funderar på att slänga på en film och somna till den! Känner inte för något annat!
Bror kommer runt 6 tiden! Hämtar kattburen som sagt!

Kanske skulle jag laga mej lite pytt innan jag slänger på filmen!? Jag vet inte vad jag vill!

Jag är ju grymt sugen på kött, potatissallad och grönsaker! Men Adde har ingen lust! Kanske kan vi övertala honom, jag och Jojo! Märks!

30 Mars 2009 Måndag

En ny vecka! Nya tag! Och vad gör jag tror du? Japps, jag ligger i sängen som vanlit! Fast snart ska jaggå upp, ta en dusch och sen sätta igång med städningen! Hubbe är hemma med! Så han får hjälpa till! Bror min kommer sen! Han ska låna kattburen! Katt nr 2 ska bli av med bollarna :p

Så här hemma ska det bli fint innan han kommer! Det är ju så skönt när det ser skaplit ut här hemma! Läsa bloggar nu!

PoK


Kvällen!

Ligger i sängen! Känner av paniken lite, därför la jag mej ner! Hoppas att det går över! För jag hatar det!
Saknar Jossan massa! GAH!

Jävla äckliga tattar Mika ska få spö! Han har gått över gränsen en del! Kallar mej för dvärg-hora! Så nu så! Tattar-jävel, han hade snott 200:- av Lackriss! URK! Spotta på*

Jag blir så trött på sånna människor! Jag menar, OFTA man snor av sina polare då? OFTA man snor överhuvetaget? Jag kan inte riktit förstå det, men men, det kanske bara är jag som är cp? :s Tror inte det va!? Jag tar inte av mina vänner, jag tar inte av någon!

Ne fyfaan! Jag blir så arg! Hoppas att idioten har ågren i morn! För cpét är ju full!

Nu ska jag mysa med Adde

Tjejfest!


Lollo, Ercan, Carro, Jag, Lina, Savvo och Helena!

29 Mars 2009 Söndag!

GAH! Jag är mätt :) Mums! Jag har tryckt i mej en pan-pizza :) Mums :) Ligger i sängen! Och funderar starkt på att ta en power nap! Skulle ju säkert inte vara helt fel! Blir nog att jag gör det med!

Igår var det verkligen askul! Tjejfester är faan så mycket roligare än blandat! Sov hos Leslie i natt! Han och Lina bråkade :s Vilket inte är ovanlit!

Ikväll ska jag mysa med min Hubbe <3 Ska bara ligga och krama om honom! Älskar han mest!

POK

28 Mars 2009 Lördag

Ska snart åka till mamma :) Käka mat :) Fia m. fam kommer med! :) MYYYS


Ajja! Fixa!
PoK

Natt!

Ligger i sängen och mår illa! Är trött! Kommer somna ganska snart! Jag ska spela lite spel innan! Helena ska sova här i natt! Mysit! Är inte så ofta som vi ses längre! Tokit, men så är det!

Urk vad jag mår illa! Jag hoppas att jag kan somna snart! Sova länge i morgon! Ska till mamma en sväng och käka sen ska jag hem till Carro! Vi ska dela på en flaska sprit, Carro skulle bjuda mej, eftersom jag har bjudit henne ute! Så det blir bra! Men en öl har jag ju kvar med! Sen räcker det! Vi ska ut i morgon med! dansa loss :) Kul!!

Nehej! Spela lite nu då!

Natti natti!



27 Mars 2009 Fredag

Håret vart braa :D Wihii!

Det vart att ta några öl igår! MUMS :D Sen vart det brygget! Skojjit! En söt kille jobbade  med (A) HAHAHA Men inte lika söt som min Adde :p

Adde hämtade mej i natt! Sen vart det hem och mysa :) Gosit!

Fia messade i morse! Rasmus är sjuk! Feber och kräks! Stackars lilla snutten! <3 Men han hade fått en tablett upp körd i rumpan nu! Så han är lite bättre! Min älskling <3

Ikväll kommer Carro, Helena och Jojo, vi ska spela spel och mysa! I morgon är det tjejfest ;)

Röka!
Bye!

Hårfärg ;)

FASEN! Jag skulle ju gett Mia addes konto nr.. Men jag får väl göra det i morgon! Det fixar sej!

Sitter med hårfärg i skallen, rött, som vanligt :) Fint kommer det bli! Ska till stan och träffa Leslie sen! Ska fika och det ska bli trevlit :) Saknar honom massa! Han är ju ändå min bästa kill-kompis <3 Ska möta Krullet med! Så jag får mina pengar! :) Sen ska jag hem och städa klart! Och ikväll ska det bli en lugnt hemma kväll med ljus och mys med TV och datorn! Saknar redan Jossso! Jävla subba som drar till storstaden! Men hon kommer ju snart hem igen :) Wihii :)

Nehe! Ut med hårfärgen -> duscha -> fixa mej-> stan!

HA´t!

26 Mars 2009 Torsdag!

Vaknade för en stund sen! Men ligger kvar i sängen, med Jojo! Det är mys! Tutten känns inte alls idag :) Det är niice! Men gaddarna kliar lite, läker la! GE FAAN I OCH KLIA BARA!!! Jag är redan sugen på mer tattoos! Illa! Det här ju bara gått 2 dagar! :p

Idag ska jag försöka städa upp lite! Det är ju så dant här hemma! Jag har bara inte orkat! Får se om jag kan få arslett ur vagnen och fixa det idag!? I morn kommer Jojo och Carro hit, ska spela kort, spela spel och mysa! NYKTERT, för på lördag blir det tjejfest! Och jag och Carro ska dricka goa drinkar :p Göttit som faen!

Städningen får jag ta sen! För just nu orkar jag inte! Är så slöö! :p Men det får man vara när man sovit som en påse använda skriskor! Såäre!

Ska färga håret idag med! Klippte mej ju igår! Kanske kan man fixa till frillan så man kan ta lite kort och lägga upp!? Men där kommer vi ju till orken igen då! Det är ju inte så kul att fixa till sej när man bara ska vara hemma! Men, men!

Mia, josssans mamma ska slänga in lite pengar till mej sen :) För Jossans piercing, helvete vad snygg den blev! Hon passar verkligen i den! :) Ska möta Krullet med! Ska få 400:- av henne för hennes gadd :) Sen den sista ska jag få 250:- av Jojo med! Så lite pengar har jag kvar *puh!

Tråkit när alla pengar bara försvinner, men jag har ju lånat ut 2000:- till Adde med! Han får slänga ut pengar på käk lite grann denna månad! Eftersom det var mat pengar som han fick! Men vi klarar oss alltid!

Nehej! Nu ska jag spela lite :) Wihii :) Min nya hobby! :)
Bye

Natten till den 26 Mars 2009 Torsdag

Nu ska jag säga god natt! Dags att sova! Jag är precis slut efter denna dagen! Men tycker att det är skönt att det är över iaf! Så man slipper man tänka på hur ONT det kommer att göra när man kör in nålen genom tutten! Så skönt att det är över! Ät stolt över mej själv iaf :) Mihihi!!!


NattiNatti alla!

tutte-tutte!

Ligger i sängen med Jojo och Adde! Mys! Trött är jag! Som fasen! Men Adde gick nu!

Jag och Jojo ligger och pillar varandra på brösten :) Hihi! Kul med bröstpiercingar! Tokit att jag inte gjort det innan! HAHA

Nehej! Blir skapligt ikväll!
PoK

NYPIERCAD ;)

Nu kommer det bild på tutten ;)


JA, det gjorde ASont! Men nu är det klart ;) Wihii :) Jag skulle inte göra om det! Heh!!
Men jag är stolt över mej själv som gjorde det ;)


BILDER PÅ GADDEN

Johanna, Min Johanna! <3 Älskar dej massa! <3

Nu kommer det bilder på gaddarna ;)
 INNAN
 PÅ BÖRJAD



SÅ DÄR SER DET UT!!!


N
u ska jag mysa med Hubbe <3

KLAR

Färdiiig :) Fint vart det med :) Lägger in kort sen!

GADDNING!

Yes! Det vart att gadda sej redan idag! Jag och Krullet ;) Wihii! Faan vad det pirrar i kaggen på mej :) Hihi!!! Det ska bli så jävla KUL! Fast faan vad ONT det kommer göra! Men helvete så niice det kommer bli efteråt! Före- och efterbilder kommer senare sen! Ska nog med syster och handla först! Så båda barna får vara med! Inte så kul för Rasmus att vara hemma med Robban! Han är ju så tråkig! Roligare för Rasse-basse att få komma ut!

Nehej! Faan! Jag kan inte sluta tänka på gaddningen! Tur att det bara är konturer! Gör 100ggr ondare att fylla i! Jag tycker det iaf! Men det där är ju olika, bror min tycker konturerna gör ondare! Men han är ju en fjant med effersej xD

Ajja! Fixa det sista, sen kommer syster <3!
Sätter in bilder sen ;) Bye!

     

Utmaning!

Regler: Du måste svara på alla frågor!

DIG:
1. Hur lång är du ? 151 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Ha ett bra jobb
3. Vad pluggar du ? Inget
4. Har du långt hår ? Ne, axellångt
5. Vilken hårfärg har du ? Rött
6. Sminkar du dig ? Jajjemen
7. Har du haft sex senaste månaden? Ja
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Rosa
9. Har du kysst någon idag ? Nee

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ? Nej
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? Båda är lika bra!
3. Hur många syskon har du ? 3 syskon
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Pusshej
5. Hur många ställen har du bott på ?  För många..
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Ena bror! Han är jobbig!
7. Vilken familjemedlem är snällast ? Mamma ställer upp i vårt o tort så fort hon kan!
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Träffar syrran titt som tätt

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ? Nu
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Va ett tag sen nu, men leslie tror jag
3. Har du kysst nån kompis ? Massa ggr!
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? ja
5. Vem har du varit kompis med längst ? Bardan
6. Vem känner dig bäst? Syster och Mor
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Nej, smaken är som baken
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? NEJ

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? Ja
2. Klä dig annorlunda? Ja
3. Vara dig själv ? Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Ja
6. Pierca dig ? Ja
7. Ha sex på offentlig plats ? Ja
8. Vara omogen ? Ja
9. Äta småkryp ? Nej fifaan!

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast ? ähh vet inte
2. När var du på semester senast ? Semester och semester, jag och Madde åkte på kryssning i November
3. Vilken färg är det på din tandborste ? Vit och rosa
4. Är ditt hår tråkigt ? Ja!
5. Vem såg dig naken senast ? Adde
6. Hur ofta duschar du? Varje dag  
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? Märks.

24 Mars 2009 Tisdag

God Morgon!
Vaknade för ett tag sen! Adde väckte mej lite och sa att han skulle till sin farfar! Sen kunde inte jag somna om! Så nu har jag LITE huvudvärk! Och hostig har jag blitt med! Säkert Jojo´s fel! Hon ligger hemma och är sjuk med feber och skit! Dumma Johanna <3

Jossan gör frulle :) Mums :) Kokta ägg och macka! Det är gött :)

Vad som händer senare sen vet jag inte, men det märks!

GaddningOCHpiercing!

Gaddning Torsdag 26 Mars 2009 Klockan 6!

Typ denna ;)

Och onsdag kan det kanske bli en eller två piercingar xD Det märks ju! Jossan med isf! Mihihi!
Jag ska antingen ha i BRÖSTVÅRTAN eller i tungan eller mellan ögonen!
Jossan vill göra septum! Så vi får se! Bara massa dumheter på oss! HAHA
 
Men det kan bli bra! Krullet skulle prata med någon Peter i morgon! Han var tydligen billig och bra! Så det funkar lätt!

Nehej!
Josso är här! Så ska väl snacka med henne lite nu!
PoK

23 Mars 2009 Måndag

Underbart <3 Man är omringad av fina människor :) Det är kul!
Min Johanna som är den tokigaste i världen och min Hubbe som (för en gångs skull) har diskat :)
Skönt, för jag har ont i armen idag igen! Och huvudet! Jävla Helena ringde och väckte mej halv 11 i morse! Hon vet ju att jag sover! Och hon VET att jag får ont i huvet när hon ringer och väcker mej sådär! BAH! Jag har redan en mamma och det räcker gott och väl! Irreterad, ja!

Hubbe har vart söt nu! Igår myste vi och busade vi :) Det gillar jag :) Han är cepe i denna dag med!

Pratar med Jojo i telefonen! :) Eller vi pratar inte så mycket, höh! Hon är hes :) Mihihihi! Stackars min tjejja <3

||<Jossanasp>|| säger:

Johoo Tina sa det t mej

Sara- säger:

huh

Sara- säger:

?

||<Jossanasp>|| säger:

Jaa Stina

Sara- säger:

jahaa

||<Jossanasp>|| säger:

HOn ringde mej o sa att du va en fjolla

Sara- säger:

haha aokeeeej

||<Jossanasp>|| säger:

Yepp, tyckte det lät lite konstigt i telefonen det lät typ " Mjau, mjau,, maaaaaaaaju maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaju Sara är en fjolla, mjau maju

Sara- säger:

idiot

Sara- säger:haha



Så kan det vara! Nu ska jag knalla upp! Hjälpa Andreas i köket!
HA`t

Tankar!

Det kan nog bli en lång natt! Jag är övertrött! Och då kan jag inte sova! SKIT! Såg nyss en skräckis, den va sådär! Jävlit virrig! Men den fungerade att se på! Helst av allt skulle jag vilja lägga mej i ett bad! Det hade vart något! Men grannarna är ju inte så trevliga! Så de skulle väl klaga! Visst, klockan är ju ändå 01.00 så det kanske inte är så kul om de skulle vakna av att jag badade! Men det är ju det jag vill igentligen! Men so what! Jag får allt vara en god granne och vänta tills i morgon! Så är det!

Kliar under foten! Heh! Disel ligger fortfarande brevid mej! Eller mellan mej och Adde! Adde ligger och sover! Små snarkar :) Han är gullig :) Han har vart riktigt gosit idag :) Pussats och kramats :) Och busat :) Heh!!

I morgon blir det att ta hand om det här hemma igen! Har bara tvättat lite under helgen! Har vart ganska slö! Men det ger sej ;) Jag är ju hemma i veckan! Så det är ju inte så illa! Jag klarar av det! Det är kul när jag får det fint här hemma! Då mår man som bäst, när det är rent och fint :)

Synd att jag känner mej såå övertrött! Jag skulle helst vilja sova! Men jag kan verkligen inte! Jag är ju trött! Men jag mår ju illa! OVANLIIIIT??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nej! Jag blir galen! Och faaaan! Snart gör jag som Jossan säger, GÅR TILL LÄKAREN! Men vad faan! De gör ju verkligen ingenting! Men jag kanske får tjata på gubben!? Ska det verkligen behövas att tjata så dant! Jag menar, Jag har ju vart inne till och med på akuten med magen! Faan fattar han inte att jag har ont och att det verkligen är jobbigt med uppstötningarna! BAH!! Och min KUK-ARM som ALDRIG går över!? Den har jag ju röntgat 2 ggr, men de hittar ingenting! Nu har jag till och med en knöl i armen! BAH!!! Proppa i mej massa panodil, vilket inte hjälper iaf, ja det tycker läkaren att jag ska göra!

Fyfaan! Nu vart jag på dåligt humör nu igen! Skit grejjer!

Nehej! Nu är det nog dags att försöka blunda lite! Kanske kan jag sova!? Kanske inte, men det märks om en stund!
NAttiNatti

<3<3<3<3

HAHA! Kan inget annat än att skratta åt dom! 2 tjejer som ska FÖRESTÄLLA vara kompisar, men snackar skit och ljuger för varndra :) Mihihi! Och så jag då, som inte gillar ena tjejen! INTE FÖR 5 ÖRE!!!! Ganska kul att de håller på som de gör!!!


AJJA!!!
Fast jag inte tycker om E, så måste jag erkänna att jag tycker lite synd om henne iaf! Det är ju inte så kul när ens kompis håller på så där, men hon får effersej skylla sej själv! Hon kanske inte borde hoppa i säng med ALLT och ALLA!?




Nu ska det bli mys med min kille <3 Han köpte med sej tuttifrutti godis till mej! Men det var inte så gott!
Tackar iaf :)

Jahopps!

Killar och deras bilar alltså! :) Peter bytte bil i fredas och den är redan sönder! Hur lyckas man? :p
Ajja! Hoppas de kan få iordning på det! Tråkit att det ska hända bara 2 fagar efter man köpt bilen! Men, men! Tycker synd om honom! Så nu står grabbarna grus och väntar på bogseringslina! Jag hoppas att det inte blir allt för sent! Jojo har vart här ikväll! Stackarn var full / onykter / bakis! Tycker synd om henne, även om det var självförvållat! Min tjej! <3

Adde hjälpte Nalle med soffan! Och Tv´n! Jag, Jojo och Peter var här hemma! Jojo och  jag låg i sängen! Mys! :) Jojo var kramig :)

Disel ligger här brevid mej nu! Han ska ju alltid vara med! Mattes lilla kille <3

Nehej! Om man skulle spela lite spel nu då?!

Ha det!


Till Mamma!

Det vart att åka till Mammut <3 Käka mat och städa bilen :)

Träffa kussen med! :) Wihuu!

Nu blir det frulle med älsk <3



22 Mars 2009

God Morgon!
Har vart vaken en liten stund nu :) Ringde Jojo när jag vaknade! Min lover var fortfarande full! HAHA! Eller, ja, hon drack fortfarande :) Mitt lilla fyllo <3 Det är fint det! Ska man festa, då ska man slå på stort xD Eller hur pullan!?

Vet inte vad vi ska hitta på idag! Kanske en sväng till mamma? Ska ringa henne och kolla vad hon har för sig iaf! Hon kanske är hos Fia, det brukar hon ju vara bnär hon är ledig!?

Nehej! Skriver senare sen! HA´t

Trött nu!

Ligger i sängen! Är himla trött nu! Klockan är ju iaf 10 i 2! Adde ligger och sover på soffan! Har försökt att väcka honom, men ikke :p Han vaknar till lite, sen somnar han om igen! Trött är han <3

Han har vart hos sin farfar idag.. Han är dålig som faan! De trodde först att han inte skulle klara av helgen! Men idag mådde han lite bättre! Stackars familj <3

Ska försöka väcka Hubbe igen! Så vi kan sova! Katterna är här i sängen med mej :) Goa såå :D <3 Älskar!

Natti natti!

Älskade låt!



HOPE AND GLORY - MÅNS ZELMERLÖW
It's gonna be the one
It's gonna be the one, yeah

I tell you lover, oh lover, it feels so strong
It doesn't matter if life wanna prove us wrong
We're gonna make it through, mhh, we're gonna make it through

I tell you I've been a soldier since childhood days
I've fought a battle for my life in many ways
I'm gonna fight for you, yeah, I'm gonna fight for you

Don't stop!

I'm still standing for hope and glory
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory, now
All the battles I lost and the battles I won
This will be the one, this will be the one
Ohh, I'm still standing for hope and glory
And love, it's gonna be the one
(Yeah, it's gonna be the one. Yeah)

Now, listen lover, oh lover, a heart can break
You never know how much trouble a heart can take
I'm gonna be right there, yeah, I'm gonna be right there

Don't stop!

I'm still standing for hope and glory
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory, now
All the battles I lost and the battles I won
This will be the one, this will be the one
Ohh, I'm still standing for hope and glory
And love, it's gonna be the one

It's gonna be the one
It's gonna be the one

Don't stop!

I'm still standing for hope and glory
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory, now...
All the battles I lost and the battles I won
This will be the one, this will be the one
Ohh, I'm still standing for hope and glory
And love, it's gonna be the one

It's gonna be the one...


Älsk <3

TRÖTT!!! Ligger här på soffan med Adde <3 Vi myser :D
Han är Sara-gosig idag :)
"hulda-gosig" säger han! :D

Hubbe och Hulda <3


Nu kom Carro med :D Bara massa mys ikväll! <3
Puss

Lördag 21 Mars

Jag är trött!!! Men vad gör man? Jag är sugen på något med! Men jag vet inte vad! Chips och cola hade ju knappast vart fel :p ÅH SUGEN VART JAG NU!!!!


Ajja! Vi ska ut till mamma sen! :) Hon jobbar så vi ska till Bella <3 Mys :)

Nu ska jag vila lite igen! PoK

^^

URK! Jag känner mej nere och ARG!!! BAH! Är nog arg på mej själv, eftersom jag sitter och retar upp mej på massa skit! Dumma jag! Men vad ska jag göra då? Jag kan verkligen inte rå för det! Även fast jag nu vill! Puckade jävla cp-jag! Men, men!

I morgon är det fredag IGEN! Får väl se vad jag hittar på ;) Bye




Jag har ont i magen :( Massa igen! När faan kan det gå över? Det känns lixom, MASSA!!! När jag rör mej! Då känns det mest! Undrar jag om inte magkatarren är på väg tillbaka!? Jag hoppas verkligen INTE det! För fyfaan vad det gör ONT! Jag vill INTE, jag vill INTE, jag vill INTE!!! Bah!!!!!!! (skriker)

Jag ska snart lägga mej för att sova! Jag är trött med! Och magvärken börjar gå ut i ryggen! Skit!

Trött! Ovanligt?

MIA: aa jag kanske gör det :p funderar på det! HEHE Det vart ju bra sist så :)



Har städat GALET här hemma idag! Det är helt otroligt :) Och fint vart det, hittade dock inte Jossans glasögon! HM!! Undrar var de kan vara :o Jag hittar dom verkligen inte! BAH!!! Jädra glasögon! Men jag får leta mera :p

Ajja! Stoffe, Jojo, Och Räka är här hos oss! Vi har käkat gott och spelat spel :) Adde körde nyss hem Nalle med!

Nehej! Tidigt ikväll!

God Morgon!

Gisses vad jag är trött i denna dag! Vaknade för en liten stund sen bara! Men jag ska snart ta mig i kragen och gå upp och städa! Det behövs! Helena kommer hit med pengar sen! Så jag kan köpa hem bröd och mjölk så jag kan äta frulle :) Vi har bröd hemma, men inget gott, så det skippar jag, tror jag! Sen har vi äpplejuice hemma med! Så helt utan är vi ju inte! Idag blir det potatismos och korv för adde och köttbullar till mej! Ska köpa hem ägg sen när vi åker till MAXI och handlar, så jag kan käka pytt i panna i morn! Det är gott! Sen ska vi ta svängen förbi Natto med! De sålde ut lätta, 2 för 20kr.. Men det är ju inte säkert att det finns kvar! Men vi får kika!

Ligger och hostar! Undrar om jag håller på och bli sjuk!? Har kännt mej hängig ett par dagar! Men jag vet inte!
Klippningen får jag skjuta upp! Får se när jag kan klippa mej!

Jag hoppas att jag får pengar av CSN nu den 25! 700:- iaf! Men med min tur lär jag ju inte få någonting! BAH!!!! A, jag vet inte!! De hade ju skrivit så tokit på pappret de skickade hem! Jag fattade ju ingenting! Men det är ju snart den 25te så vi får se då!

Natten till den 19 Mars 2009

Trött så trött!
Kom nyss hem! Har vart och spenderat en hunding med madde på brygget! Det var kul! Kul att träffa tösen och sen få spela lite :) Spelar ju bara för låtsas pengar på internett nu annars! Var faktist ett tag sen man spelade nu! Och det är ju bra det! :) Var hos Timo en sväng med! De drack! Och jag är nykter :) Mihihi! Men de drack inte så mycket! Kanske lika bra det :) Timo blir ju ganska dålig dagen efter annars!

Kollade på huset idag! Det var VÄLDIGT litet! Men gubben verkar bra, så i sommar kanske han kan bygga ut det åt oss :) Det är ju en idé iaf! Men vi har till fredag att bestämma oss! Och sen var det en brud som skulle kolla på huset / lägenheten i morgon med! Men hon verkar knepig, hon skulle kollat redan förra veckan på det! AJJA! Tokigt! Annars var det mysigt! Stor tomt, dock nära de andra husen! Men vi vet ju vilka de är som bor där! Så så illa är det ju inte!
Katterna kan vara ute utan att JAG ska behöva oroa mej med! De 2 grannarna har var sin hund och egna katter med :) Så massa djur! ÄLSKART!!! Ajja! Ska prata med Hubbe om saken i morgon!

Nu ska jag spela lite, sen väcka Adde som ligger på soffan! Han messa förut och bad mej om det! Så han kan komma in i sängen och sova! ÄLSKAR <3

NattiNatti!

Kvällen!

MIA: jajjemen det gör jag ;) Och fint vart det med :)



Så ligger man hemma i sängen igen! Ont i magen! Tog 2 atarax förut hos Timo!  Har inte blivit av att städa idag! Ska göra det i morgon ist! Jag måste kolla efter Jossos briller med! Tokit, de kan ju inte bara försvinna!
Dammsuga, tvätta golv, tvätta, vika kläder, diska, torka av osv! Min dag i morgon! KUL, INTE!

I morn är det ondag ju! Sanna och Stefan skulle komma till Fia då! Kom på det nu! Kanske åker jag hem till henne! Eller om Vonkan får tag på värden i morgon! För i sånna fall ska vi kika! Märks! Måste iaf taoch städa snart! Mattan som vi fått av mormor, den i hallen, måste dammsugas! För GISSES vad hår den drar åt sej! Men den är ju fin :) Så den får allt sitta :)


Träffade ju barnen idag igen! Dom är ju så goa! Och det är så kul när jag och Rasmus spelar apa! Stackars Linus bara som inte kan äta då! Men det är svårt att låta bli, Rasmus gillar ju det så mycket :) Och det är ju så härligt att höra honom skratta! Mosses älsk! Han verkligen asgarvar med :) Underbara ungar <3 Älskar båda mest av allt! <3<3<3


Ska försöka sova nu! Har ont i magen! Den låter som fasen! Jag åt för en stund sen! Kan vara därför den bullrar!
AJJA! SOV GOTT!

17 Mars 2009 tisdag!

Vi kanske ska kolla på hus igen! Men jag kan inte säga vart än! Eftersom vi ska kolla på det först!

Fast jag kan ju berätta att det inte är i stan och att det känns som ett stort steg! Vi ska bara hyra huset i sånna fall! Så kanske det kan passa för mej och Adde!? Har ju lite som enkllump i magen! Eftersom det inte är här i stan så flyttar jag ju i sånna fall från mamma och syster! Och alla vänner ofc! Det kommer ju bli svårt.. Men en del kan ju komma och sova hos oss utan problem! Ja, vi får se! Jag vet inte än! Det här huset ligger 3 km från vatten med! :) Hade vart något :)

Huvudvärk vaknade jag med! INTE skönt! Men vad gör man!? Tatt en tablett och så ligger jag i sängen igen! Jävla skit! Jag som behövde städa upp här hemma! Men Adde får allt ta och hjälpa till när han kommer hem!

Har börjat drömma så tokigt! Om vatten har det vart ett par dagar nu! Undra vad det kan betyda!? Jag har ju inte vart nära vatten nu heller! Så ja, jag vet inte! Galet är det iaf!

Ska klippa mej i veckan med! Mamma betalar :) HIHI Det ska bli kul att få en liten förändring, även om det inte kommer bli allt för mycket! Tunna ut håret till att börja med! Korta av lite kanske, klippa upp med? A jag vet inte! Jag vet inte mycket :)



Var hos psyk igår! Gick sådär! Det är svårt att komma dit och prata! Känns som om man inte vill! Men det är ju bra att de ÄNTLIGEN kan ta ansvar och ta in mej! JAG MENAR(!!!!!) då jag behövde mest hjälp fick jag ingen! OTROLIGT! Men men! Nu har vi börjat komma igång iaf! Lagt upp en plan om hur vi / JAG ska göra! Och kanske kan jag fixa det med! Märks!

 Nehej! Ska försöka få tag på adde! Kanske borde jag få i mej lite frulle med!? HA´t BrA

Natti natti!

Snart är klockan 11! Och jag är precis slut! Snart dags att lägga sej! Jojo, Stoffe och Joel var här nyss..Ont i armen har jag haft idag med! Och natten som var ska vi ju inte tala om! Jävla fitt-arm! Dagen har vart UNDERBAR! Bara massa gos <3 Älskar "mina" pojkar! De är de finaste <3

Rasmus har ju blivit så stor nu :) Fast han har fått för sej att bara säga NEEEH till allting ;) Han är så söt!! Och Titthaa! HAHA Goaste <3 Sara har han inte lärt sej än! Men det kommer ;) Han vet vem jag är iaf! Och blänga gör han med! Min buse <3 Och flörta ;) Söt-nöt <3 Mosse älskar sina killar <3

16 Mars 2009 Måndag!

Sitter hemma hos syster! Mamma byter på Linus
-Du får inte kissa på mormor, du får inte kissar på mormor xD
HAHAHA Sööööta dom är :)

HELGEN:
Fredags-
Festade med Dennis och Crille och dom! Hamnade hos Patrik med! Sen brygget, Jossan kom in med! Åkte hem och la oss, pratade snoppar xD HAHA pucko-oss :)

Lördag-
Åkte ut till mamma! Sov på dagen i mammas säng! Skönt :) På kvällen vart det fest med Robban och Pata osv... Trevligt var det :) Vart sent dock! Kom hem runt 10 igår morse :) HAHA så sent-tidigt får man väl säga kanske! :) Tokit! Var en galen fest :) Hehe, men jag hade kul måste jag säga :)

Söndag-
Ställde klockan på 2! Upp och duschade av mej! Fortfarande full! :) HEH! Åkte till mormor och käka! Gött var det :)

Skriver la senare sen!
PoK

13 Mars 2009 Fredag

Hej! Sitter och pratar med Helena i telefonen <3  Hon ska komma :) Kanske kommer hennes pappa med :) Vi ska spela kort Och laga mat :) Dricka kaffe med :) Mumma! Det ska bli trevligt!
Ska hoppa in i en dusch nu innan dom kommer!

NYKTER HELG! (Duktiga jag!)

Bilder på mina Hjärtan! <3

Sitter i soffan! Adde fick laga mat idag! Fisk, potatis och kallsås och grönsaker! Det var så gott :) Mums! Tack Adde! Mätt vart jag, som fasen! Medans han lagade maten fixade jag till det här hemma! Mamma och mormor kommer om en stund :) Vill ju gärna att det ska se skapligt ut då! Tim och Emelie skulle med komma, med Rassmuss! Vet inte vad de ska göra här, men men! De får så gärna komma om de vill! Är trött idag! Jävla mens! Man blir ju precis slut i kroppen då! Men det är ju över om några dagar! Så jag får allt stå ut! Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder sen igår på barnen


   
Rasmus

   
Linus




12 Mars 2009 Torsdag!

Ligger i sängen! Nu har min mens kommit, blöder som faan! Och då blir jag ju så trött! Mamma ska köpa oboy till mej sen <3 Älskar henne :) Vi glömde ju handla det sist! Pucko-oss! Men, men nu får vi ju hem det, so what ever!

Idag händer inte mycket! Ska bara ligga i sängen hela dagen tror jag, kanske förflyttar mej till vardagsrummet! Det märks!

Mamma jobbar i helgen så vi ska dit och ta hand om Bella-donna <3 Älskade voffa <3

Adde är iväg och ska städa av sin bil, han kanske skulle byta bil med någon kille! Jag vet inte vad han planerar! Hoppas bara att det blir bra! Hanär ju inte så haj på det där med bilar! Men det märks så att säga! Bara ljudet får vara kvar så blir jag glad ;) Det är det viktigaste för mej :p Tokiga-jag :)

Nehej! Nu ska jag väl spela lite kanske!


Godis-sug ---> Gurka ;)

Ammeh! OH!!! Jag är så sugen på något! Och jag kan inte komma på vaaad! Kyckling!!!! MUMS!!! HAHA, men jag tänker då faan inte ställa mej och laga det nu! Klockan är ju snart halv 1 på natten! Och jag är trött! Fast jag är ju sugen på en massa andra saker med! Majskolvar hade ju heller inte suttit fel! Men det har vi inte hemma.. Ehm, varför ska man bli sugen på något som man inte har hemma för? Som lakriss! Det vore med göttit :)  Men det har vi inte heller hemma :(
Jag ska faan ta och köpa hem ett lager medsmå godis i påsar! Nappar, lakriss-saker osv! Fasen! Blev ju så sugen nu!
Vi har chokladpudding och popcorn! Men det orkar jag inte heller fixa med!!

Adde kommer snart in med en bit gurka åt mej! Det får släcka suget efter godis ikväll! xD

Såatte... Mensvärk har jag! Jävla skit! Den kan ju ta och komma ist för att stanna och göra ONT!!! KuK-saker! Men, men kan ju inte skynda på den heller!

Nehej! Nu ska jag nog snart försöka sova lite! Är bamse-trött! Natti Natti!

Kvällen!

Älskar mina killar alltså! Det finns inget eller inga som står mej så nära hjärtat som dom två gör! De är det vackraste som finns! Och jag är otroligt stolt över min syster som fött dessa små underbara varelser! <3 Vi har myst och busat idag :) Rasmus har vart en liten Sara-gris som gärna har suttit hos mej eller blivit buren :) Busade lite på hans rum med självklart! Sen fick han bada!

Kort kommer!

Kom hem för bara en liten stund sen! Har hängt tvätt och tatt en macka! Mums var det! Äter inte så mycket längre, eller jag äter LITE och OFTA! Yää,yää! Jag får ju ofta ont i magen när jag käkar så! A, försöker väl inte äta så mycket på en gång! Ligger hemma i sängen nu! Är trött! Har vart det hela dagen! TACK ATARAXEN! Bah*
Men men! Vad gör man! Det blir nog atarax i kväll igen så jag kan somna skapligt! De för ju sånt liv här hemma i trapphuset nu på morgonen! De håller på och byter golv hos grannen! Well... Så kan det vara!

Mår illa nu igen efter maten! Och SJÄLVKLART har jag ont i magen med! Men det går över om ett tag!

Andreas har fått tråkiga nyheter idag om hans Farfar! Stackarn har cancer, i hela magen och skelettet och de kan inget göra! Det är hemskt! Stackars min Hubbe <3 Ska finnas för honom allt vad jag kan! <3


Nu ska jag försöka vila lite! Spela lite först :) Det är ju så skoj :)
HA´t

11 Mars 2009 Till sys!

Gick upp vid 12! Ataraxen gjorde nog susen igår kväll / natt! Synd att mna blir så trött dagen efter bara! Men det är sånt man får ta om man vill sova på natten! Så kan det vara!

Nu ska vi åka till syster och barna! Saknar dom enormt! Fia skulle köra hem mej senare sen!

Pusshej!

ÄLSKAR MIN JOHANNA RÄTY <3

Sov Gott

Natti Natti


Kvällen!

Hejsan mina vänner :) Så sitter man här! I soffan! Trötter och mår illa! Med det är inget ovanligt! Orka må illa varje jävla kväll! Snart får läkaren ta en titt i min mage! BLÄ, men det kanske skulle behövas! Så de kan hitta felet! Jag hade JÄTTEont i magen herrom kvällen! Min m´s har inte kommit än! Men det är nog det som krånglar till det i magen!

Städade massa förut! Dammsugit, torkat golv, gjort iordning i badrummet + toaletten, diskat, torkat av, tvättat, hängt tvätt... Mm..!

Och nu är jag helt slut! Men det är SÅ skönt att allt är städat och klart! :) Bara sängen kvar då! Och dammsuga under sängen, men det får Adde göra i morgon innan han åker och jobbar! Jag hoppas att han kan köra mej till Fia i morgon med! Innan han åker! Skulle ju vara snällt! Bara jag inte är så trött!

Ajja! Jerry Springer med Johanna nu :) <3<3<3

Hej!

10 Mars 2009 Tisdag!

Städning och handla! Så har min dag sett ut ;) Duktiga jag :)

Skriver senare sen! Carro och Jojo är här! :)

Städning och Jossan!

Nu har jag kommit hem från mamma! Eller jag har vart hemma en stund! Har hunnit hänga en maskin tvätt, sätta på en ny, diska och dammsugit köket! Ska snart på stora rummet! Måste torka av bordet! Dammsuga får Hubbe göra i morn! Jag har ont i armen, nått grymt! Men det går väl över det med? Så ska jag nog få min M´s snart med! Brösten ömmar och jag hade ASont i magen i natt! SUGER!!! Hatar mensvärk! Bajs på det! Men, men! Vad gör man då?

Jossan kommer snart med! Vi ska äta frysta bananer ikväll! Jossan säger att det är gott :) Så prova på det med då :)
Jag börjar bli hungrig igen! Får laga till något lite snabbt! ÅH TACOS vore ngt :D Mums! Får se vad Jossan säger! Annars får jag hitta på något annat! Hon borde komma när som helst!

Nehej! Om man skulle ta tag med vardagsrummet nu då!? Skönt när det är klart!
HA´t!



Jossan är bäst ^^

9 Mars 2009 Måndag!

God morgon!
Vaknade för någon timme sen eller nått, psyk ringde och väckte mej!
Ny tid! 16/3-2009 kl:9.00!

Så nu harman duschat och satt på en maskin tvätt! Ska ut till mamma och gå ut och gå och äta lunch! Mamma skulle göra någon pytt i panna hemma :) Med ägg till! Mumsigt värre ;)

IDAG FYLLER LILLA LINUS 2 MÅNADER!


När jag kommer hem sen SKA jag städa! Behövs verkligen! URK, ja!

Nehej! Skriver senare!
Puss


Kort från veckan som gått!

Bilder från veckan som gått!
   
FÖRST FIKADE JAG, FIA OCH JONAS PÅ HUGOS, FIA OCH JAG HADE VART PÅ BVC MED LINUS INNAN! SEN ÅKTE JAG OCH JONAS MED FIA HEM TILL HENNE! LEKTE MED POJKARNA OCH MYSTE!

 
PÅ KVÄLLEN BADADE ADDE OCH LITE SENARE KOM TIM OCH EMELIE MED RASSMUSS, DE SKULLE IVÖG OCH HANDLA! SÅ HAN FICK VARA MED OSS


DISEL VAR MYSIG :)

  
PÅ TORSDAGEN VART DET BRYGGET MED MADDE OCH KARIOKE! WIII :)

      
FREDAGEN VAR DET FEST HOS CARRO, GICK DIT, MEN VAR NYKTER! TREVLIGT VAR DET TILLS EN KILLE BALLA UR! SYND ATT DET ALLTID SKA VARA NÅGON SOM GÖR DET! GICK HEM SKAPLIGT OCH LA MEJ TIDIGT! DISEL VA MYSIG <3

  
LÖRDAGEN BJÖD PÅ FEST HOS JOJO! HÄR ÄR BILDER SOM JAG INTE MINNS :p

 

IDAG VAR VI HOS LESLIE OCH LINA OCH KOLLADE PÅ DISEL´s BÄBISAR! DOM VAR JÄTTEFINA!
LESLIE FICK EN SMÄLL AV TIMO IGÅR OCH HAN SÅG UT SOM OM HAN HADE NEGERLÄPP! HAHA VAR JU TVUNGEN ATT TA KORT PÅ DET! FATTA VAD ONT DET MÅSTE GÖRA!

WSPA!

Hejsan! Sitter i soffan med Jojo och ser på TV och käkar chips :) FET-DAG idag :)
Det är fint det :) Mumsigt iaf :)

TYCKER ATT DET ÄR VIKTIGT ATT HJÄLPA DJUREN OCH SÅ! JAG SKICKADE ETT MESS OCH GAV HUNDRA KRONOR TILL WSPA! NU KAN JAG SOVA GOTT I NATT!


Messa du också! Det kostar 100:- och det är det verkligen värt!
SKRIV:WSPA100
NUMMER:72999

Besök också www.wspa.se


!Jojo! <3

Nu ska vi hämta Johanna <3<3<3

Söndag 8 Mars 2009

Så ligger man i sängen! Lite ångest har jag! Eftersom jag inte minns allt sen igår! Livet är ju underbart :p
Ganska kul kväll måste jag säga! Även om jag inte minns allt! Men men!

Pratar med Leslie i telefonen! Han är fortfarande full! xD Timo slog honom igår :p HEH! Herregud vilket liv alltså!


Nu dör datorn snart!!!
Jojo kommer om en stund! <3 Vi ska mysa! Puss!

Lördag 7 Mars 2009

Hejsan!
Vart inte att åka till pappa :( Han ringde i morse och sa att det snöade nått så in i helvete så han frågade om våra däck var bra, men IKKE!! Så det får allt bli en annan gång! Tyvärr! Saknar ju pappa! Men jag kom på att jag träffade honom på Jonas 30-års fest! Heh! Men iaf! Det är ju ett bra tag sen iaf! SYND!

Ska till Jojo runt 4 tiden! Timo ville åka med oss också, så jag hoppas att det är okej för Jojo! Men det är det nog!  Det ska bjudas på smörgåstårta!!! Och det är ju SÅ gott :) Det tackar man ju absolut inte nej till :D Hihi

Jojo har köpt 7 öl till mej :) Och det tackar jag ock.så för :) Mihihi! Gott :)

Nehej! Ska snart in i duschen! Så vi hörs!
BYE

FredagKväll

Ligger i sängen med Disel och myser! Han spinner så gott <3 Mammas lille kelgris <3

Var hos Carro förut, bara en jävla massa liv, tyvärr! Nu hade en ambulans och en snutbil,tror jag, kommit för att hämta en kille,, Får hoppas på att det ger sej!

Ska upp tidigt i morgon, därför jag inte dricker idag! Ska till min pappa! Det ska bli så kul <3
Vi ska se på någon teater och käka god middag och så! Träffa Oscar med! Trevlit :)

Jää, jää! Kika bloggar och sen släcka lampan nu då!
Natti

6 Mars 2009

Fredag!
Och fest? Hehe! Nej, jag vet inte! Var på brygget igår! Sjöng karaoke :) Jag och Madde :)
Sitter och pratar med mamma i telefonen :) Hon berättar att Fia m. familj var på busfabriken igår :) Söööt :)

Trött är jag idag! Men det ger sej ;)

Pusshej!


5 Mars 2009

God Morgon :)
Det vart en lång sovmorgon! Vaknade klockan 1 idag :) Tog 2 atarax innan jag la mej i natt! Vaknade vid 7 av att addes mobil ringde! Han hade försovit sej den stackarn! Han måste vart jättetrött i morse! Och jag sov ju som en gris, hörde inte hans klocka överhuvetaget! Så det får bli 2 atarax ikväll med skulle jag tro! Underbart med sömn :) Händer inte allt för ofta att jag får sova!

Ajja!
Nu måste jag röra på mej igen! Mår illa av att ligga still! HA´t

God Natt alla :)

Kan inte sova du vet! Ovanligt va? Och jag som var så trött!? Folk säger att det kan hjälpa om jag går upp tidigt! Men det är säkert, det gör verkligen inte det! Varför gör det inte det för?!? Även hur tidigt jag än går upp så kan jag inte sova på natten! Vi la oss runt 10 ikväll! Men jag gav upp för ett tag sen! Ligga där och glo!? Nej tack, jag satte på TV´n, skar till mej några päron-bitar och la mej på soffan! Så här ligger jag... Börjar bli trött igen! Så det får bli ett kort inlägg och sen snabbt av med datorn! Passa på när jag känner mej trött!

Funderar på att vara nykter i helgen! Kanske åka till mamma och käka något gott?! Vi pratade ju om det förut, så det är ju inte helt osäkert om vi ska dit! Skulle vara kul att träffa Bella och katterna <3 Jag saknar ju dom enormt! Dom är ju verkligen fina, hela högen! Bella är det bättre med btw... Hon har fortfarande problem med sina öron, men det är bättre! Och hon älskar att gå ut i skogen och röra på sej! <3 Mamma och Bella har blivit så duktiga med det :) Inte konstit att morsan går ner i vikt va? :p Hon är duktig! Hon håller måttet! Men inte jag inte! Heh! Är allt förlat för det! Har inte som helst motivation till det! Så what ever :p Jag har pojkvän (sambo) och en jävla massa bra vänner! Jag är den jag är! Såå! AA :) Det har ju fungerat hittills så varför skulle det inte kunna funka nu!? :p Jag behöver la inte bli den där smala Sara igen va? Nej fy, det hade inte vart jag då :p Ajja!

Nu känner jag att jag bara ligger och svamlar om INGENTING! Så! Nu får det bli medium på TV´n och försöka somna till det! God Natt på er alla där ute!


Kvällen!

Snart är det dags för oss och lägga oss! Är riktigt trött ikväll! Kanske kan jag somna tidigt, om jag har tur!?
Badade nyss! Och det var ASskönt :) Bara satt där, med datorn :p Hehe! Spelade spel, sen la nätet av så då fick det bli spel som finns på datorn, hehe hjärter :p Ja, ja! Det funkar!!!

Känner mej ganska duktig idag :) Jag har städat och lagat mat :) Och jag har följt mat-listan :) Hela veckan :) Hihi!
I morgon blir det potatisgratäng med bacon :p Undrar hur det smakar!? Men eftersom bacon är gott och potatisgratäng är gott, så borde det bli gott ihop med :) Ajja, märks i morgon :) Hihi!!!

Msnar med Lina och ibland Jojo, hon pratar i telefonen så...


Nehej! Om man kanske skulle ta och lägga sej straxt då!

Sov gott!

4 Mars 2009

Vaknade halv 10 i morse! Men det var bara att lägga sej igen! Fyfaan vilken huvudvärk! Sover så dåligt om natten nu igen! ÅH! Det är så tråkigt! Har vart på stan med Madde, solat och spelat! AJAJ! Men det är ju så kuul!
Skönt att sola vare med :) Det var ett tag sen nu! Men det ska det allt bli ändring på! Avslappnande!

GRATTIS TIM som fyller idag!

Har tvättat 3 maskiner tvätt, så nu finns det inget! Eller snart finns det igen! Adde ska bädda rent i sängen!
Jag har satt på potatis, får bli en riktigt SEN middag idag! Men jag har ju haft fullt upp, dammsugit och skurat golven! Diskat, hängt och vikt tvätt osv... Adde måste ju ha matlåda så det var bara att ställa sej och skala potatis! Så äre!

Har fikat hos Tim nu ikväll! Jisses vad Rassmuss växer :) Han är en riktig sötis :)

Nehej! Bäst att kolla till potatisen!

Hoppas du haft en bra dag!
HejS! 

NattiNatti

Sov Gott

Kväll!

Urk! Ligger i soffan och mår såå illa! Varför i helvete kan det ALDRIG gå över? BAH!!!

Guuud vad jag älskar mina barn <3 (systers barn) De är underbara <3 Jag älskar dom så mycket <3 De är de finaste som finns <3

Nu sitter jag i badrummet på toastolen! Adde sitter och badar och dricker en folkis :p Jävla pucko :p HAHA!!

Ajja! Film ikväll! Skulle åkt hem till Jojo ikväll efter jag hade städat och lagat mat, men Adde vart så trött att han inte orkade! Han har ju jobbat hela dagen!

Ajja! Pusshej


Älskade barn <3

Älskade barn! Är hos Fia! Bror min är här med! Vi har vart på BVC med Linus idag! 4030g och 51,5 cm var han! Kul:)


Rasmus!
Mitt stora hjärta! <3
Han känns såå stor nu när Linus finns :) Fast effersej, Rasmus är ju ingen bäbis längr!


Lilla Linus har börjat flina massa nu <3
Här sitter jag och pratar strunt med honom! <3
Älskade barn <3

Natti säger vi här hemm ifrån!

Vart visst ett Natt-inlägg med :) Har vart hos min mys Jojo och sett film! Den var sådär! Skräckis skulle det vara, men jag har ju sett bättre måste jag ju säga! Nu är vi hemma och Addes syster har lagt sej på soffan, eller om hon sitter vid Addes dator (?) och jag och Adde ska lägga oss i sängen och kika på någon film som han brände ut igår! För vi glömde ju filmerna hemma förut (skulle tatt med dom till Johanna! Men pucko-jag, ni vet)

Ajja!
Ska se film, sen sova!Ska upp skapligt i morgon! Natti Natti



Mitt hjärta <3 Mitt liv <3 Min andra halva <3

Sista Inlägget för idag!

ÅH! Nu får jag sitta igen! Har lagat mat... Vart ju kyckling och det! Gott var det! Mätt vart jag och Emmelie och Adde åt som grisar! Så det var nog gott för dom med! En massa disk vart det, men den är färdig så nu finns det inget! Skönt! Ska hänga upp den sista maskinen med tvätt för idag! 3 maskiner vart det! En hel del tvätt har vi så det får bli ungefär lika  många i morgon med! Vi har en halv tunna kvar nu och så har vi ju kläderna som vi har på oss nu med!

Pratade med syster nyss med! Hon ska hämta mej i morgon vid halv 11! Då blir det BVC sen att luncha någonstans!
GLÖM INTE SÄTTA IN PENGAR PÅ KONTOT!!!
Jonas skulle med möta oss tror jag! Fika / luncha med oss! Han har ju bara träffat Linus 2 ggr än så länge! Så nu är det väl dags igen tycker jag! Jag kan inte ens räka hur många ggr jag träffat honom! Jag är ju där ganska ofta! Eller, aa ganska iaf! Jag älskar dom små liven <3 Lilla Linus flinade åt mej som fasen sist :) Bara Fia sätter in bilderna i sin dator så ska jag sätta in bilden på Linus när han flinar åt mej :) Fia passade på och ta lite bilder, men det var en som vart riktit bra :) Ska bli så kul att träffa den lilla fisen i morn igen! Synd bara att Rasmus är på dagis! Men jag får åka ut till dom någon dag och busa som fasen med honom!

Jojo ville att vi skulle komma och se på film med henne och Stoffe sen! Så det ska vi nog göra! Jag hoppas bara att mitt JÄVLA illamående går över snart! Det är ju så tråkit alltså! Men jag måste till Jojo nu! Hon kommer bli ledsen annars! Och det vill jag verkligen inte! Nej, nej! Adde brände ju en skiva igår, men 2 filmer på! Så medans vi är iväg hos Jojo får han bränna ut en till! Det tar ju verkligen 150ÅR att bränna en skiva! BAH! Men, men! Den är ju klar tills vi kommer hem igen då:) Bara lägga sej i sängen och glo på film och slumra! Jag hoppas att jag kan somna tidigt ikväll! Då kanske jag kan slippa illamåendet ni morgon!?

Ja,ja! Hoppas du haft en bra dag!

Kort från veckan som gått!

  
Bus bilder sen förra veckan då Agnes sov här!

  
Bilder från Stoffes jobb när de skulle kränga däck :p

  
Bilder från i Torsdag då vi tjejer var ute på brygget ;)

  
Vi vart inte så bakfulla! Trötta var vi, men vi drog in till stan handla system och drog till Timo!

 
Jag och Jojo satte oss vid barnbordet och stekte (bamsehuvuden) Köttbullar :p (fredag)

  
Vi tog en tripp med bilen igår! Skulle följt med Stoffe och gänget och åka på isen, men sen hittade han inte vart vi skulle! Men måste ju säga att det vart en ganska trevlig bil-färd ;)

2 Mars 09 Tisdag

Ligger i sängen! Tim ringde och väckte mej för en halv timme sen! Så hämtade datorn till sängen! Känner att jag vill sova mer! Massa mer! Är så himla trött! Har sovitjättedåligt i natt! Vart varm, frusit, drömt, vart vaken titt som tätt osv... Arm-jäveln har gjort himla ont i natt med! ÅH! Att det inte bara kan gå över! Det är ju bättre, men inte bra!

Msnar med Hubbe! Han är och jobbar! Dagvecka denna vecka!



MAT FÖR DENNA VECKA!
MÅNDAG: Kyckling, pommes och sås
TISDAG: Pasta och köttfärssås
ONSDAG: Potatismos och korv
TORSDAG: Potatis- och bacongratäng
FREDAG: Fisk och Potatis med kall sås

Och så grönsaker till allt så klart :)


Tror att systemet kommer fungera bra för oss :)

Skriver senare sen!
Hejs!

1 Mars 09, kvällen!

Jaa, vad ska man säga om idag? Badade och duschade först, sen drog vi vidare med bilen :) Ut och åka! HAHA Vi skulle ju åka på isen! Men vi kom aldrig så långt :p Stoffe hittade inte dit vi skulle! HAHA, men hoppas på snö nu i veckan så vi kan åka pulka efter bilen :) Det är ju så kul :) Vi var ochköpte oss en pulka idag! En tvillingpulka för 150:- billigt och bra :) Mihihi tacka vet jag ÖoB :) Efter det åkte vi hem till mamma som bjöd på tacos :) Gött som satan vare ;) Mihihi! Fick pengar av min mammis och så handlade vi mat på MAXI!!! Handlade dagvis! Ni vet, ena dagen ska vi äta kyckling och pommes endra köttfärssås osv... :) Tror nog att det systemet kan fungera bra för mej och Adde! Ska sätta mej och skriva ett "schema" i morgon för hela veckan! Det är ju lätt och så vet man ju vad man ska ta upp dagen innan så man slipper det där med tiningen! Det tar ju sån tid om man ska tina upp kött och så! Kanske berättar schemat i morgon :)

Köpte mej en bok att skriva i med! Psyk tyckte att jag skulle det! Så så fick det bli! Skrev 3 sidor idag! Om helgen då såklart och hur jag mått / mår!

Är så glad över att jag har min syster <3 Skönt att få prata ut med henne! Och Johanna med såklart <3 Det känns ganska tokit att prata med Fia! Jag menar, vi har ju aldrig vart speciellt nära varandra! Men det kan ju ha med att göra att vi har blivit äldre, vi har mognat! Kanske är det därför!? Vi har ju lite mer gemensat nu! Egna hem, sambos osv! Jag har ju dock inga barn... Än... Men det kommer nog det med! Vi har det inte så lätt, varken hon eller jag! Fast vi har ju olika problem!
Ajja, skönt att man har kunnat prata med henne! <3

Nu ska jag kolla bdb, sen ska vi se filmen när den är klar!
NattiNatti

Vilken helg ;)

Irreterande dagar måste jag ju säga! Men men! Livet är en Fest! tralalalala! Tur att det är söndag! Då ska man INTE dricka! BAH!!!! Skönt :) HAHAH Städa ikväll! Och i morgon börjar min Hemma-vecka! Göra ALLT och inte få någon hjälp! Bad Adde hänga en maskin tvätt igår! Men det fick ju jag säkert göra i natt när jag kom hem! KUUUL!!! Tur att min älskling var med hem <3 Hon hjälpte mej! Hon är såå snäll min Johanna! <3 Det är verkligen MIN tjejja <3

Ska nog hem till mamma sen! Kanske ska vi åka med Stoffe och Räka(?) och åka på isen med :) HEH

Pusshej

RSS 2.0