Natten till den 19 Mars 2009

Trött så trött!
Kom nyss hem! Har vart och spenderat en hunding med madde på brygget! Det var kul! Kul att träffa tösen och sen få spela lite :) Spelar ju bara för låtsas pengar på internett nu annars! Var faktist ett tag sen man spelade nu! Och det är ju bra det! :) Var hos Timo en sväng med! De drack! Och jag är nykter :) Mihihi! Men de drack inte så mycket! Kanske lika bra det :) Timo blir ju ganska dålig dagen efter annars!

Kollade på huset idag! Det var VÄLDIGT litet! Men gubben verkar bra, så i sommar kanske han kan bygga ut det åt oss :) Det är ju en idé iaf! Men vi har till fredag att bestämma oss! Och sen var det en brud som skulle kolla på huset / lägenheten i morgon med! Men hon verkar knepig, hon skulle kollat redan förra veckan på det! AJJA! Tokigt! Annars var det mysigt! Stor tomt, dock nära de andra husen! Men vi vet ju vilka de är som bor där! Så så illa är det ju inte!
Katterna kan vara ute utan att JAG ska behöva oroa mej med! De 2 grannarna har var sin hund och egna katter med :) Så massa djur! ÄLSKART!!! Ajja! Ska prata med Hubbe om saken i morgon!

Nu ska jag spela lite, sen väcka Adde som ligger på soffan! Han messa förut och bad mej om det! Så han kan komma in i sängen och sova! ÄLSKAR <3

NattiNatti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0