30 September 2010

Idag blir Isabella 5 månader!
Gisses vad tiden går fort! Fast det är skönt det med lite :p
Hon är ju så rolig nu!
Skrattar och har sej!

I morse när vi käka frulle så kollade jag på henne bara och hon börjar ASGARVA! Jättekul! Vilken liten fis <3
Det är min älskling det =)

Ska möta mamma och mormor om ett tag. Ska hoppa in i duschen nu!
Ska betala hyran och lite skit på stan!

Yee yee!

CyA

Kvällen!

Nu är det dags att lägga mej, Leslie är ute och följer Madde till bilen =) Vi har haft kul för 200:- ihop i över en 6 timmar iaf =) Bingo på nätet =) Jädrit kul =)

Isabella har fått i sej både tillägg och gröt!! Och så äpplesaft som vi köpte till henne idag! Det känns så bra att det är på bättringsvägen!!

I morgon blir det nog att städa av lite här hemma! Och sen bara mysa med min lilla tjej! Och min Leslie med såklart =)

Älskar min familj =) <3

25 september 2010

Idag mår Isabella bättre! Hon har inte kräks på 12 timmar! Vi ska snart in till US och kolla vikten, håller tummarna!

24 september 2010, Isabella på sjukhus!

Fredag!
Jag är så trött!
Har inte sovit alls bra på flera nätter nu när Isabella är sjuk! Och i natt fick vi inte lägga oss förens runt 3- halv 4. Vi var "tvugna" att åka in med Isabella till US igår, vi kom dit runt halv 10-10 ungefär. Vi fick sitta och tvinga i våran skatt mat, hon fick i sej 60ml tillägg på 2 timmar! Så vi hade en del att stå i. Bella var så trött med så vi fick även väcka henne ett x-antal ggr för att hon skulle äta. Vid typ 02.00 fick vi veta att vi skulle läggas in och att Isabella skulle få sond. De fick sätta om den 3ggr innan den satt där den skulle och mammas lilla stackare kräktes ju självklart upp det vi hade tvingat i henne under de timmar vi fick vänta på besked om vi skulle vara kvar eller åka hem. Eftersom Isabella har kräks så pass mycket fick hon sond, så hon skulle få o sej vätska. Hon har alltså bara på några dagar minskat 6% i vikt och det är ju verkligen inte bra! Så sagt och gjort, vi la oss efter om och men. Runt 7-tiden i morse vaknar vi av att Isabella kräks en massa, då med sonden fortfarande i. Fick byta på henne och sjuksköterskan bytte sängkläder på tösen! Sen somnade vi om igen. Vaknade runt 10.30. Då kom sköterskan in. Vi pratade lite och bestämde att efter 12.00 ta ut sonden och försöka mata henne med flaska. Runt 11 kräktes hon massa igen! Och det var ju bara att torka av henne! Då satt hon i mitt knä med, så hela jag var ju nerspydd också! Så kan det vara. I alla fall kopplade de bort sonden straxt efter 12 och vi gav Bella mat på flaska, hon nös då ut sonden, fast det gjorde ingenting för hon har inte behövt ha den mer! Sen gav vi henne mat iaf och skulle hon inte kräkas innan klockan 17.00 så skulle vi få åka hem. Dock kräktes hon runt halv 5, men vi fixk permis tills i morgon! Hon har ätit väldigt dåligt nu ikväll, men har nu fått i sej 60ml.. 20 ml per gång med cirka 30 minuters mellanrum! Ja så ser det ut här hemma! (är hos mamma) Dockan sover gott nu i vagnen och hon kommer nog sova ett tag nu. Sen är det dags för att ge henne lite igen. Vi får väcka henne om 1 1/2 timme-2 timmar, så hon får i sej lite då igen! Hon måste ju ha i sej vätska! Innan hon somnade var hon på väldigt bra humör, pratade och tjoade och hon skulle stå upp! Hon var mammas lilla monster och jag kände igen min dotter igen! Det är underbart! NU måste det vara på bättringsvägen! Jag hoppas verkligen det! För när hon är sjuk tar det ju självklart på våra krafter också! Stackars min lilla tjej!

I morgon ska vi tillbaka till US och hon ska vägas. Hoppas att hon slipper kräkas nu i natt i alla fall! Det är ju verkligen stora kräkningar hon har med! Igår kräktes hon till och med galla! Så nu blir det en intensiv natt igen och den får vi kämpa oss igenom! Vi får sova sen när hon är frisk igen! Det går ändå inte sova ordentligt nu när man ligger på helspänn, i fall hon skulle kräkas!

Jag älskar min familj! Och utan Leslie´s hjälp och stöd skulle jag nog aldrig klarat av det här!

23 september 2010

Något OMOTIVERAD för att plugga, skjuter upp det varje dag, men det är inte alls kul när CSN fittar sej hela tiden! Jag blir så trött på det! Det är inte alls kul! Jag blir så ledsen att det HELA tiden ska ta sån tid!

Isabella kräktes lite i natt och i morse. Mamma sov här i natt. Jag vart verkligen rädd igår! Hon satte i halsen så otäckt! Ja fyfaan! Panikattacken tog ingen tid på sej att komma kan jag lova! Det var verkligen DET VÄRSTA som jag vart med om! Stackars min älskade lilla tjej! <3

Idag har hon kräkts en gång, nu har hon fått behålla lite mat! Hon äter ju så dåligt nu när hon är sjuk. Och fy vad man som förälder tycker det är otäckt! Men jag HOPPAS VERKLIGEN att det är på bättrings vägen nu!

Jag lider med henne! <3 Önskar att det vore jag som var sjuk ist! Mamma lilla <3<3<3

Annars idag har vi vart ute en sväng och handlat mat. fint äre! Käkade tacos nyss! Mumma!

BORDE plugga, men Leslie sa nyss att han skulle dra, och NEJ jag orkar ändå inte plugga!
Jag är så trött efter i natt då man låg på helspänd för att Isabella inte skulle kräkas och så! Så hoppas hon blir frisk snart, för jag behöver få sova med!

Är nere. Kanske är det för att Isabella är sjuk eller för jävla CSN? Det är nog både och! Tråkit är det i varje fall!

onsdag klockan 10.00

Snart kommer våran favvo-Madde =) Vi ska se på days och käka frukost! Så kom hon! =)
Jag bytte nyss första bajsblöjan för idag! Skönt att det inte riktit rinner om henne idag! Mammas gullan <3
Hon åt 90 vid halv 10 och det har hon fått behålla, än iaf! Hoppas hon får behålla det!!

Frulle+ days!

leka fast man är sjuk


22 september 2010

Sitter hemma, har vart vaken till och från sen 6 i morse! Leslie kom in och lämnade bella klockan 5 i natt.
Bellis är sjuk här hemma, så han har vart med henne i natt och jag är med henne nu! Leslie sover och Älskling leker lite! Hon kräktes ner hela min säng förut :p Fast när hon hade kräkts så vare bra igen :p Så nu sitter hon och leker. Idag har hon inte bajjat än iaf! Skönt det för lillan! Hon har vart så röd i sumpan, men vi köpte salva på apoteket: inotyol. Verkligen skitbra! Hon är inte alls lika röd längre! Rekommenderar jag!

Annars idag blir det bara att vara hemma, plocka lite och laga käk!
Senare kommer nog mor och hämtar mej och Isabella. Jag MÅSTE plugga ifatt förra veckans jobb och denna veckas jobb! Fast det går ju ganska fort! Det ger sej! Bara jag får komma igång så brukar det gå fort sen!

Nu ska jag kolla om idioterna på CSN har gjort något med min ansökan än!

SES

GAh

Urk! Var i stan! Och visst fanns boken! Och det är ju bra, måste bara ta tag i skiten med! FAST INTE idag! Jag orkar inte! I morgon ska jag verkligen ta en heldag! Och då ska jag bli färdig med all jävla skit! Känner inte alls för det! Idag är verkligen en riktig skitdag! Och jag som tyckte att den började SKAPLIGT iaf!
Pratade med CSN förut, dom har två veckor kvar på sej att ta beslut angående min ansökan! Vilket skit! Jag hade helst velat veta FÖRRA veckan! Fast SKA MAN FÅ PENGAR är det ingen brådska, skillnad när MAN SKA BETALA något, då är det JÄVLIT BRÅTTOM!!!

Isabella är med Leslie, skönt att få vara lite ensam! Jag har diskat och börjat LITE med maten! Ska fixa snart igen, måste bara ta tag i orken! Helt sjukt! Varför mår jag så här? :(

Får la hoppas att det ger med sej, bara fitt-CSN kan ta beslut någon JÄVLA gång!!!! GAAAH

Isabella bajsar och kräks. MASSA.
Jag har pratat med 1177, det kunde vara tänder på gång.
Får hon feber ska vi höra av oss igen!

Hoppas min lilla tjej inte blir sjuk bara :(

Älskar min Isabella mest av ALLTING

20 September 2010

Så var vi vakna här hemma, dock äre bara jag som är uppe!
Isabella och Leslie ligger och slöar i sängen och myser :D

Jag själv vaknade av världens kräka!!! Det är ju lagom mysit :p
Bella vaknade vid 7 tiden, då fick hon mat sen la vi oss i andra sängen i hennes rum och somnade om, sen vaknade vi av kräkan då! Isabella har börjat att bajja som fasen med! Äre tänder tror ni!? Det är verkligen löst också! Stackars min lilla flicka!

Och CSN är fortfarande inte klara med min ansöka! Tror ni att jag är NÅGOT trött på allting nu!?
På det mesta faktist! Är väldigt nere och nästan allting känns skittråkit!
Det är tur att jag har min familj! Min lilla Isabella som förgyller min vardag och Leslie som kramar mej när jag är ledsen!

Sen har jag ju mina vänner med! Fast nu har ju min Johanna-fjärt flyttat till stockholm! SKITTRÅKIGT!!! Tur att vi har mobiler iaf :p

Isabella har börjat med att "spotta", hon är sååå söt =)
Faan vad jag är stolt över henne! Hon är så duktig! Och så snäll!
Snällare bebis får man leta efter!!

Jag älskar min familj!

lite bilder =)





sätter upp lite bilder så morfar kan se =)

Onsdagen den femtonde september tvåtusentio

Kan ju börja med att gratulera Helena "Fisen" Andersson som fyller 21 år idag!

Annars idag har vi inte alls gjort mycket. Jag och Leslie var Isabella-lediga i natt :p Så vi har sovit så gött =)
Dock har ju Bella gjort det med hos sin mormor.. Hon somnade 21.30 igår kväll och vaknade i morse 06.30.
Det är bra! Hon har sovit länge nu i två nätter i rad =) Riktig duktig min lilla tös <3

Det är så mysit nu när vi, hela  familjen, kan sitta runt bordet i köket och äta mat tillsammans!
Isabella får sin potatis/majs och vi äter vårt! Men det är sååå mysit att vi alla kan sitta där iaf!

På morgonen får Isabella gröt också, vet inte om jag skrivit om det innan. Blandar i aprikos/päron i det så då glider det ner i magen kalas-bra =) Dock äter hon inte så mycket än, men vi ger henne det och efter typ en timme så vill hon ha tilllägg, då får hon det med!

BVC sa att man inte ska ge dem mat förens de är ett halvår! Men jag tycker att det lät jävlit konstit, det var något nytt de hade börjat med.. Men hade det vart "farligt" att ge barnen mat från fyra månader så hade det inte funnits att köpa! Så vi kör! Vi ger henne så hon får smaka och vänja sig i det! Och hittills har det fungerat bra!

Jag har väl lite problem med vår BVC-tant... I början när vi började med tillägg till Isabella så visste inte tanten att det fanns två olika med NANén! Ja,ja! Hon är trevlig, oftast, när man pratar med henne iaf!
Nästa gång ska Leslie gå dit med henne själv IGEN, för då är det dags för spruta! Och jag vill INTE vara med!


Igår var det ett helt år sen min Bella dog <3
Min älskade vovve <3
Och vad jag saknar min vän!
Vila I Frid Hjärtat <3



Ikväll ska vi se kungarna på... Jaa.. vilka nötter =)
Fast jag tycker om sånna patetiska program!
Det är nästa så att man skäms för de sakerna som DOM gör! :p
Jag skulle INTE vilja bli filmad när jag super, jag vill INTE veta hur jag betér mej :p
Vet själv att jag kan beté mej som ett ägg, så jag klarar mej bra utan att behöva se det på film med ;)
Men, men!
Det är lite tokit att kolla på det programmet. "Jocke boi" är lixom en kille som jag festade lite med när jag var 14! Och då bettede han sej INTE så där!
Jag minns honom som snäll och lugn! Snäll kanske han fortfarande är, men när man ser på programmet kan man ju undra vad faan de går på allihop!?

Kan jag få lite jag med? =)



Nej faan! Färdig snackat!

Till min Isabella <3

Underbara lilla människa! <3 Hur kan du som är så liten förgylla min vardag och mitt liv så mycket!?
Du har fått mej att VILJA leva mitt liv till fullo! <3 Utan dig och utan din pappa är jag ingenting!
Isabella, min lilla skatt <3
I magen var du en riktig gangster! Och det kan du fortfarande vara, din lilla buse <3
Du är mamma´s lilla monster! Mamma´s guldklimp!

Kärleken till dig gumman, det går inte att beskriva i ord hur mycket jag älskar dig!
Du är ju mitt allt <3
Du är verkligen det bästa som finns!

Mamma kommer alltid att finnas vid din sida och jag kommer stötta dig i alla din val, även om jag kanske inte gillar ditt val så kommer jag finnas för dig! För det är det vi mammor gör! Vi finns för våra barn!

Jag älskar dig gränslöst Isabella! <3
Du är mitt allt!
/Mamma!

Isabella! <3

Vad heter ditt barn?
Isabella Leslie Linnea Lundberg

När var du beräknad att föda?
23 April 2010

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
Hon föddes 30 April

Hur stor var barnet vid födseln?
2460 i vikt och 48cm lång

Hur lång tid tog förlossningen?
Från första krystvärken tog det 35 minuter

Tog du någon smärtlindring?
Ja, epidural och lustgas.

Tog ni reda på könet?
Nej, var hundra på att det var en grabb där inne :p

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
Ja, Isabella om det vart en tjej, Gabriel om det vart en kille.. Om barnet nu passade med det namnet =)

Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Ja, ett till i alla fall =)

Har du fått några bristningar?
ja =)

Var du nervös inför förlossningen?
JA jätte! Men det gick nästan över när man väl var där.. Var så hög hela tiden på lustgas så jag mådde bra :p

Hade du några cravings?
Sugen på källarsten! HAHA

Hur reagerade du/ni när du plussade?
Upps.. :p Jag trodde bara att jag hade urinvägsinfektion! :p

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
5 veckor

Hur mycket gick du upp i vikt?
3kg från inskrivningen

Hur länge ammade du?
I cirka 6 veckor

Vem är barnet mest lik?
Pappa Leslie

Vad är det bästa med att ha barn?
Isabella är det bästa som har hänt mej <3

Vad är det sämsta med att ha barn?
Ingenting är dåligt med att ha barn! Fast visst kan man inte längre göra som man vill när man vill! :p

Är ditt barn döpt?
Ja! Hon döptes i Fivelsta Kyrka den 6/6

Hur gammal är barnet nu?
4 och 1/2 månad ungefär!


2010 09 13 Måndag

Hejsan!
Här hemma år vi bara bra! Vi har ju vart sjuka, jag och Bella iaf, men vi mår bättre båda två!
Isabella har börjat med en massa nya ljud! Man kan inte låta bli att flina lite när hon blir sådär ASARG :p
Hon har också börjat få lite smakportioner och på morgonen får hon gröt! Och i gröten blandar jag i lite smaskit! Persika-päron.. Hon tycker om det och det går bra! Efter hon fått sin gröt på morgonen får hon tillägg också, 2an, det började vi ge henne för ett par veckor sen typ och hon klarar sej längre på det! 

Idag vart det sovmorgon för alla oss =) Vi gick inte upp förens halv 11 nästan! Isabella sov som en liten stock! Och för mej och Leslie var det skönt att få sova ut lite! Hon somnade runt 7 igårkväll, men jag fick väcka henne vid halv 9, annars hade hon aldrig sovit i natt! Men hon var bara vaken i ca:40 min igårkväll, fick på sig pyamas och ny blöjja =) Och fick i sej lite mer mat! Sen vaknade hon igen halv 2 i natt och sen vid halv 6! Hon är så duktig min lilla tös <3

Hon sitter själv i sin matstol när hon får gröt eller smakportioner!
Är hon i knät ska hon nästan hela tiden stå upp! Och vad hon är nyfiken! Haha!
Att ligga i vagnen, förutom när hon sover, det går inte! Hon ska sitta upp så hon ser ALLT! =)'

Jag köpte en jacka, ett par skor och en mössa till gullungen herromdagen! Skitsnygga kläder =)
Bella hon växer med!
Leslie var på BVC sista agusti! Hon vägde då 5420 och var 60,5 lång!
Leslie ska dit igen den sista! Då är det dags för spruta igen, tror jag !? Och då stannar jag hemma!

I helgen som var träffade Isabella sin morfar hos Moster Fia! Det var mysit! <3 Vi saknar ju honom! <3

Pluggandet för mej går skaplit och jag får veta denna vecka eller nästa hur det blir med CSN.!? Jag HOPPAS verkligen att jag får det, så vi kan komma ifatt lite! Vi ligger efter som FAAN! Fast det är ju inte konstit då vi bara haft Leslie´s föräldrapenning att leva på i några månader!!! HOPPPAS verkligen på CSN!!!!!

Jag har börjat på en ny kurs idag!
Vård- och omsorgsarbete! Hade fel bok, men ett par vänner till mej hade den rätta, kanske kan jag låna den av dem? annars har väl biblioteket den, hoppas jag!!

Isabellas farmor och farfar skulle komma idag!
Får se om vi ska bjuda dem på käk =) Det ska i varje fall bli kul att de kommer!

Ha det så bra!
//Sara

2010 09 03

Fy, vad ont i skallen jag har :(
Sjuk har jag gått och blitt, inte alls kul!
Men bara bita i det sura äpplet, knarka panodil och se lycklig ut!
Det är ju tur att jag har min Leslie och min Isabella som förgyller min vardag! <3

Isabella har blivit så rolig nu! Hon låter som ett litet monster =) Underbara lilla flicka!


RSS 2.0