NY BLOGG

Svar på kommentar:
Jag gör ju kursen via NTI skolan, men du kan också göra den från Platengymnasiet (gamla parkskolan) Ring och hör med dom! Eller menar du att gå en HRL-kurs? Det kan man göra via simhallen eller röda korset! =)Här är min nya blogg! Kika =)

www.mammaochisabella.blogg.se

16 November 2010

Igår var vi hemma hos Erica, göörtrevligt! Tog ett glas vin och snackade en massa skit bara =) Det gillar vi =)

Natten till idag har inte alls vart bra! Isabella vart förkyld och näsan har runnit och hon har sovit dåligt!
Somnade på min arm gång på gång! tryggheten hos mamma hjälper nog en massa när man är sjuk. Jag är ju mer än gärna nära min mamma när jag är sjuk och/eller mår dåligt!

Igår på dagen var en riktig skitdag! Var så himla nere och mådde så fruktansvärt dåligt! Men sen på kvällen piggnade jag till och röck upp mej! Så skönt det får jag säga! Det blir att man mår lite bättre när man umgängar med trevliga människor! Då känns livet lite lättare!

Snart börjar en ny kurs! Det ska bli spännande! Och den här gången ska jag FAAN GE ALLT! =)
MNåste se till att göra en HRL med! Så jag blir godkänd i medicinsk grundkurs!! Tänk att jag faktist får ett G där, bara jag gör HRLén! Känns jävla bra måste jag säga!

Väntar på L, han kommer snart han, har vart i stan och handlat droppar åt våran prinsessa! Blir att städa här hemma nu när han är hemma! Ska dammsuga, diska, skura golven osv!

Jag längtar till lördag! Det ska bli så kul! Jag, Leslie, Zanna, Mattias och kanske några fler ska käka lite och ta ett glas eller två utan barna! Det ska bli såå Kul! Och det ser jag fram emot!

HM! Städning!

10 November 2010

Onsdag!
Ska se till att fixa till mej lite, måste till stan en snabbis, sen hem och laga mat! Ska byta gardiner i Isabellas rum med! Vi skickade efter på posten! SKA ta kort och lägga upp sen :D
Jättefina lila gardiner ska hon få ha i sitt rum!
Har skickat efter påslakarn till hennes säng i samma tyg med, men det får hennes mormor sy om så de passar till hennes täcke =) Kommer bli SÅ fint där inne sen =)

Nu är det inte många veckor kvar tills min vän får träffa sitt lilla underverk som ligger och frodas i hennes mage =) Jag är så glad för hennes skull! På söndag är det bara 6 veckor kvar till BF. Det går så fort alltså!

Isabella sitter just nu i sin gåstol och glor på Leslie´s fötter! Galna unge!

I natt fick pappa sova på soffan och Bellis brevid mamma! Det var nog ganska omtyckt skulle jag tro! Dock somnade ungen sent igen! Men vad ska man göra!? Vi busade och lekte med henne så hon skulle trötta ut sig och det fungerade nog lite iaf! Hon har vaknat ett flertal ggr i natt och vart ledsen och gnällig, då har jag bara klappat henne på ryggen och schyssat henne, hon somnade om och åt inte förens 8 i morse! Tyckte jag var bra!

Hon har börjat äta dåligt med! Men jag hoppas att det vänder snart. Ungar kan ju få för sig att de inte vill käka så mycket! Och sen helt plötsligt äter dom igen! Gröt fick hon till frulle och majskrokar är en stor favorit!

Gullunge <3

Nehej! Dags för att sätta igång!

8 November 2010

Isabella ligger vaken i sin säng, Hon börjar att gnälla lite nu! Men klockan är lixom över 12!!!!!!! Varför kan inte ungen sova!? :( Tycker ju att hon borde det, hon är ju trött nu med! Vilket inte alls är konstit!

Hon har börjat sova dåligt. Vaknar om natten och är ledsen! Och idag har hon ätit dåligt med! Jag hoppas att det vänder! Måste ta gnällis nu! Vill ju inte väcka grannarna!

Hej hej!

RSS 2.0