Blondii!


30 Maj 2009

Guuud vad jag är trött!






ÄR KÄR I DEJ <3 massa

Kvälla ;)

Svar till fia! :
HAHA men vad faan! Du var ju nyss där (A)

Kom hem vid kvart över 7, Har sen dess städat och lagat käk! Gött vare! Andra flaskan i skallen har jag med haft så nu är det riktit orange ;) höhöh, tur att jag inte bryr mej allt för mycket om håret xD (A) Men har ju en flarra till så den blire att ta i morn! Men får la köpa mej ett par flasker till innan de blir som de ska!

What ever ;)

Ajja! Trötter är jag! Blir ganska skaplit ikväll skulle ja tro! Kanske, tråkit att få sova på soffan i natt! Men det är ju bara i natt, hoppas jag! Märks!

Kolla k6 nu och sen lägga sej och glo TV!
HA`t

24 Maj 2009 Söndag!

Idag blir det städning, när vi kommer hem! Stökit som fasen! fast först blir det cirkus för oss! Det var ju så länge sen! Så det ska bli en upplevelse! Höhö!! Det är ett x antal år sen som vi var och kikade på´t!

Men atte!

Va hos mammis igår med! Jag och Leslie! Hon jobbar x-tra den här helgen så hon får kvall ;) Mamma lovade ullared för oss ;) wihuu!

HA´t

22 Maj 2009

Tja! Nu vare fredag igen då!
Och hem till Madde blir det sen :)
har sovit hos Helena i natt! mysit-värre ;) Kollade film, spelade minigolf och käkade varma mackor igår! Jag och Leslie sov i Helenas säng med! Vi hade tända ljus och myste <3 Kärlek!

Det är underbart att vara med dej <3

Ajja!
HA´t!


Fisen <3

20 Maj 2009

Så dant! Redan onsdag! Tiden går så fort! Skönt faktist! Pratade nyss med Adde! Ska hämta högtalarna och förstärkaren idag! Det ska inte han ha! Dom är ju mina så! Gick ganska bra att prata med honom! Men känner lixom hatet när jag hör honom! Hemskt, men sant! Det är synd, eftersom jag tycker om honom igenkligen! Alltså, som kompis, älskar honom inte längre! Underbart! Kan fortfarande inte förstå hur jag kunde slänga ut 5 år av mitt liv på ett skit förhållande!? Otroligt!


Ska snart ta fram snabel-draken och städa upp lite här innan hjärtat kommer hem! <3 Vi ska tvätta sen med! Så vi börjar här med att ta några öl, om jag fattade rätt! Och då kan det ju vara kul om det är fint här :) Inte för att det är as-stökit, men iaf! Kul när det är fint :) Och dammsuga borde vi göra varje dag nu när vi har 4 katter ihop :p

Disel och Stina trivs jättebra här med Stacy och Daycy! Springer runt och leker med varandra! Det är kul att se dom! Sen går dom allihop och pratar med varandra med :) Underbart!


Du kan inte förstå hur mycket jag tycker om dej! <3 Du är underbar! Älskar att känna din kropp emot min! Dina läppar mot mina! Det är underbart! Baby, du är allt jag vill ha! Du är det finaste som finns! <3 Min prins <3
Är kär i dej! Och det känns så konstit, att vara kär! Känna hur det pirrar i magen när jag ser dej! När våra blickar möts! Det verkligen pirrar! Älskar ditt sätt att vara mot mej! Att du behandlar mej som en medmänniska!

Vill att det ska bli Du och Jag
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Tadaaa

Nu äre dags att sova!
Natti Natti!

Och Johanna- min baby- JAG VILL HA DEJ! BLI MIN (a)

19 Maj 2009

Idag skulle det vart 5 år mellan mej och Adde, men det är skönt att det är över nu!


Ska snart knalla ut och möta mammis och Rasmus <3 Vi ska åka och handla hem lite mat till mej och baby! <3
Och till våra katter så klart :) Dom måste ju med få :) Dom är ju våra älsklingar <3

Tacos ikväll med Leslie-älsk <3

..

Bli min <3

^^



Sambos :)

18 Maj 2009 Måndag

Så atte! Vart i helvete ska jag börja!?
Livet leker.. Eller jaa.. Så fort jag fått bort alla mina saker från äckel-adde så!
Ska bli såå skönt att få slippa honom helt! SÅ SKÖNT! Han har förstört så mycket för mej! Tänk så dum jag har vart som inte har insett det innan! Han har ju verkligen förstört massa i moitt liv!

Hur i helvete kunde jag vara så dum att jag ville köpa hus och bilda familj med det där jävla äckel-skabbet!?
Det är ju otrolit! Jag verkligen hatar honom så mycket! Jag vill sätta en yxa i huvudet på honom! Och jag skulle bara skratta! Så illa som han har behandlat mej alltså! Fyfaan!

Ingen vet verkligheten! Och jag har blundat för den! Dumma, dumma jag!




Gah! Jag är så arg och besviken på mej själv! Hur i helvete kunde jag vara så jävla dum!?
Jag har ju hela tiden hoppats på att han skulle förändras, men inte! FYFAAN

16 Maj 2009

Fyfittafaan! Vad trött jag är! Brukar inte bli bakis men nu är jag faan det! Lite grann!
Hostig är jag med :( Tråkit som satan!

Ajja!
Duscha, sen mamma!

15 MAJ 2009

hej.. vill bara berätta att jag lever...... fick min MENS idag,,,,

12 Maj 2009 Tisdag!

God morgon!
Ställde klockan på halv 10, så nu har jag hunnit duscha och lite.
Ska till Lernia snart och träffa My, vi ska diskutera massa saker! Om Norge bland annat!
Och om datakursen! För den ska jag börja på nästa vecka ist! Pga Norge då,

Jag vet inte om vi ska åka i morgon eller på torsdag! Men det får jag reda på sen av Jonna! Ska handla med mej cigg och lite mat, eftersom det är så dyrt där, ska be mamma ta med sej en kylväska, hon har en liten bajs :) Hon hade redan åkt.

Måste dra mej! Pusshej!

Jobba!

På onsdag åker jag och jobbar i Norge med Jonna! Ska verkligen bli en upplevelse! 3000:- på bara några dagar! Feting niice! Effersej kostar det ju lite där med, men det funkar! Jag behöver pengarna! Och My sa att det var okej!
Ska ta med mej cigg och lite käk bara! Fett kul! :)

11 Maj 2009 Måndag

God  Morgon! Vaknade klockan 9! BRA SARA! :)
Har typ flyttat till Leslie nu! Underbart att slippa Adde! Katterna är här med <3 Alla 4 går riktit bra ihop! Bättre än jag hade förväntat mej! Skönt!

Leslie är en ängel! <3
"Du kan inte förstå, Leslie, att det du gör för mej är nog det finaste någon någonsin gjort! Det är så underbart att ha dej vid min sida när det är som svårast! Jag kommer aldrig kunna tacka dej nog mycket! Men jag ska försöka finnas för dej som du finns för mej! <3 Jag ska försöka gottgöra dej på alla sett som går! Jag älskar dej min vän <3 Mer än mest!"

Jag har ju mina andra vänner med <3 Och dem är jag lika tacksam över att ha! Det är inte så lätt nu! Men det känns mycket lättare med alla vänner runt omkring! Dom får mej att orka stå på mina ben! Mina vänner och min familj! 
Ibland k'änns allt lättare! Och jag anser att livet är underbart! Just nu gör jag det! När Leslie sa igår att katterna och jag fick bo här med honom tills jag hittar en egen lägenhet vart jag tårögd! Det var som om hela världen lyftes från mina axlar. Jag vart så glad! Det var otroligt att få höra dom orden! Han måste ju inte ställa upp som han gör, men jag tycker att det är underbart att han gör det! Finare kille finns inte!

Nu blir det snart frukost, sen ska jag ta hand om tvätten som Leslie tvättade igår! Eller jag gör det när han drar till Lernia! Så jag har någonting att göra!

Mensen har INTE kommit än...

Laga mat tills Leslie kommer hem sen! Blir ganska lagom tid att äka på!



Natten till 8 Maj 2009

En månad och en dag tes jag fyller! Hopppas jag fått en egen lägenhet då så jag kan bjuda hem vänner och familj :)
Mina RIKTIGA vänner!
Är som vanlit hos min älskare (A) Min baby :p höhö
Trivs bra som faan med honom! Adde är bara dum! Känner mej värdelös när jag är med honom! Och det suger verkligen!

Har vart hos soc idag! Gick bra, ska bra som faan! Skönt det! Var på soc igår med, var sådär lagom kul var ledsen! Helena fittar sej! Men orka henne! Hon kan ju vara med Adde ist! Bara det  att det är konstit att de börjat umgaänga SÅ mycket nu! Men men! Vill hon vara en FITTA så kan hon vara en FITTA! Hon och Adde kan ta varann i handen!

Leslie har precis badat! Och jag tog en dusch för en stund sen! Skönt! Ska nog lägga mej snart!

Har M-värk!!! Kanske kommer den i morn?!

btw....HEJJA SVERIGE!

6 Maj 2009 Onsdag

Är på Lernia.. Har skrivit personligt brev ;)

  

Personligtbrev



Jag heter Sara Lundberg, är snart 21 år och bor i Motala med min ex-pojkvän och mina två katter, men väntar på egen lägenhet.


Jag har gått en treårig utbildning, men gick dock inte ut med fullständiga betyg då jag har varit sjukskriven på grund av Panikångest/Depression. Jag gick på Platen Gymnasiet på Barn- och Fritidsprogrammet. Jag trivdes inte så bra, även om jag gillar barn otroligt mycket. Jag har varit på olika praktikplatser som dagis, förskolan, mellanstadium och med en kyrkpedagog. Det sistnämnda var roligast, då jag fick träffa barn i olika åldrar.


Har även gått på Bona Folkhögskola i två omgångar, men även då har jag blivigt sjukskriven av samma orsak som tidigare.


Sommaren 2006 var jag på ett äldreboende i Vadstena som sommarvikarie, där trivdes jag jättebra, trivdes bäst med de gamla.


I framtiden vill jag utbilda mig till Undersköterska på distans, då jag jobbar bättre hemma. Är intresserad av kroppen och dess organ och hur allt detta fungerar. Helst av allt vill jag jobba som personlig assistent när jag gått klart min utbildning.


Som person är jag ganska sprallig och oftast glad. Gillar att hjälpa andra människor med olika saker som mat, hygien etc. På min fritid umgås jag med mina kompisar och tar hand om mina djur. Jag tycker om att fika, gå på stan och fönstershoppa, se på film, festa till det ibland med mera.


5 Maj 09 Tisdag!

Nu sitter jag hemma hos Leslie igen :)
Vi har vart hos mamma och käkat och nu håller vi på att tvätta! Behövs! Snart dags att gå ner igen! Ska sätta mej och läsa tidningen nu och vänta på att Leslie blir klar! Ska ta mej ett bad sen med! Måste raka bena nu igen! HöhÖ!

Nehej! Ville bara uppdatera!
PoK

FyFittaFaan!

Så har man lagat käk! Och faan så gött det var!! Pommes, sås och kyckling! A mums vart det! Och nu vart jag sådär jättetrött igen! Det är tråkit! Och så saknar jag Leslie som faan! Han är ju så snäll!

Är nere och ledsen nu! Och sur!

Klagar!

KLAGAR MASSA!!!!!!!
GAH

4 Maj 2009 Måndag

Grattis pappa på din dag <3

Ligger faktist hemma i sängen nu! Hemma hos mej och Adde! Skönt med sin egen säng! Ska sova hemma i natt! Vara lite med Adde! Han jobbar kväll, så jag får slöa och vara lite ensam med! Kan ju kanske vara bra! Har ju en del att tänka på just nu! Var på Lernia idag! Pratade med My, ska möta henna på onsdag klockan 1 och sen ska jag skriva personligt brev! Ska ju söka in till US-utbildningen nu, eller till i höst! Då behöver de personligt brev och lite andra papper som jag och mamma ska hämta i morgon! På onsdag ska jag och My till Socialen med! Prata om en lägenhet åt mej! Härligt att My ställer upp som hon gör! Underbart! Jag hoppas att jag kan ta Linas lägenhet med! Bra för katterna! Då ska de få gå ut! Mammas små hjärtan <3 Hon är ju inte hemma iaf! Så jag HOPPAS att det ska kunna gå! Jag och My diskuterade vad jag ska göra nu innan hösten, så det blir att börja med en datakurs, kanske om jag vill! Men det kanske vore bra opm jag kunde lära mej lite sånna saker med? :p

Det känns som om allting kommer att ordna sej nu! Lite jobbigt det där med Adde, men det är nog bara bra om vi går ifrån varandra nu! Han står ju fortfarande och trampar på samma ställe som för 3 år sen! Att växa upp och mogna till verkar ju inte vara det lättaste för honom, tyvärr! Skulle brytit med honom då han hotade mej till livet på fyllan! Men som sagt, jag älskar ju faktist honom! Det är ju endå 5 år av mitt liv som han vart med! Det är svårt allt det där! Är trött på hans fyllebravader och massa skit! Att han snackade skit om mej med Peter och bara var allmänt elak! Nej tack! Nu får det faan vara bra! Jag kan inte tänka på honom nu! Jag måste börja ta hand ommej själv, bygga upp ett eget liv! Men jag vill ju inte mista honom helt heller, även om det kanske vore det bästa!

Livet i sej känns sådär! Ena stunden mår  jag bra och älskar livet, andra stunden är allting tråkit och känns hopplöst! Men det kanske ska vara så?Jag mår bra när jag är med Leslie! Älskar att vara med honom! Han är så snäll mot mej! Tar hand om mej på ett sett som jag inte är van vid! Det är kul att få ta hand om honom med! Han är tacksam, rolig, omtänksam, jaa han har det där som jag har saknat! Adde var med så, ett tag! Men han förändrades till det sämre! Synd! Jag saknar Adde som han var!

Nej faan! Nu måste jag sluta skriva! Har fått ur mej lite nu iaf! Vila!

^^

Ska snart dra mej hemmåt Leslie igen!
Trivs bra där! Bättre där än med Adde iaf!

Nehej! Nu är jag trött på all fylla!
Det är ju samma folk hela tiden och så! GAH!!!
Fast i fredas var det kul! Då var vi i Stockholm! HAHAHAH Krogen och efterfest!
BUHU

3 Maj 09

Hahahahahahahaha!!! Vilken kväll ;)

NATTEN TILL 3 MAJ

Snart fyller pappa :)
Jag är fulll som faaan! Men jag är hemma! Jag klarar mej..............................




OSTBÅGAR BLIR MIN FRULLE NU :p

Fattar inte, har inte käkat något idag... jooo nui ostbågar... NIIIIIICE klockan är faan 20 i 2..... Men ska sova. NATTI

RSS 2.0